Just nu...

...är jag fascinerad över Vilas klänningar, vill ha allt. Kolla själva.

Vila - Fine dressVila - Gondola Tunic
Vila - Delight Lace DressVila - Havanni Long Top
 

och Rares såklart!
Rare Fashion - Pleat Font Satin DressRare Fashion - Sweet Top
Rare Fashion - Rochelle Pyramid DressRare Fashion - Zebra Dress
Nelly.se

Det är i sånna här studer man vill ha lite kosing.

Slutjobbat!

Nice, slutjobbar för den här sommaren! Men gud vad det gått fort. Idag hände det lite kul småsaker iaf, mina (numera) föredetta arbetskollegor är alla medvetna om facebookgruppen: "Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen". Lite komiskt. Sen har jag blivit kallad pluttan av postkillen. Hur schysst är det egentligen? Fick en tokfin blomma som tack i alla fall, och får nu bara hoppas att bullarna inte är torra. Nu är det middagsdax snart. Är en hel del som måste fixas innan. Men jag ser fram emot det. Allting! Det var så länge sen. 

Oh no you didnt!

Sitter just nu och sexchattar med Elins lillebror. Haha. Hmpf, nej men väntar på svar från El. Hon klär tydligen på sig ;) Det är rätt irriterande att inte kunna svara folk på telefonen. Alla skickar SMS, och nej då kan jag tyvärr inte svara. Annars har dagen vart helknäpp. Nu är jag lite grinig över att inte ha gjort det jag planerade. Annars är allt på topp, sista dagen på jobbet imorgon. Woho! Bara det är värt att fira! Har storhandlat där idag, och inför middagen. Fick också en smarrig middag av käre Magnus. Svampsoppa och pannkakor med grädde och sylt. Mums. Nej nu måste jag kila. Tudelluo. 

Karta

Nu börjar tiden att gå med ljusets hastighet. Om en vecka och 5 dagar flyttar vi. Såhär ser det ut i våran nya hemort. Pluppen visar vår nya adress. Har fortfarande inte fixat adressändring och sånt eftersom jag inte vet hur man gör när man ska vara inneboende först... men det löser sig nog. Familjen kommer ju hem snart också, och då kan man kanske få lite hjälp. 


Planlösningen ser ut såhär, fast spegelvänd. Och istället för balkong så har vi en miniuteplats. Supermysigt!

Men innan jag kommer så långt är det en himlans massa som ska göras, packa allt. Och det vill inte säga lite. Tänka ut vad som ska med i början, och vad som ska med till okt. Fylla i alla enkäter och grejer som ska in till dom, plugga lite kemi, fixa alla elavtal och skit, och ja. Just nu minns jag faktiskt inte mer. Men jag borde börja nu. För tiden är som sagt knapp. 

Onsdag, exakt två veckor innan.

Idag har varit en aktiv dag. Först upp och jobba, hem och laga mat och sen iväg till Ne med Magnus för att storhandla. Dagens inköp blev ett strykjärn, ett diskställ och ett vattenpass (i princip). Tar det lungt med inhandlandet eftersom vi inte har någonstanns att ha grejerna fram tills den 1:a okt. Vi gick nog igenom hela Nes utbud av superstores. Nu är jag helt slut. Tror att jag bara ska lägga mig framför The Bachelorette.

Som min älskade söta lilla bror uttyckte det:

- "Karin, jag tycker att du är för liten för att flytta hemifrån" med småtårar i ögonen.

Love is more than just a memory.

Allt jag någonsin önskar är att bli älskad för den jag är, inte för vad jag gör. Oavsett hur jag ser ut eller presterar. 

Sista rycket.

Vi har redan en prel. invite på kräftskiva i Linköping. Ser fram emot livet med spänning. 

19.

