Händer.

Det är mycket som har hänt och mycket som ska hända. Man har inte tråkigt ialla fall (förutom på vissa laborationer ;)). Det har varit en helg full av snuttefilmen kan man säga. Och nu snart har vi stormöte och Erika kommer hit. Och till helgen ska vi ha färdiga mönster, beskrivningar och annat så att vi ska kunna börja sy på vår utstyrsel på lördag. Jag har lite dåligt samvete över skolan. Tiden går fortare än vad jag pluggar... och det känns inte helt roligt. Men det är väl så det är antar jag.. Snart kommer Erika hit som sagt i alla fall och sen kommer nog Magnus fortare än vad man anar. Han fyller för övrigt år i veckan (!). Nej, god natt!

Mitt i veckan.

Gud, tiden går så fort att jag inte hinner med. Det är redan ONSDAG! Vi har precis varit på snuttefilmvisningen, som var mycket bättre än förra året. Det var trevligt. Och nu när jag kom hem har jag visst vunnit biobiljetter från Sveriges ingenjörer. 5st (Kanske 2,5 till mig och 2,5 till Sarah kanske), det är ju fantastiskt! :D Nu ska jag bara ta en liten kvällsfika och sen krypa till kojs. I morgon är det snuttekravallen, så då blir det åka av.

.

Bara fryser. Har på tok för mycket i huvudet just nu.

En stressig tid.

Den här veckan är körig. Helt klart. Varenda minut är uppbokat känns det som.

Helgen

Hej alla glada. Jag har precis varit på spex, med Helena i huvudrollen. Hon var verkligen jättebra, typ bäst av alla. Nu väntar jag bara på ett avsnitt av one tree hill, så jag kan ligga i soffan en stund. Helgerna går så sjukt fort. Det känns som att de knappast hinner börja innan de är slut igen. Och det är ju lite trist. Samtidigt som veckorna också går jättefort. Och nästa vecka är det Snuttefilmen, ett evenemang som vår sektions festeri anordnar med filmvisning av filmer som folk har gjort på onsdag, kravall på torsdag, kanske något på fredag och så ska vi i smurf jobba på galasittningen och eftersläppet på lördag. Så det blir något att bita i. Håller på att sy en väst också, jag har redan hunnit svära lite över det innan jag ens sytt hälften. Men det ska forhoppningsvis gå bättre i morgon.

Fredag!

Äntligen en ledig kväll som skall tillbringas i soffan. Denna kväll är efterlängtad! :D

Helgen

Haha, helgen var obefintlig. Har känts som vardag hela helgen bortsett från att jag inte hunnit plugga någonting. I morgon är det äntligen dax för oss att bjuda sektionen på mat och att sjunga för dem. Kan bli spännande, och långtråkigt in på slutet. Mötet varar nog hela kvällen skulle jag tro..

Lördag

Oh, jag som hade tänkt att hinna plugga idag. Det hann jag inte. Har kommit en bit på vägen med västmönster och så, och varit och handlat mat till vårmötet på måndag. Mer än så har jag inte hunnit med. Snart ska jag iväg till Cicci för lite mat. Ska bli roligt att träffa dem.

:)

Idag har varit en mycket undelig dag. Har ringt och sökt jobb, ett i alla fall. Det är en bra början. Sen var det gückelträning och lunchmöte med nyF som än så länge är hemliga. Efter det kunde jag börja pluuga men fick inte mycket gjort. Satt iaf till 5 och sen gick jag och tränade. Dagarna går så sjukt fort. Det är inte klokt, jag fattar det knappt. Har även helt idétorka till gückel. Jag som ville skriva ett eget kommer inte ens på en rad. Så har ni ideer och inte vill skriva själva så ge dem till mig! :)

Oh.

Jag måste skriva ett personligt brev ikväll. Det kan bli spännande.

Någon...

...känner att hon saknar sin man.

-

Haha, idag blev inte mycket som planerat. Tandläkaren var sjuk och bodycombatpasset inställt. Men vi var på step istället så lite träna blev det allt av ändå. Nu har jag en Ugnspannkaka á la Björn inne och bara längtar tills den är klar! Och ett stort Grattis till Cate som fyller år idag!!! :)

Träning

Combaten var tydligen ändrad. Aerobics eller något annat?

Måndagssnack

Konstigt nog blev jag bara piggare efter kl tre idag. Och kvällen har inte alls varit illa. Jag längtar tills vi får uppträda nu. Tror att det kommer att bli jätteroligt. Och nervöst. Haha. I morgon ska jag till tandläkaren, av en anledning som jag inte ens vet. Kan bli spännande. Jag har försäkring iaf :) Sen ska vi testa Bodycombat i morgon med, det ska bli roligt! God natt gott folk.

Axis of awesome

Den här var så bra att jag är tvungen att lägga ut den!

Nej inte måndag igen.

Våra måndagar är hemska verkligen. Eller vad sägs om 3 föreläsningar och en lektion. Sen är det gückelträning på kvällen, lite roligare förstås. Jag kommer i alla fall inte bli rastlös. God natt folk!

Lördag!

Idag åker vi till Söderköping och bestämmer Urf-kostymen! (köper allt tyg). Färgen förblir hemlig ett bra tag framöver. :)

Torsdagen

Magnus kom hem :) och jag och Sarah var på "inflyttningsfest" hos Linda och Jan. Det var väldigt internationellt och annorlunda, men lite trevligt också såklart.
Linda & Sarah :)

Onsdag

I måndags var vi hos Katarina och åt middag, jättetrevligt hade vi där! Igår hade jag och Sarah swedish dinner för våra utbytesstudenter, och det var verkligen en upplevelse. Idag har jag haft min första gückelträning och det gick faktiskt bra, och jag tror att det kommer att bli jätteroligt att gückla. Tro't eller ej! Nu vill jag bara ha tag i Magnus och berätta om allt roligt jag gjort denna vecka men han är spårlöst försvunnen. Så jag får väl vänta lite till. Jag längtar faktiskt till i morgon när han kommer hem! Sov så gott!

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0