Småpanik

Jag har precis tittat på ensam mamma söker och jag blir helt berörd. Haha. Det är skönt att få lite annat att tänka på än allt allvar just nu. Middagen var kanon, verkligen! Denna vecka blev inte alls som jag hoppats på, den är psykiskt påfrestande med på tok för lite "ej schemalagd" tid. Och nu strax är det två veckor kvar. Det känns som om jag nästan inte hinner med att vara hemma ens. 2h idag. Och jag kommer knappt hinna putsa upp stället innan jag lämnar det på torsdagkväll. Det är hektiskt. Jag vill bort från det här just nu, allt är bra förutom det vi är här för. Det är roligt men vi hinner inte.

Brrrr!

Det är helt vansinnigt kallt överallt! Som minst har det nog varit -10 idag. Hoppade av i stan efter doktorn och köpte mig ett par handledsvärmare och en tjock kofta. Men det var inte bara jag som frös, doktorn spayade flytande kväve på mitt öra. Det känns som att det fortfarande håller på att tina. It hurts. Mitt huvud har verkligen inte varit på topp idag. Har inte fått mycket alls gjort och nu snart ska vi till Hg för födelsedagsmiddag för Johanna. :) Det är bara att pälsa på sig!

.

Nervös, nästan helt utan anledning.

Måndag igen

Jag har faktiskt haft en ganska bra måndag. Lite ordinary sådär. Men har pluggat duktigt och va har varit på afrodans. Har upptäckt att växlarna inte fungerar på någon cykel och att en av dem har punka. Det är vansinnigt kallt här men det är ganska mysigt också. Nu har jag gjort jordgubb/banonsmoothie och ska sätta mig i soffan :)

:)

"It's alright because I like your new hat"-en trudellutt som är svår att få ur huvudet.

Härliga helg

Igår var det Herr&Dam-sittning på Hg, det var otroligt roligt och det var precis vad jag behövde. Idag så tänkte jag fara ned på stan för att leta mössa och halsduk (ev något annat varmt också) för att överleva kommande vecka. Jag hade även små planer på att gå att kika på schlaget, men det blev inte så. Först skulle jag fara ner ensam men sen visade det sig att Magnus gjorde mig sällskap. Då blev jag verkligen glad och vi hade en kanondag. Har lyxat lite extra idag och ätit ute både till lunch och middag. Så kan det gå. Och en mössa hittade jag! Ingen som jag hade förväntat mig men den är så härlig. En stor mössa som man bara kan burra in sig i. Perfekt. Vi hittade en mortel och en sån där aroma-grej med ett ljus under ( jag hade en idé om att jag skulle ha den som chokladfondue-skål men det visade sig vara livsfarligt, chokladen skulle nog börjat brinna... ). Magnus storshoppade lite han också. Sen for vi till Maxi och storshoppade där med. Haha, så nu har vi allt vi behöver för en lång tid, säkert till nästa vecka. Har kikat på Robinson en sväng och ska nog bege mig tillbaka till soffan igen. Just nu känner jag mig harmonisk och nästan lite lycklig.

Galet.

Stressig dag. Middag vi halv 10, är nu helt slut. Och jag har ett problem. Det är tema de 7 dödssynderna i morgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Tips?

What a great guy,

Efter en lite chock igår och yrsel idag så känns det ändå relativt bra. Huvudet är inte direkt på topp men det var inte heller något jag hade väntat mig. Var i skolan på 4h föreläsning på eftermiddagen som var jättespännande. Men på engelska, det gick ganska bra men det var lite svårt att hänga med på alla specifika ord som man säkert vet på svenska. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Har en hel kväll framför mig och känner mig lite rastlös. Inte för att jag har så mycket ork, men det vore roligt att göra någonting som inte har med mat och tv att göra.. Tips? Skrev mitt namn på en julgranskula idag också för att demonstrera lite mot CSN, för med deras nuvarande regler och vårt schema kan vi bli återbetalningsskyldiga trots att vi pluggar heltid.. Igen. Så jag håller verkligen tummarna på att vi slipper något sånt. Det finns tillräckligt mycket annat att fundera över ändå.

Kaos.

It's freaking snöstorm ute. Och jag är otroligt glad över att precis ha kommit innanför dörren. Skippar lektionen till 19, har trots allt varit där sen 8 i morse. Man kan inte orka allt.

Efter helgen-snack

Jag har varit sjuk i helgen. Måttligt roligt när man väl är ledig (kanske just därför sjukan slår till). Men vi (kanske mest Magnus) har fixat och städat en massa här hemma. Ni skulle bara se hur mysigt vi har nu. Men mysiga gardiner överallt, kanonfräscht i datarummet och en ny hallmöbel (som egentligen är en tvbänk). Det är jättefint. Just det, höll nästan på att glömma att vi var och såg den nya Harry Potter-filmen i fredags också, jag blev väldigt överraskad. Den var faktiskt riktigt bra :)

Magnus är hemma.

