Inferno

Det kommer att förstöra hela mitt liv, jag orkar inte längre

Helt bra,

Den här dagen har bara vart väldigt bra, blev inte alltför besviken efter dagens besvär och fick en ny frilla på köpet. Käkade lunch med m och tyckte det var allmänt mysigt i Uppsala, just nu försöker jag sitta i mina jeans. Måste kunna töja ut dem lite i alla fall... haha, dålig på att shoppa som vanligt. Ska anlita E som personal shopper, hon har galet bra stil.


Dagens inköp

- Tre koftor (svart, brun, vit)
- Ett par jeans
- En jacka man bara kan kurra in sig i :)
- Smink
- En mössa
& till slut:







Ungefär lika som de jag har men är man jätte har man inte mycket att välja mellan. 

Shoppninglistan påminner min på tok för mycket om labbrapporter (arbetsskada) så jag tror att det får räcka för idag.

Bye

Tisdag

Oh, jag har höga förväntningar på imorgon. Först frissan och sen shopping. För en gångs skulle vill jag komma hem med något jag faktiskt tycker om. ;) men som alltid blir man besviken efter för höga förhoppningar så jag ska nog inte hoppas allt för mycket. Drömma kan man ju alltid :)

Galet förvirrad

Usch, att jag aldrig kan betsämma mig. . .
Det vore ju inte så svårt om man visste man man ville..
desperat behov av hjälp, men det är ingen som förstår. . .

Ett rent helvete

Jag orkar inte längre, som catrin sa; "Allt går åt skogen! -och jag som hatar skogen."
Snackade med Elin idag på bussen, det fick mig nog att inse ännu mer vad jag borde
göra. Det är inte ens kul, och det är därför jag håller på. För att det ska vara roligt. Hur
kul är det här? Jag tog chansen, det fungerade inte. Kanske var det för kort tid, kanske
tillräckligt för att förstå att det inte går. Ett riktigt dilemma, vet inte om jag klarar av något
av alternativen. Men som det är nu, så ska det inte vara.

Hipp, hipp, Hurra!

image19

Grattis farmor!

Farväl

image18


Farväl Magnus som nu i morgon påbörjar sin resa till Estland ;)


 

seventwentyseven

 I thought I didn't care. Now I'm fallin' through, wouldn't you?

Söndagar är i princip likadana allihop, man är slö och måste göra en massa saker. Inte alls sådär roliga som alla andra helgdagar. Trött och sötsugen är man alltid. Tanken på att gå ner till konsum kommer ungefär en gång i kvarten. Har i alla  fall haft en ganska trevlig helg, synd bara jag inte träffade Em nånting.  Är upp över öronen förtjust i M, som om någon missat det. Tittade på syrrans match och längtade tillbaka till vårt gamla A-flicksteam. Tror jag nog ska fixa till lägenheten lite nu, den börjar bli lite sliten..

Dream on

Tänk om man kunde sånt här
http://www.ratemydrawings.com/drawings/landscapes/116595.html

det är så vackert

Mums?



image17

Today kom moderjord hem med något som liknade just jord. En stor morotskaka köpt på chocholate. Den var inte så dum. Det föreslogs att tipsa Rimbojord om den, de kunde ha en sådan som företagskaka med tanke på utseendet och konsistensen.

Fading like a flower

Tell me why
when I scream there's no reply
when I reach out there's nothing to find
when I sleep I break down and cry

When things are like this

Sometimes we take chances
Sometimes we take pills
 

inspirerad av cate,

Life is just a trip

Hade äntligen lagt energin där den skulle vara, då någon påminde mig hur det egentligen är. Nu har jag ingen lust längre, fast jag vet att jag måste. Kan inte ha det såhär. Skjuter bara på allt och sen går det åt skogen, är trött och grinig jämt, orkar inte ens vara social. Önskar mig mitt förra år/liv tillbaka.
 