Nu är jag gammal. Riktigt gammal. Ändå kommer jag att vara yngst dit jag kommer nu. Det har vart 2 underbara dagar på Åland med hela familjen. Jag saknar dem redan, spec mina syskon. Miljön där ute är ju helt fantastisk och till och med jag fick upp några fina firrar, som jag dock inte käkade upp. Allt är kirrat med lägenheten nu och det är superskönt! Vi bor som inneboende hos honom (Joakim) tills vi får lägenheten för oss själva. Väldigt snällt av honom. Nu är det bara hemförsäkringsar och grejer som ska fixas. Orkar inte sitta uppe och skriva mer men det kommer nog senare. God natt sålänge! 

Åland

Åker till Åland nu (: Tuddelou.

Linköping

Jag och Magnus tog en trip till Linköping för att ta en titt på lägenheten vi hade fått en kontrakt på (men ej skrivit under ännu). Han som bor där nu var kanontrevlig och berättade en massa och visade oss runt. Vi kommer att få en kanonlya! En trea, som ligger ca 2minuters cykelväg från universitetet (enligt honom) och precis i utkanten av bostadsområdet, precis brevid skogen och motionsspåret. Vi kommer att slippa alla spårade studenter eftersom vi inte bor mitt i studentområdet utan bland en massa barnfamiljer. Nära till affären, till universitetet och därmed också Campushallen som vi för övrigt fick komma in och kika i. Nu längtar jag verkligen. 

Flickorna på TV2, å å Å

Såg precis Paris Hiltons new BFF, för första gången. Jag fastnar lätt framför en massa såpor som handlar om känslor, mest för tävlingens skull men det där var nästan too much for me. Hur i hela friden kan man smöra så mycket för någon, som bara är bitter tillbaka och ändå vilja spendera hela sin fritid med en sådan person? Hmm, tåls att fundera på.

Mindpecker

Det känns som att jag bara går runt och försöker hitta min grej, och den grejen är inte lätt att hitta. 

Ayo technology

Ohboy. Nu har ännu en vecka gått och den fick ett toktrevligt slut. Grill med fest hos Elin, som bodde kanonfint, var supertrevligt änven om jag var tvungen att åka tidigt. Sen bar det av till Åland där jag i princip la mig platt som en pannkaka med en hög tidningar. Kanonskönt! Hem till jobbet nu igen, har käkat lunch hos farmor och snart kommer Erika hem. Annars är det lite folk hemma. 

Fick hem kontrakt idag, som ska vara inskickat och påskrivet på fredag, annars är det annullerat. Magnus kanske inte ens har kommit hem då. Great. Sen fick jag "Välkomstbrev" av universitetet med ett rejält häfte "Övningshäfte i Kemi". Jag kommer att få det grymt kämpigt. 

Er,

Ibland blir jag bara så jävla förbannad.

För att jag har en lägenhet!

Yes, det är sant! Jag och Magnus har fått en 3:a med helt perfekt läge i Ryd, i princip så nära skolan man kan komma, kanon! . Det är bara det att inflyttningsdatumet är den 1:a Okt. Men, vad gör det? Vi har en lägenhet! Jag har också ett korridorsrum, stackars Magnus kommer att få tälta. Haha, nej stackarn. Nej jag har lite dåligt samvete över hela situationen, för man fick inte ha nattgäster i rummet... drygt. Så vi får de vad vi hittar på, ringde runt till en massa som hyr ut rum idag men det var inga som var sådär jättepositiva. Den som lever får de. Nu ska jag packa till Åland och sen till Elin på mysgrill! Åker till Åland i morgonbitti! Det kommer att bli kanon!

Rydsvägen 28 C!

Wiie

Ligger i framkanten på en lägenhet. Håll tummarna!

Provtur

Nu har jag vart och provkört cykeln. Delade ut Tack-kort från studenten, lite sent, men bättre sent än aldrig. Det var en riktigt god gärning och en specifik blev superglad. Sen var det många som inte var hemma. Men det var supertrevligt. Och det där med cykel kanske inte alls är så dumt (vill påpeka att jag nästan fått damma av cykeln, efter flera års ocyklande). Nu ska jag anmäla intresse för en lägenhet till och hålla tummarna. God natt!

