Rumskompis

Har fått kort från min käre rumskompis i Litauen.
http://www.pazintys.lt/details/view/170808.html

Litauen

På lördag åker vi, fy vad scared jag är. Vet inte riktigt vad det är för filur jag ska bo hos, en det blir nog kul tillslut. Cate har iaf kort på sin ;) Idag gjorde vi klart planschen, den blev iaf skitsnygg. Har massor med annat att gjöra just nu som jag måste hinna med innan träningen helst. (tjena att det kommer bli klart) . 

Har tänkt på vad jag kommer sakna alla, även fast vi bara är borta en vecka.

Träffade kusin idag på bussen, (: Trevligt att ses och snacka av sig lite.




Nej, dax för plugget. Wish me good luck and a nice week in Lituania (A)

Se upp, här kommer jag

image16

Jaha, då har man var ut och kört igen. Femte gången tror jag att det är nu (: Det går sakta men säkert.David sa att han sov; fast att han vaknade varenda gång jag fick motorstopp (Förvånandsvärt få gånger för att vara jag, ändå) Jag tror att han är lite kräsen min bror.  Men han var söt som följde med, med det tålamod som han har. Så nu är jag stolt som tuppen, bara för att jag körde genom Rimbo. Haha, min utan tvekan största bedrift hittills när det gäller bilar.

 -Men, du hör ju det på motorn!
- Eh, nej. Inte direkt.. Borde jag det?

Tur att man har en tålmodig fader

Even if I don't know where we stand,


My heart beats like a drum (all night)
flesh to flesh, one to one (and it's alright)
and I'll never let go there's
something I know deep inside

We got something to believe in
even if we don't know where we stand
only God would know the reasons
but I bet he must have had a plan

My heart's a mess


You pack your bag
you take control
you're moving into my heart and into my soul

I have to learn, have to try
I have to trust, have to cry
Have to see, have to know
that I can be myself

Place your love


sunday sick o' my tears
Monday morning I could"ve felt much better
Tuesday you're in my way
I wish you would type my heart a letter

Place your love in my world
It's for you, it;s made for you
I need time , a lot o' time
To get you off my mind
To get you off my mind

Wednesday, nothing's OK
Thursday afternoon I wish I was sleepin'
Friday and Saturday sun
Gettin' up early but I can't get nothing done


By Roxette, förmodligen den enda låt jag inte hört, men man känner igen sig.

Förlåt.

Jag lovade att det skulle bli systrakväll, jag höll det inte. Känner mig som en liten, egoisktisk mes. Tycker om dig massor, även om jag inte visar det. (L)

With or without you? (U2)

Underbar låt, med en så sann text. I natt hann jag tänka tanken att jag har en väldigt bra trapp att trilla i. & ett väldigt bra räcke att trilla ifrån, fast då hade kanske allt blivit värre?  Att titta upp sådär mot himlen en stjärnklar natt får en att känna sig så liten. De har ingen aning om vem jag är och var jag har vart med om, ändå får de en att känna sig lugn. Det kommer att ordna sig. Jag hoppas verkligen det. För en sån här natt vill jag inte vara med om igen, hatar mig själv för att jag låter mig luras. Luras att tro att allt är bra, eller att allt kommer att bli bra. Det kommer det inte, men jag förnekar det tills jag hört det med ord.

Fy vad läskig verkligheten är, allt stämmer in. Som om någon bestämt att jag skulle vakna med huvudvärk till Rod Stewart & senare få reda på en sådan sak. Samma dag. Allt som sagts på dagen, det stämmer så väl. Scary.
Underbart sagt av Elin; Om jag var kille skulle jag friat efter andra dejten. Elin&Cate (L) hade toktrevligt igår.

Usch, Söndag igen. Måste plugga. Känner verkligen inte för det, känner för att jag vet inte vad. Orkar inte tänka för mycket. Då kommer jag deppa ihop. En positiv sak; datorn fungerar nu iaf (:

image13

Sentimental

Usch, vad jag saknar en massa.