Det var verkligen något roligt och intressant han hade att berätta. Han var gruppchef åt Hans Majestät Konungen igår, på riktigt(!). Det är helt vansinnigt, och jag har nu sett bevis på det till och med. Jag är otroligt glad för hans skull med tanke på att det är den man han vill ha på väggen i ett av våra rum. :)

Dagarna som bara far förbi

Tiden springer framåt känns det som. I går var vi i skolan 8 och sedan vid 17 var det höstmöte och det slutade inte förrän halv 11. Snacka om att vara i skolan hela dagen. Så idag har vi haft det lite sisådär. Fokus har väl inte varit på topp direkt. Men vi var ganska duktiga ändå. Och snart kommer Magnus hem. Tänkte precis på det att det känns som om han varit iväg i typ en månad. Det har hänt så mycket sedan han for. Så det ser jag verkligen fram emot.

Mutter.

Jag håller på att bli sjuk. Jag vill verkligen inte. Har haft ont i halsen hela dagen. Känns precis som blåsorna igen. Usch!

Light

Den här dagen har varit bra, otroligt nog. Har både hunnit plugga 8-17, träna, laga mat och äta upp mig igen med pepparkakor och glögg. Nu ser jag fram emot sängen måste jag säga.

Helgen.

Helgen har varit upp och ner, ner och upp. Skräckblandad förtjusning. Det är verkligen slitsamt. Men jag har haft många trevliga stunder också. Och många av dem har jag Sarah att tacka för. Och min familj.

Nya dagar.

Har precis pratat med Magnus nu, det känns som en evighet sist. Samtidigt är jag otroligt glad att jag har honom. Även om han är på avstånd. För det är verkligen inte alla som har sådan tur. Trots att han är förkyld och sover i lera så känner jag hans stöd ända hit. Och jag är tacksam.

.

It turn's out, I'm not ok. Not even close.

Tuffa dagar.

I går kom allting ikapp mig, och jag orkade inte ens pallra mig till skolan. Så jag satt och grät över mekanikboken hemma istället innan jag ringde mamma som muntrade upp mig. Gick en liten sväng och det kändes iaf lite bättre. Men det har tärt på mig. Jag är helt slut. Idag också. Verkligen veck. Var på spex igår men höll nästan på att somna, även om jag tyckte att det var roligt. Så jag bestämde mig för att bara vara ikväll, och ta det så lugnt som jag bara kan.

.

Jag blir så tagen av allt. Och det ska man väl bli... Jag vill bara säga att jag älskar min familj och jag önskar att jag var där.

Stressade dagar.

Jag är helt slut. Efter en tuff natt och en hel dags pluggande har tagit musten ur mig.

In memory of.

Farfar lämnade oss igår. Så det har varit en känslosam tid.

Vinterland

Dagarna bara rusar förbi och såhär när vi slutar 7, så försvinner kvällen fort. Otroligt fort. Lite för fort. Idag har vi varit igång hela dagen. Har till och med pluggat lite när jag kom hem. Ligger efter även om jag bara pluggar på två av tre ämnen.. men nu ska jag snart titta på desperate housewifes. :) Idag har det varit vinterväder. Har snöat hela dagen. Det är mysigt men inte det ultimata cykelvädret.  God natt folk.

Helt slut.

Idag har jag varit duktig. Var i skolan tidigt trots att vi inte började förrän kl 1. Kämpade på bra och fick inte panik på matteföreläsningen. En klockren kommentar därifrån var när vår föreläsare sa "men sluta sucka". Lektionen efteråt gick till och med nästan bra. Sen var vi på afropowerdance. När jag kom hem gjorde jag pannkakor med jordgubbsylt och grädde. Så det är inte så synd om mig. Men jag är helt färdig. Och i morgon slutar vi 19. Och känslan just nu är att det spelar ingen roll om vi har hyfsat schema, för det finns inte en chans att man hinner med allt man ska. Så jag får helt enkelt lära mig att prioritera. Det är inte lätt för någon med beslutsångest. Nej nu ska jag nog gå och sova strax.

Lördag

Jag hade i alla fall en jättetrevlig kväll igår med Sarah. Det känns som att det var länge sedan vi sågs och jag är redan förälskad i våra skorpor. Saffransskorpor. Och mat. Jag är verkligen glad att jag känner den tjejen. Kanske borde dricka upp den sista glöggen.

Söndag

Jag grät när Magnus åkte.

Glögg!

De hade precis kommit in glögg till hemköp, och jag som varit så sugen på det var ju bara tvungen att köpa lite. Det är lite för tidigt, men det är så sjukt gott! :)

"All I need is you"

Gud jag är helt slut efter den här veckan. Har jobbat aset av mig vareviga dag. Idag höll jag på att slockna redan innan lunch. Så tog en extra lång lunch för att gå en promis i solen till hemköp. Det var välbehövligt, och jag fick nog både lite energi och glädje. Sedan jag kom hem har jag gått igenom två (!) föreläsningar i fysiologiska principer. Och den människan har 50 slides per föreläsning. Så nu ligger jag inte helt åt helvete efter och det känns bra. Just nu slöar jag framför idol. Orkar knappt ta mig upp ur soffan. Tänkte att detta skulle bli en liten recover-helg. Yogan är redan inbokad till i morgon.

.

Trots allt känner jag mig ganska harmonisk. Och det är jätteroligt att ha Magnus hemma för en lite längre period.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0