Sterio

Who lives in a different dimension, free from the struggles we know?

Papa don't preach

Världen analyseras för mycket

Naked lovers feel the blood beneath their veins
Electric nerves comunicate
With tiny explosions through our brains
Who is this energy that never left or came?
Give rise to passion the only glory
Of this human story

It dont make any difference to me, what they think about us babe.

"Not created, destroyed but eternally bright"

Live - They stood up for love

"Not created, destroyed but eternally bright"

Live - They stood up for love

Life aint always beautiful,

Dessutom tror jag att det beror på hur man känner sig, jag menar det finns ju dom dagar man går runt och tror att man är skitsnygg, även om sanningen är en annan. Så länge man känner sig snygg kan ingen ta det ifrån en, då spelar det ju ingen roll vad de andra tycker. Självförtroende lyser igenom, ju bättre självkänsla man har, ju snyggare blir man. Oavsett hur kroppen ser ut. Allt är bara ett psykiskt spel, live and learn. Oh man vad präktig man kan låta. Ta det inte som det skulle kunna tas, detta är bara en liten filosofisk monolog...

They stood up for love

We spend all of our lives goin' out of our mind
Lookin' back to our birth, forward to our demise
Even scientists say everything is just light
Not created, destroyed but eternally bright
Masters in everytime lord in every place
Those who stood up for love down in spite of the hate
We spend all of our lives goin' out of our mind
They live in the light

The River

Bruce himself
"That night we went down to the river
And into the river we'd dive"

She's like the wind

Det finns så mycket fin musik;

She's like the wind
It dont makes any difference to me
Starlight
Hype

You name it!

Vinter,

19 Sep

Lördagen

Yes, då var det lördag igen. Jag önskar att det var som jag drömde, helg tre dagar i veckan. Men nu gäller de att tillbringa de här dagarna på bästa sätt. Alltså inte genom mobergs, ledsen brudar för min positiva humör-spridare last night. Det var ingen toppenkväll för något håll. Utom möjligtvis för Cates kommentar om henne och flickvännen ;) Skolarbetet lockar inte för fem öre och jag har en svår redovisning på måndag. På engelska. Great. Annars vill jag bara mysa nu, framför tvn, det var länge sedan. Eller under stjärnhimlen, men den risken är ju mindre. Fick på tal om inget ett sms från the one and only, tidigare (enligt honom själv). Tänkt att småsaker kan få en att bli så glad.

Saknad!

Torsdag,

Klockan är massor och jag borde sovit för länge sen, men vill inte ha en till natt utan sömn. Dessutom så ska jag uttnyttja sovmorgonen för en gångs skull eftersom kortison tydligen inte är bra att träna på. Plugg har det blivit också, och det känns så skönt att äntligen ha fått något gjort. Något vettigt.

Panik.

Ingen fysisk aktivitet kommer i närheten av den utmatthet som man kan känna av sånt här. En helkväll på Akuten blev det.

Anonym

Får man fråga vem den kloka saken var?

Hit me, hit me hard!

Nej, men jag vill inte vara en sån människa heller. Jag vill vara mig själv, och jag är ingen sån. Har för mycket empati för att kunna driva med folks känslor. Just för att jag inte skulle vilja träffa en sån själv, och helt ärligt vill jag inte bete mig som ett självgott litet svin. Jag är och kommer alltid vara annorlunda. Passar aldrig in riktigt någonstanns. Tränar för lite, dricker för måttligt, är för lite social, vill kunna bry mig om folk och vill ha självdiciplin. Dessutom är jag en förvirrad rackare som inte hittat sitt kall i livet. Räcker det?

Att alltid ha folk runt omkring mig som är bättre/snyggare är något man alltid får leva med. Man kan inte vara den bästa. Det som jag däremot vill träna bort är den smått så lömska avundsjukan som kryper sig på vissa dagar. Och det humör som får mig att känna såhär. När ingenting går som det borde. När alla man önskar att träffa är borta, eller tillbringar tid med andra. Bara en liten kommentar som "jag orkar inte" och sen hittas den personen i action på annat håll gör mig ledsen. Jag vet att vi inte är bra vänner längre men det säger inte man måste ljuga för varandra, hellre sanningen då, för då vet man ialla fall att man finns och att någon har en åsikt om det hela. Denna person kommer nog aldrig att läsa det här, det var därför jag valde just det fallet, även om det är en liten skitsak i det stora hela.

Jag saknar mitt gamla jag. Jag behöver någon att bry mig om. Vän eller fiende.  Jag behöver träna massor för att må bra, jag behöver mina stunder till att plugga/sy/måla/pyssla. Jag behöver någon att snacka i timmar med i telefonen. Jag behöver någon att lita på. Och ja, jag blir ledsen för det du gör.

Ångest.

En ångestfull dag som startade på bästa möjliga sätt. Hmpf. Vaknade klockan 3 men hemska drömmar, kunde inte somna om så klockan 5 gick jag upp och duschade.. Tillbringade hela dagen på Erken. Slocknade direkt när jag kom hem. Och allt som jag skulle gjort bara ligger kvar och skaver mig i nacken.