Nytt från Åhus

Syrran har brutit lilltån. Den stog åt fel håll enligt rykten. Det låter inte sådär jättebra.

Onsdag i Norrtälje

Gårdagen var supertrevlig! Åt smarresmaskmat med Monk och Em sen gick vi ner till El och Linn och fick en liten dusch. Jag kommer verkligen att sakna kvällar som den. Träffade massa annat trevligt folk också såklart och jag kom på att det är därför det är så roligt att vara i Ne. Man träffar alltid en massa folk på stan (jag vet att alla andra tycker att det är något negativt) men jag som kan gömma mig hemma i Rimbo ibland tycker att det är supermysigt! 

Har nu hunnit spåra ur angående lägenheter och bestämt mig för att faktiskt åka till Åland i helgen. Det behöver jag verkligen. Lägenhetsmakerierna är tokhemliga och processen behöver man nog någon examen för att förså. Förhoppningsvis har vi vår trea i oktober men det är inte alls säkert, och i så fall hur bliev det med korridorsrummet? Jag hade nämligen "vunnit" ansökningen till ett, så det stog att jag var erbjuden det rummet. Nästa gång jag tittade stog det att "bostaden är uthyrd till annan sökande". Får de verkligen göra så? :S Men nu kan jag, som Magnus redan påpekat, inte göra så mycket mer än att vänta. Jag väntar med spänning, för är det något jag ogillar så är det väntan. Speciellt inte när det gäller ens framtid.

Jordgubbskalas?

Har vart så täppt i näsan att jag inte ens märkt hur det luktat rutten jordgubbe i hela köket. Och i soptunnan hittade jag jordgubbssaft i mängder. Skrämmande. 

Älskling!






En ny början, både på veckan och på livet

Nu letar jag lägenhet för fullt, så känner ni någon som känner någon som vet något om lägenheter i Linköping så hör av er!

Estland!

Vi åkte på torsdag eftermiddag mot en värld som för mig var helt okänd. Efter en hel kväll med smörgåsbord och dylikt med familjen och en okänd liten tjej var man lite nyfiken på vad som väntade. Någon spillde choklad på min enda tröja för två dagar, vi vet fortfarande inte vem. På morgonen kollade vi våra intagningsbesked, det visade sig att både jag och Magnus kom in på våra förstahandsval! :) Så det blir till att leta bostad i Linköping. Vi kom fram till Tallinn vid 11 och åkte och storhandlade och påbörjade en färd på 10 mil. De hade en liten blågrå friggebod mitt i skogen ute i ingenstanns i Estland, i området där alla estlandssvenskar bor. En bastu/gäststuga fanns också på tomten som annars består av skog och ängsmark. Ingen värme/el eller vatten fanns det. Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara min grej riktigt men det visade sig vara supermysigt! I närheter fanns en superfin strand där vi också var på strandfest med de övriga estlandssvenskarna med familjer. I morse tog vi oss runt en liten äventyrsbana uppe bland talltopparna. Riktigt läskigt, riktigt otäckt vissa gånger men lite kul vissa också. Om inte annat en helt sjuk utmaning! En riktigt bra weekend fick jag med andra ord. Här kommer lite av beskrivningen i bilder:

 
Friggeboden och gäststugan

 
Stranden

 
På ängen

 
Mitt i äventyrsbanan, vet inte om höjden syns på korten men helt sjukt högt var det iaf!


Weekend

Nu åker vi till Estland, jag och Magnus familj. Det ska bli jättekul att se placet som man hört så mycket om. Det var också väldigt lugnande att veta att antagningsbeskeden kommer nästa vecka och att lägenheternas ansökningstid går ut på torsdag nästa vecka, så än finns det hopp. 

