Resultat

Fick en 4:a i statistiken också :D

.

Är superstressad just nu. Ingenting går min väg riktigt. Men det var trevligt att träffa Erika idag, även om det var en kortis bara.

Min nya klänning, sitter och myser i den redan.

Tänder

Lyckades kirra spons på 1500kr, få nya sköna tänder och två trikåklänningar. Bra eftermiddag. Sitter nu i styrelsemöte med Under Rovdinosauriens Fana på msn, känns lite underligt. Har blivit lite ressugen igen. Säkert bara för att jag har så mycket i huvudet just nu och vill iväg en sväng.

Saker

Tar längre tid än vad man tror. Speciellt när de inte riktigt gör som man vill. Dumt! Det stressar upp mig en aning. Snart ska jag iväg och sponsa lite och till tandläkaren. För första gången är jag riktigt glad över att få komma dit. De ska slipa mina tänder så jag ska få mindre ont i käken och därmed även i huvudet. Kanon!

.

En trött flicka ska bara gå och lägga i parkeringspengar, sedan ska hon inta ett välbehövligt soffläge.

Skatteåterbäring!

Den kommer alltid när man behöver den som mest! :)

Sjukt trött.

Helgen har varit bra men nu är jag vansinnigt trött. Har stressat lite för länge nu. Så ikväll blir det lugnt. Erika kommer hit (!) som en surprise.

Våffeldag

Jag har haft en väldigt våfflig och trevlig kväll med Sarah (och till viss del Magnus). Sjukt goda våfflor, men jag mår nästan lite illa fortfarande, haha. Nu ska jag strax gå och sova, för i morgon är en fullspäckad dag.

Sponssläpp

Idag har det varit sponssläpp. Det innebär att idag är det första dagen som alla fadderier får ge sig ut och söka spons. Och som vi har. Jag och Jessika var ett jättebra team och håvade in en hel del. Jag är jättestolt över det vi gjort idag. Vi har varit runt i hela Linköping känns det som, även om vi inte har det. Cyklat mycket har vi gjort, och träffat väldigt mycket människor. Hela Smurf har verkligen jobbat hårt idag. Jag kom precis hem och är helt slut! Så det blir nog soffläge ikväll skulle jag tro.

Hittade en jättehärlig bild från i höstas

Life

Trots att jag har fullspäckat schema från morgon till kväll så länge jag kan se i schemat så känner jag mig faktiskt lyckligare än på länge. Och jag är verkligen glad över att vara smurf.

Lördag

Jag är helt slut. Men har tittat lite på lösningsförslaget från tentan och det finns chanser på att det kan ha gått bra. Såg att jag hade rätt iaf på en riktigt freestyling, det kanske väger upp några av de andra uppgifterna. Så jag är glad. Ska strax iväg och äta pizza :) Det är jag värd!

Helgen

I morgon är en fullspäckad dag som börjar med tenta redan kl.8. När jag kommer hem så har smurf invaderat lägenheten och syr till 5-tiden. Sedan har det var en födelsedagsmiddag på tal, vi får se om vi äter utan födelsedagsbarnet eller inte. Och vissa ska gå ut. Jag pallar nog inte det om jag ska vara fit for fight på söndagmorgon igen. Så, nu önskar jag att mina grannar inte var sådana som spelade spel på tv:n med suroundsystemet igång, och att jag får sova jättebra. Jag håller tummarna för mig själv (och alla andra som skriver) i morgon. Jag hoppas att det blir en typtenta av tidigare slag som kommer. Annars kan det gå hejvilt till.

Glass.

De hade provsmak på någon sån där tysk dyr glass på hemköp. Vi såg nog ut att vara deras mest potentiella köpare för hon plockade till och med upp en ny sort åt oss när vi njöt av den första smaken. Och när jag hade fått för mig att jag skulle ha vaniljglass, vad ser jag då? Ny smak på SIA-glassarna. Hallon-lakrits, den kunde jag bara inte motstå. Smakade den direkt när jag kom hem och den var fantastisk. Så det var en timme i glassens tecken. Nu blir det stuvade makaroner. Det är inte heller så dumt.

?

Igår var det strålande solsken och man fick en riktig vårkänsla. Idag är det 10cm snö. Buttert.

Tenta-p

Ja, idag har varit en spårad dag. Vi har nog varit höga på allt möjilgt, förutom engagemang för matematisk statistik. Det är sjukt svårt. Jag har inte klarat en enda tentauppgift hittills men jobbar mig sakta framåt. Det är verkligen en utmaning. Idag fick vi en utmärkt idé att införskaffa oss godis från chokladboden. Det blev en himla god stämning efter det och även en hel del roligheter. Idag är en sådan dag som jag har gråtit av skratt. Skulle egentligen cyklat iväg med en sponssak nu men hann inte riktigt så det får bli i morgon istället. Jag är glad även om det finns ett par stycken orosmol på himlen som strax kommer hit över en...

Tenta-1

Nu är den första tentan gjord. Vi fick bara 4 timmar på oss det märktes ganska tydligt att det behövdes mer när alla utom ett fåtal sitter kvar ända in till slutet. För mig gick det sådär. Det kan gå bra, det kan också gå illa. Mycket beroende på hur snäll hon är med mina freestylingar. Jag har hoppet uppe tills motsatsen har bevisats. Nu ska vi gå och söka spons och sen bli det bara att kötta med statistiken.

Tentaångest?

Känner mig sjuk. Har varit helt hängig i flera dagar..

.

Dagen började kanon. Men det har varit en fruktansvärt dålig dag humörmässigt. Hemsk. Nu känns det lite bättre men det är inte okej. Någonstans. Känner mig ganska ensam.

Aah.

Nu har alla gått hem och vi haft den första av många syhelger. Det har faktiskt gått över förväntan och trevligt även om man tappar huvudet totalt efter ett tag. Det blir nog mat i pizza-stilen idag igen. Jag har inte riktigt ork att ställa mig och göra mat. Nu ska jag vara duktig och tentaplugga i veckan!

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0