Dagen

Nu är allt som är jobbigt avklarat idag (förutom att cykla till HU ikväll...). Så nu blir det lite LARM och sen Per Holknekt. Tror att det blir kul :) Så skönt att inte ha en heldag, finally!

Denna dag

Klarade dugga 2 också, woho! :) Annars har det varit en rätt bra men lång dag. Kom hem från HU kl 18 och slängde i mig mat. Håller fortfarande på att tina. Det är -6grader ute, och ändå hade jag raggsockor. Menmen. Nu har vi i alla fall påbörjat denna tredje vecka av helvetesgöra. Och det känns rätt bra. Jag hoppas verkligen att det går mot bättre tider nu. Schemamässigt ser det onekligen ut att göra det. Nu ska jag sätta mig och skriva CV och personligt brev, igen. Tänkte försöka utnyttja LARM lite i morgon, när man faktiskt har möjlighet till det. Tack och god kväll.

Dugga 1

Håller på att börja gråta. Jag klarade duggan :D Det hade jag verkligen inte förväntat mig eftersom jag endast pluggade tio minuter till frukosten samma dag. Fantastiska värld!!! :D Jag är i chocktillstånd. Fantstiskt! Så nu har vi dugga två i morgon. Hoppas på samma tur där! :)

Crushcourse

Är förkyld och har mycket att göra. Ska försöka ta det lite lugnt idag men det är lättare sagt än gjort.

Kvällen

Har käkat hos Johanna, var kanontrevligt att träffa så många på samma gång. Jag for hem lagom tidigt medan mflera av de andra ska vidare ut. Det blir säkert himla kul. Tror nog att jag ska påbörja en av mina 15 böcker. Det blir en trist, tidig dag i morgon. Gute nacht.

Thailand

Har pratat mes syster idag i Thailandet. Fick mig en liten rundvisning så det känns nästan som om jag också var där för en liten liten stund. Jag satt med två filtar och mös i soffan medan hon låg där med lite kläder på sig och tyckte det var varmt. Tänk vilka olika världar man kan befinna sig i. Jag vill så gärna också ha lite ledigt nu. Eller typ jobba. Då är man i alla fall ledig när man kommer hem. Det är få förunnat i min del av världen. Nu ska jag snart iväg till Johanna för lite middagsroligheter.

Från bitter till jätteglad

Har stressat hela dagen och vi hade en trevlig lite snabbmiddag här innan jag var tvungen att gå till gückelträningen innan gücklet. Och såklart var jag där en halvtimme för tidigt. Typiskt. Men, det var typ det bästa gücklet någonsin. Det var riktigt roligt! Och de hade dinosaurietema på sittningen! Allt var aesum, vi var aesum och jag är glad :)

Onsdag

Jag var hemma lite tidigare än jag trott och det var ju skönt. Men jag är helt slut. Det tar verkligen på krafterna det här. I morgon har jag en dugga som jag ska klara lite spontant, det känns lite läskigt. Så det är inte säkert att jag klarar den.. Men än är inte hoppet uppe. Man orkar faktiskt inte plugga hur mycket som helst. Har hunnit äta och nu somnar jag nästan här framför datorn. Det är så konstigt, jag sover så dåligt på nätterna och ändå, efter att jag varit trött hela dagen så blir jag pigg på kvällen. Rackarns. Efter Smurf-mötet vet vi iaf att vi har lite roligheter att se fram emot. Det ska bli kul :) I morgon ska jag också på föreläsning om CV/Personligt brev. Hoppas på att få lite inspiration. Gute nacht!

Allt jag vill

är att det inte ska bli i morgon. Det är en vansinnigt lång dag i skolan, med efterföljande SmUrf-möte (iofs kul) och efterföljande gückelträning... Vill inte ens veta när jag kommer att vara hemma. Så nu ska jag gå och lägga mig. Har för övrigt testat ett recept på bars idag, lite onyttigare än det jag gjorde sist men ränkas ändå inte som onyttigt i mina ögon. De blev bättre men fortfarande sådär :P Bytte ut lite ingredienser som jag inte hade som kan ha bidragit till smaken :P Men det är helt klart framsteg!

Tisdag

Idag har vi återigen 3 föreläsningar men denna dag är inte som alla andra. Jag tog några minuters sovmorgon och läser in den första hemma. Får se om man har fått med mer eller mindre info än de i skolan. Det visar sig. Så nu börjar jag inte förrän kl 13. Tror att det är det smartaste jag gjort på länge.

Trött men bra dag

Idag så har jag fått in både lön och CSN, blivit nominerad till styret och har dubbdäck på min cykel :)

Syster

Har precis tittat på massa härliga bilder från Erikas och Fridas resa. :) Jag snodde till och med en:

Lördag

Seg dag. Har varit på stan med Sarah. Det var trevligt. Börjar nu bli himla trött så nu ska jag soffa lite hela kvällen.

Friday

Idag är det halvtidssittning, alldeles snart faktiskt. Det ska bli kul :)

Öuh.

Jag är trött. Ska iväg sen på käk och lite förfestande inföt TK men det blir ingen TK för mig. Är helt slut och har en lång dag i morgon framför mig. Ska bli roligt att träffa de gamla urfarna.

Återigen.