Onsdag (:

Igår tog vi äntligen kort på ärren! Ska nu bara välja vilka bilder vi ska skicka in. (:

Idag har jag jobbat klart av den 5e veckan på jobbet! Alltså är det bara tre veckor kvar, Wiie. Fast nu börjar det att bli riktigt kul, så det ska bli lite tråkigt att slippa det också. Grattis Emilie som tog körkort igår! Just det, jag måste börja packa. Famlijen skulle ha packningen ikväll, och vi åker i morgon eftermiddag. Vet inte riktigt vad jag ska ta med mig alls. Nu börjar veckan att dra ihop sig och det ser inte ljust ut på fronten intagningsbesked/boende. Jag vill verkligen att det ska ordna sig! För det första måste jag komma in, för det andra finns det endast korridorsrum lediga till skolstarten. Alla lägenheter har inflyttningsdatum 1 sep. Och nej, jag vill inte tillbringa mina två första veckor på någons soffa, inte för att jag känner någon men ändå. Vill ha en lägenhet att fixa med innan, så att man kan bo in sig lite (läs: ha hunnit flytta in) till plugget drar ihop sig. Nej, Good Luck till mig!

Som om inte alla är dumma?

Långdag på jobbet. Middag hos farmor. Nu sitter man här som en trött hösäck och orkar inte göra någonting, även om det är massor som ska göras.

Ny arbetsvecka!

Måndag, och tibbaka på jobbet igen. Måndagar är bra just på Apoteket eftersom alla varor kom i lördags så då hinner man faktiskt med allting och det är ju skönt. Var i och provade glasögon efter jobbet, har tagit hem 4 nya nu. Det är sjukt svårt att välja, plastbågar eller inte? 

Under kvällen har jag försökt hitta lite recept som man kanske, ev. skulle kunna laga när man blir frun i huset. Det är också svårt, och vår familj har inte direkt de mest varierande matvanorna som man kanske borde. Så försöker hitta lite billga/snabblagade recept, men det är svårt det också! Kom gärna med tips!

Har iaf hittat en bok av Lotten Thörngren som jag önskar mig i födelsedagspresent:
Smarta billiga matboken
Smarta billiga matboken
& såklart hennes andra kokböcker eftersom de håller samma stil ;)


Lördag

Cate har grillpartaj idag, men efter en sån här vecka är jag helt i kaos. Helt snurrig. Så stannar hemma i Rimbo och tar en pizza ist. Det är synd, för det var trots allt ett bra tag sen jag träffade babesen. Hoppas att de har kul iaf! 

På tal om det, den 31 Juli, en fredag tänkte jag ha födelsedags/hejdåmiddag så boka inte upp er då! (Gäller iofs bara de inbjudna men ni lär ju veta vilka ni är inom kort) 

Täby C

En heldag i Täby blev det idag med Jessica, supertrevligt verkligen. Det var riktigt länge sedan jag träffade henne. Köpte inget av det jag skulle men en himla massans andra saker som en kjol :), 4 linnen, en vit kofta och en jeansjacka (som Erika förövrigt redan snott). Snabba ryck blev det och nu väntar jag på att monk ska komma hem så vi kan käka på Kebaben, onyttigt javisst. 

Jessica

Ice Age 3

Haha, var in och såg Ice Age 3 med lille broder, och den var rätt kul faktiskt (: Har också hunnit ta hem tre nya par glasögon som jag ska testa. Längtar redan till i morgon då det blir en liten shoppingtour. 

Cause tonight Im gonna start the fire,

Ohboy vilken dag! full fart på jobbet, sen till Ekerö för att se hur Ewa och Torsten bor och hämta deras överblivna grejer (perfekt för mig som ska flytta strax) sen hem igen och ut med brodern på 3an. Nu äntligen kan jag stanna upp för en minut, för snart kommer Magnus, Men de bodde iaf jättefint, precis brevid vattnet och på deras uteplats smälte man bort. Blev inparkerad av asfaltsläggarna också, klyftiga typer. Nu är hela helgen fullspikad, det kommer att bli kämpigt att ens andas. Men skam den som ger sig. Har förutomallergin börjat fått rethosta också, inte bra. 

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0