Blogg.se

Jag är så slut att jag inte ens orkar göra gröt. Kom precis hem från HU och har haft en fullspäckad dag som inleddes med en presentation. Eller snarare dagen började väl kl 04.30 när en idiot till man stod och slog på vår dörr,  tills Magnus fick gå  upp och öppna. Han hade gått fel. Vi hörde till och med hur han slog på dörren i porten brevid. Kul. Dagen har bjudit på lite hopp också. OCh snart är det gückelträning, trots att jag bara vill lägga mig ner och sova.

Fisk

Magnus kom precis in och har ätit rökt fisk. Så jag påpekade att han lutade fisk och rynkade på näsan. Fick svaret: "Jag säger aldrig att du luktar fisk". :P Kanske inte helt rumsren. Men ganska rolig.

Nu

Nu får det vara nog. Jag är mer sugen på BigBang (ny säsong, wiie!) och ostkaka. Är sjukt tröttoch har varit det hela dagarna nu i någon vecka. Te är min drog just nu. Men jag var och tränade igår också. Då blir det sent och så får man vansinnig träningsvärk. Men det är väldigt roligt och jag kan inte annat än att bli imponerad av hur duktiga småtjejerna är. Några är 96:or, nästan som min lillebror. Men de är lika långa för det och jag skulle aldrig gissa på att de var så unga. För som sagt så är det duktiga. De hade match i morgon men jag har gückelträning så jag kan inte vara med. Det kanske är lika bra för kroppens skull.

Seminarium

Nu ska jag ha mitt typ första "riktiga" seminarium. Fast det verkar inte vara så allvarligt det heller men vi har ändå redovisning och det har vi inte haft någon gång tidigare. Inte muntligt iaf. Så jag är lite nervös. Så fort jag ska prata för folk så blir jag nervös. Spec utan papper :P Som ett litet bran. Mest av allt är det nog för att jag inte riktigt hunnit plugga på allt ordentligt. Och nu börjar det bli lite sent.. Och jag börjar få ont i halsen. Hoppas inte att jag är smittad av de andras sjuka. Den verkar inte alls rolig.

Shopping

Nu har jag shoppat klart för detta halvår. Igen. Nu har jag typ allt jag behöver, inkl skor :) Check. Och jag är less på stan! Har hittat en typ tröja, som är som en filt. Fatta bra köp, nu kan jag ta med filten till skolan också! ;) Det ni!

God kväll

Vi har haft finbesök hos oss ikväll. Erika och Frida. Det var himla kul faktiskt. :)

Tröttelitrötttrött.

Nu äntligen är jag hemma. Har varit en hektisk dag. Skola 8-15, sen ett länge doktorsbesök och fixa puben "Öl & Bacon" för nollan som gick hem hyfsat tidigt. Tack nollan. De hade roligt iaf. Doktorn sa att mina blodvärden "var ju inte helt bra", har tydligen för låga kalcium och kaliumnivåer. Så ska dit och ta prover igen nästa vecka. Nu är jag trött som vanligt så ska gå till kojs. Har en 8-17-dag i morgon också. Mmm.

.

Jag hatar det här, att inte ha en ledig kväll. Och att veta att 30h projekt ska in i schemat när det redan är fullt...

Vården

Precis när jag var som mest irriterad och skrev det förra inlägget så händer det här. Jo, jag får ett samtal från en läkare på vårdcentralen som tyckte att min tid om två veckor var på tok för sent så jag fick komma dit redan idag. Och han var faktiskt bra. Det är inte ofta man känner att de lyssnar på en. Så jag är lite gladare på vården. Eller iaf på den där läkaren. Fick ta blodprov och så så ska jag komma dit på torsdag igen så får vi se.

Humör

Idag är en sån här dag som jag inte gör ett smack, har ångest och tar allting personligt.

Hm.

Jag hatar vården och allt som hör den till. Att det ska ta två dagar att ens komma fram till rätt person känns sjukt irreterande. Ringde i morse, då sa de "x ringer upp dig kl 13.30" och när de väl ringer upp så visar det sig att man pratar med fel person. Får ett annat nummer att ringa, men. Telefontiden för dagen är slut. Alltså får jag ringa i morgon igen. Vilket jag inte kan. Kanon.

Gruppbilder

Foton!