Idag, dag 3 på terminen har vi återigen tre föreläsningar och en lektion. Så Summa: 7+3=10 föreläsningar på 3 dagar. Ibland önskar jag att jag gick filfak, iallafalla schemamässigt. Jag är lite bitter. Mest för att motivationen inte riktigt är på topp. Det är ändå intressant mycket av det vi läser nu men fyratimmarsföreläsningar är fortfarande svåra att hålla koncentrationen uppe på... Lika bra att vi får öva mycket :P

Ny termin i Linköping

Alperna gav verkligen mersmak på ledigheten. Nu är det iställt en rivstart i skolan som precis startat. På två dagar nu har vi haft 7 föreläsningar. Och det ser inte så lovande ut för resten av kommande 1+1/2 veckan. Menmen. Magnus är duktig och slipar väggen. Så snart kanske vi kan vistas i vardagsrummet som varit/är beklätt med massor av slipdamm. Jag är lite rastlös såhär på kvällarna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Det går inte bra att sova. Så jag sover nog som en stock på bussen sen.. Hoppas jag :P

God natt.

Jag ska nog sova en liten sväng ändå. Det är nog klokt. Så jag säger hejdå för en vecka + 2 dagar.

Woho.

Har sökt ett jobb till sommaren! :) Börjar bli lite trött nu. Packa klart...

I går på cityterminalen.

Flo Rida ft. Sia

Wild ones.

Ungkarl

Känner mig som en riktig ungkarl nu när jag är solo. Sitter med lurarna framför datorn och lyssnar på musik (vet inte hur man byter till högtalare). Har också ätit köpmat sen jag kom hit. Men det är nice! Och så blir det hockey inatt ;) Haha.

Rivstart i skolan sen.

Hittade schemat för våra två förssta veckor sen. Första dan 8-20. Kul. Vi har verkligen två köttarveckor de här första veckorna. Det var knappt bågot tillfälle heller som man inte har. + 5st 4h föreläsningar. Men vi kämpar på...

Resor!

Har hört livstecken från Erika och de verkar ha det bra :) Själv har jag precis ställt in mina skidor så de passar med pjäxorna. Det gick ändå hyfsat smidigt, känner mig lite nöjd. Tänk vad vänner är bra att ha (Elin lärde mig). Det är även hennes gamla skidor som jag nu har fått överta. Nu börjar jag bli lite laddad. Det ska bli himla kul faktiskt.

Solo

Idag är jag, precis som igår, helt ensam. Men jag har varit ganska effektiv ändå. Kanske just därför. Och nu på morgonen har jag ringt en person med lite frågor om ett jobb. Typiska saker som man alltid borde göra när man söker jobb men som det ändå är få som faktiskt gör. Hittade ett till som jag måste hinna söka idag. Men först ska jag ner på stan en liten sväng och införskaffa mig det sista inför resan. Det är inte klokt vad tiden går fort. Vi åker i natt redan!

Tomt

Nu är jag hemma och det är så tomt. Kommer alltså inte att prata med någon på ett tag, så då skriver jag desto oftare. HAr precis varit och hämtat mat från 68:an. Det känns faktiskt himla skönt.

På vägen hem

Det är faktiskt ganska skönt att åka buss, faktiskt. Snäppet bekvämare än tåget och med internet så man inte hinner bli lika uttråkad. Har sovit en sväng också. Det är alltid blandade känslor när man åker hem såhär. Man saknar ju alltid familjen samtidigt som det ska bli skönt att få komma hem en liten stund. Snart blir det till att packa upp och packa ner. Jag måste fixa så att jag kan bära min packning jag ska ha med mig... Men det ordnar sig på någe vis. Nu ska jag kolla om det finns några livstecken från Bangkok :)

Lkpg

Är på väg till Linköping med monsterpackning(!). Ändå lämnar jag en väska i Rimbo :/

Hemgång

Typiskt att det ska bli storm bara för att jag ska åka tåg. Så ska nog åka buss istället...

Fika.

Haha, ja det var kul. Jag blir väldigt inspirerad av olika människor. Fantastiskt.

Mm.

Har en smärre identitetskris.

En liten nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Ja, massor! Svårt att definiera närmare.

Har du några nyårslöften?
- Haha, ja massor här med. Vi räknade igår och kom upp till 6st. För att sammanfatta dem så är det att få ett jobb, stressa mindre, prioritera vännerna och Magnus mer än jag gör nu och att få en bra balans i livet.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
-
Det var en liten bebisboom iår, men jag kan tyvärr inte påstå att det var någon av mina vänner. Men år 2012 då så händer det saker! :)

Vilka länder besökte du?
- Frankrike (Paris), Spanien (Mallorca)

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Stressat!


Bästa minnet från 2011?
- Oj, jag misstänker att Urf är inblandat! :P Eller jag och Magnus i Paris.


Bästa köpet?
- Min minilaptop! utan tvekan.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Jag shoppade en gång i september. Köpte en laptop, ett skrivbord och massor med smyckestillverkningsmaterial. Och betalade resan som komma skall. Så väldigt random faktiskt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, många fina människor.

Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
- Gladare! Men mer stressad! Men jag föredrar helt klart den gladare varianten av mig.

Favoritprogram på TV?
- Vet inte riktigt, har bara följt tre program vad jag minns. Svenska Hollywoodfruar, Bachelorette och Pojkvänsakademin (snacka om dumtv . bra kontrast till verkligheten). Men skulle inte påstå att de verkligen är favoriter. Nu vet ja, vi har ju följt två serier också! The Big Bang teory och Chuck! De tar jag, de är jättehärliga.

Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012?
- Ja, det är det. Ingår i nyårslöftena.

Vad ser du mest framemot år 2012?
- Har inte tänkt så långt men det startar med Tignes och halvtidssittning och dessa ser jag fram emot!

Gott nytt år! :)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0