Lyckan just nu är med Magnus, men den varar bara lite till sedan,
kommer det bli värre än jag någonsin kunnat drömma om...
  
In my case a bad one

I wish I could fly

Ut i det fria, bara vara och slippa allt...

I have to live, have to try...

Provet gick riktigt bra mycket bättre än förväntat och imorse kom du men såg knappt på mig, sa inte ens hej, när  jag frågade svarade du knappt. vad händer? du gick och lämnade mig frågande och förvirrad. vad ska jag göra? Det känns som en del av mig själv bara försvunnit, jag vet att det är jag som ska hjälpa dig. men hur? utan respons känner man sig osynlig.

Är i skolan, borde göra en rapport. har ingen aning om vad jag ska skriva så det skjuts bara längre bort. In i högen där allt annat som förträngts finns. Är deppig, trött och vill göra något kul. ikväll är det träning, hoppas den blir rolig. annars börjar morgondagen precis som idag. och framför sig har man bara skola, träning. varje dag försöker man äta så mycket man kan men det är ändå inte tillräckligt. känner hur huvudet börjar sacka efter. behöver lite ledigt, från allt utom de jag tycker om och allt det som jag egentligen vill göra. det är alltid det man jämt längtar efter men aldrig hinner.

...have to trust I have to cry.

Äntligen

En kväll som bara är, allt som skjutits upp ska göras ikväll. Ska bli så skönt att få det fin och trevligt igen, och förhoppningsvis lite skolgrejer gjort också.

Dagen har vart helt okej, på idrotten gick jag och prata med Linn i 40 min, underligt vad man kan upptäcka saker efter över ett års tid. Idag var också Lucas och Jonas på besök för att ragga folk till Forsmark, det var nog bara Cate som nappade på erbjudandet att sova i samma barack som dem ;) (A)

Det är alltid så mysigt att vakna upp som idag, saknar sovmornar.

Äntligen

En kväll som bara är, allt som skjutits upp ska göras ikväll. Ska bli så skönt att få det fin och trevligt igen, och förhoppningsvis lite skolgrejer gjort också.

Dagen har vart helt okej, på idrotten gick jag och prata med Linn i 40 min, underligt vad man kan upptäcka saker efter över ett års tid. Idag var också Lucas och Jonas på besök för att ragga folk till Forsmark, det var nog bara Cate som nappade på erbjudandet att sova i samma barck som dem ;) (A)

Det är alltid så mysigt att vakna upp som idag, saknar sovmornar.

Lurad

Allt är bara en ridå, det är ingen som vet, ingen som förstår.

Experience

Jag bara vill ha biljetter, så har ni fått nys om några så säg till! Börjar bli lite desp.

Hatar att vara tjej, (beror säkert inte på att man är tjej, men ändå) blir så känslosam ibland och vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara ut och shakea loss. Släppa taget. Slippa tänka på allt.

Filosofier

Varje gång jag går upp för trappan hoppas jag allit på en överraskning, att hitta dig där uppe.Varje gång blir jag lika nedstämd över det, samtidigt vet jag att det inte sker så ofta. Att jag inte borde tänka sådana tankar, man blir bara besviken om man hoppas för mycket.
         Jag saknar att ha dig att smygtitta på i skolan, se och längta.  Att längta är bland det finaste som finns.

Saknar också min vän, har så dåligt samvete för att jag inte tar mig mer tid att prata med henne. Vill att hon ska må bra och att allt ska vara som förut.

Ett ljus finns även i mitt dystra sinne, jag har blivit en bra vän rikare i form av Catrin. Underbar. Läser ni hennes blogg får ni också veta hur det var i Litauen. Cateasiusetobe.blogg.se 

Har massor med skolarbeten att göra, det är ganska kul när man har tid. Tid är något av en bristvara i min tillvaro fast jag antar att det kanske är jag som inte tar tillvara den på bästa sätt. Ska försöka bättra mig.




Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0