Först vill jag bara säga att jag använde mig av födelsedagspengar från 20-årsdagen för att köpa dessa, så stort tack! :) Vi var och fotade oss igår och det här är resultatet:

Söndag

Hej alla glada. Jag har slöat bort hela helgen och blivit lite risig i halsen. Hoppas att det går över till i morgon för då ska jag träna handboll för första gången på väldigt länge. Är väldigt nervös över det och fysiken är ju allt annat än vad den varit. Men det ska bli roligt. I dag ska det också bli roligt för jag, Johanna och Tina ska gå på sån där "modell för en dag" och ta lite bilder. Spännande. Funderar på om man ska ta sig ett glas vin innan. :P Haha, kan liva upp stämningen lite. Magnus har Fredda och Linus här och det är roligt att träffa dem igen. Det är inte så ofta det händer. Nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Och jag har verkligen ingen fokus på skolan just nu. Har svårt att sätta mig och ta igen det jag ska. Men än så länge är det ingen panik, det känns bara lite ovant. Veckan är fullproppad också redan nu. På torsdag anordnar vi Öl&Bacon-Pub för Nollan och uppdragsfaddrarna. Det blir nog roligt. :)

Kefalonia

Älskade vän.

Fridayfriday

Det som skulle bli så bra blev ont i magen och vila. Min laptop har kommit också så jag premiärar den nu. Måste roa mig med något. Den är fin. Den behöver också ett fodral :)

MiniPC

Oh jag har beställt en minipc. Till 24% rabatt. Min första egna dator på länge :)

Cakepopsen.

Var sjukt goda! :)

Recept cake-pops

Hittade receptet och bilden på en blogg. Minns nu inte vilken...
ca 30 st (beroende på hur stora/små du väljer att göra dem)
Du behöver
2 pkt Ballerina kladdkaka
50-100gr Philadelphiaost
200 gr vitchoklad att dekorera med
Grillpinnar

Gör så här
Mixa kakorna, tillsätt lite philadelphiaost i taget tills du får en lagom kladdig smet som går att rulla till bollar. 
Ställ in bollarna i kylen i ca 30 min. 
Klipp till grillpinnarna i lagom längd. 
Doppa ena änden av pinnen i chokladen, stick ner i bollen och doppa sedan i chokladen. 
Ställ upp och ner för att chokladen ska stelna.
Enkelt och förhoppningsvis väldigt gott (hittills är det gott iaf :))

Bra dag

Trots en 8-5-dag så känns allt ganska bra. Och vi blev klara strax efter 4. Jag gillar att labba på HU. Så nu har jag duschat, lagat mat och typ tvättat lite. Och läst tidningarna som inte kom i morse. Håller även på att göra så kallade cake pops, och det verkar bli lyckat. Ska göra klart dem och sätta mig lite med immunbiologin tror jag. Om jag klarar av att hålla mig vaken. Dessutom har börsen gott upp två dagar i rad så jag är glad.

Tisdag igen.

Yes, det är tokmycket i skolan men jag känner mig ganska harmonisk just nu (=inte helt ihjälstressad) och det är jätteskönt. Idag har jag varit på bodyjam igen och det är verkligen ett roligt pass. I morgon är det 8-17 igen. Bara att kötta. Nu är det vilo time :) Gjorde förresten juice idag i maskinen och den blev kanon! 1/2 Ananas, 2cm citronskiva med skal och 2cm ingefära. Bakade bröd igår också, och lyckades (!) för första gången att baka hannas mammas bondknut och den är god! Det är ett lätt bröd att baka också så det blir garanterat fler gånger. Ska nog döpa den till Karins bondknut ;) (Hannas mamma heter också Karin). Nej godnatt gott folk.

På tok för sent

Idag har varit en bra och relativt händelserik dag. Skola, labb på HU, middagskok, juicegörning och brödbakning. Jag är helt slut. Vill ha fler kvällar och helger! :)

Shoppaholic

Hey. Idag har jag storshoppat med Sarah nere på stan :) Så nu har jag allt för ett halvår framöver. Kanonskönt! Det är inte likt mig att shoppa mycket på kort tid. Men idag var en bra dag. Jag har haft roligt. Nu är jag sjukt trött. Ska nog sova.. I morgon är det en köttardag. 8-17 schemalagd tid i skolan. Sen åker jag hemhem till Rimbo efteråt.

I morgon är det friday, friday...

Idag däremot så skulle jag plugga mätteknik hela förmiddagen. Det blev lite i alla fall. Nu snart bär det av till skolan och till I-huset för första gången. Sen ska jag äntligen gå en sväng på stan! Wiie. Nu, lunchtime!

Tuesday

Idag har varit en dag som vanliga dagar. Har varit trött hela dagen ända tills någon nämnde att man kunde träna. Så efter datorlabbar (vilket innebär många rynkor i pannan och bristande humör) och möte så for jag till campushallen och var på bodyjam. Och nu är jag glad. Så det var ett bra val, även om jag fick lite dåligt samvete för att jag missade bacon- och ketchupprovningen med urf... bad. Men en gladare Karin är en trevligare Karin. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Vill ha mer ledigt! :P

Litet smakprov från de första dagarna

Urfadderiet! :)
Lunchtävling, Packling. Få in så många nollan som möjligt i en bil.
Vi stod i märkesbacken varje dag när Nollan kon till skolan.
Staben
Gudfadderiet
Mpire
TackLing
CQ
YF saknas tyvärr just nu.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0