Min syster till exempel, det var länge sen jag träffade henne och verkligen umgicks. Vi hade så trevligt tillsammans där ett tag, sen flyttade jag upp & då försvann det igen. Nu träffas vi bara en kvart i taget ungefär... Skulle åkt till stan idag men självklart tog jag fel på busstiden, så då kunde hon inte åka med.

image10


Blom, är väldigt saknad. Det känns som evigheter sen vi träffades fast det egentligen var i tisdags, eller onsdags. Vet inte när vi kommer träffas nu igen. Oj, vad jag tycker om dig. Alltid lika glad, och facinerad (eller hur det nu stavas). Skulle vilja ge tillbaka allt glatt du gett mig, men vet inte om jag lyckas lika bra. Hoppas på att få se en skymt av dig i helgen i alla fall. Have I told you lately that I love you ?

- Något eget, jag vill skapa något. Inte bara göra saker som inte har någon betydelse. Jag vill kunna verkligen engagera mig i något jag tycker om, och bara sitta djup försjunken i det en hel dag, eller så lång tid som det tar. Kanske ett fint kort, som blir till en tavla. Eller något tyg som blir till något snyggt, kanske bara lära mig photshop. Är så trött på allt det gamla vanliga.

Det finns i alla fall lite ljus i mörkret. Ska träffa Elin&Cate idag :) se på bio och ha det jättetrevligt.

If tomorrow never comes, you should know how much I love you.

Glada dagar

Oh boy, idag hoppade jag över min lilla bror. Kanske inte boktavligt talat men 1.45m blev det iaf. Så nu är jag stolt som tuppen över det och att jag klarade av våran idrottslärare, det är inte alla dagar man klarar av det. Hon är en mästare på att gå folk på nerverna.

Kom hem, fick en stor glad överraskning. En viss person kom förbi & man blir alltid lika glad att se den mannen. I morse var på tal om ingenting den värsta dagen att gå upp hittills. Ville bara ligga kvar och mysa, absolut inte gå till skolan i alla fall. En helt underbar människa det där. Helt sjukt.

Längtar bort, som sagt

Åh, vad jag vill iväg. Helst till Alplandet så klart men nu är det inte långt till Litauen, en hel vecka med Cate. Ska bli skitskoj!

Har köpt en sladd idag, så nu är jag skitstolt. Så då kanske surroundljudet fungerar. Man kan alltid hoppas.
Ska upp och prova nu.

haha, det var allt jag hade att säga idag.

Trött i nattmössan

Jag känner mig som en vandrande pinne ungefär. Tror att det kanske är slitsamt att träna när man vart sjuk en tid. Om inte annat är jag säkert sjuk igen i natt pga träningen :P Onda cirklar. Det gick i alla fall hyfsat bra idag (: & jag gjorde som man skulle fast jag inte förstog :/   Men man lär sig alltid så mycket. Fast man inser alltid att man behöver mer fys... 

Längtar bort, bort från allt. Så långt som möjligt tillsammans med Em, saknar henne massor. Har inte snackat så mycket på senaste. Sol & skidåkning hela dagarna och partaja nätterna långa.

På tal om ingen ting har jag skaffat mig en stor fin tv. Oh boy vad jag är stolt, (& fattig).

Se&njut:

image3
image4
image5
image6
image7
image8

Oj, skulle ge mitt liv för att komma dit...

Ja, tack!

Min nya dröm. En militärman.

Vem skulle inte vilja vara älskad av en man som kämpar för sitt land, och för hela befolkningen ? En som tar risken att dö för oss, kämpa för äran. En hjälte. Sen kan man ju inte direkt klaga på musklerna de får på köpet... En muskulös hjälte i uniform. Det tänker inte jag säga nej till.

Såg en film om amerikanska soldater och deras familjer, så sorgligt. Så vackert. Att se en soldat stå och hålla om sitt nyfödda barn, eller kyssa frugan farväl. Med rätt musik till blir man nästan tårögd.

De är modiga män de där, själv skulle jag aldrig våga åka ut sådär. Inte ens för Sverige. Det kanske låter själviskt men det är sanningen, därför får jag sån respekt för de som gör det. Kämpar in till döden för oss.

Nu är det min tur,

Ja, då hade jag också tänkt försöka mig på det här. Ska bli kul att se vad det kan bli av detta.

Wish me good luck!
/Kaer

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0