Ohman

jovisst, som ni märkt så har hela bloggdesignen skitit sig ganska rejält. Men ja, så här får det vara till någon anständig får hjälpa mig, alltså så här får det vara. Har inte skrivit något på länge. har haft lite viktigare saker för mig. Idag var det tänkt att jag skulle plugga. tjena, såg en fem minuter på systers match och sen for vi in till täby centrum där småtjejerna köade för att på autografer av EMD. Hem kom iaf jag med två par skor, ett par jeans och en dunväst (: Så nu borde jag kunna ta tag i biologin.. ah, i morgon får jag iaf åka en TIMME tidigare för att jag kommer fem minuter försent för att hinna med den andra bussen.. kul.

Bianco.se

Mysterique


Denna bild blev klar på min 18årsdag. Vackert, isnt it?

Tusen sjöars land.

I det landet bor en typ som jag skulle vilja ha närmare. Men, man kan inte sörja över verkligheten utan göra den så bra som den kan bli efter de förutsättningar man har. Alltså. Nu, mera plugg & städ. Tonight, galet roligt. Under helgen är det vilodagarna från träning så tid finns alltid. Frågan är bara vad man prioriterar. Det slutar alltid i beslutsångest.

Beroende,

Allt är bara en yta, och en väldigt bra undanflykt för allt det där andra.

Livet som kvinna,

Idag har vart hemsk. Känt mig som en gravid kvinna, yr och illamående med ont i magen. Därför skonade jag min omgivning idag med att hålla mig borta. Det underliga med allt det där är att så fort jag kommer hem så är det mycket mildare. Så ett pass på gymmet var välbehövligt. Gud, jag älskar gymmet.

tålamod

Ha lite tålamod här please, sida ser hemsk ut, jag vet. och jag hinner inte skriva mycket. men det är på g.

CERN

Haha! I morgon startar de LHC, kolla in Expressens artikel om det ;)
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

Musikfreak

Letar efter en Ipod Nano 8GB, i fall någon skulle vilja sälja en åt mig.

Utveckling,

www.aspirant.nu

They stood up for love,

Nu vet jag vad jag saknar, utveckling. Jag behöver utvecklas, annars har man ju inget att sträva efter. Efter en titt på stjärnhimlen blir man inte mycket klokare. Jag vet vad jag vill. Frågan är hur det hela kommer att sluta.

Please, Please, Please

Myskväll hos El igår, med cate också. Citatet "Karin, pressa mig inte" (efter ett halvår, hmpf)... ;)




18 karat gold, wouldn't save a lonley soul

Yes, El. Det där var nog sista gången på ett tag tror jag också. Cates dancemoves var det snyggaste jag sett på länge, och Elin sprättade upp kjolen ;) En lång typ blev också blöt efter ett litet missöde. Hehe. Och ja, det var det hetaste jag sett på länge. Det var så man brände sig. Nej, inte varannan vecka. Vi kan dela. Skulle aldrig klara av en vecka utan den saken om jag väl fått smaka ;)

Dont you know it's a game, & do you got what it takes?



Fotograf Grundsten, ur "Jordens Berg" på Naturhistoriska.


Ja, en dag i träningens tecken. Båda körträning och fysisk träning. Fotbollslir med 1or&2or, var faktiskt ganska roligt ändå (: Skönt att göra något annat än skolan. Sen en joggingtur. Nya inneskor (ja, jag tappade bort mina andra) och hemma till halv 4. Väl hemma lite OneThreeHill, och käk. Det var galet länge sen. jag saknar den serien måste jag säga. Sen en tupplur och en timmes körning. Nu är jag på G, akta er! Fika hos farmor, och nu är jag galet förvirrad inför imorgon. måste ha med mig en packning på träningskläder+partykläder till skolan i morgon. Ah, det får vara morgondagens problem, hinner inte skriva allt vettigt jag har på hjärnan så det här får duga i skoldagarna. God natt.



"& today was a day, just like any other"
Jack's Mannequin - I'm Ready

Party with my pain,


Ohboy what a day. Med över 2h fysik på förmiddagen, lite studentsnack, sen matte och english. Hem, käk sen vidare till gymmet för att komma hem lagom till broders födelsedagsfika. Har förresten inte skrivit något om det. Grattis bror&syster! (:

En god vän, som jag för övrigt har stort medlidande för, påminnde mig idag om hur det faktiskt är. Har nämligen vart i samma situation. Och såren har inte läkt för fem öre, det sägs att tiden läker alla sår. Men fy vilken tid det tar. Med kniven mot hjärtat varje gång, vill man helst undvika så mycket som möjligt. Människans överlevnadsinstinkt säger ju att man ska skydda sig själv.

Hur kan alla (okej, kanske inte alla. Men galet många) killar bara glömma och gå vidare på några dagar. Som om flickan aldrig ens existerat. Undrar bara om folk inser hur respektlöst det faktiskt är mot sin gamla goding som man lämnat någon dag tidigare, för att sedan hoppa på nästa tåg. För mer än min skull hoppas jag det faktiskt finns män där ute som är annorlunda, annars klarar jag mig bra utan. Synd bara att man inte vet det förän efteråt. Nej, där spårade jag nog lite. Själva grejen är att alltid när man behöver dem som mest, det är då de sticker. Och då märker man ju att de verkligen inte bryr sig.

För övrigt gick det inte att boka danspasset på friskis.

In the ni..iii..ight..

Idag träffade jag & Jenny denna studentmäklare. Säger bara "oh man", haha. Men lite klokare blev vi i alla fall. Nu är jag toktrött, har inte tid med datorer nuförtiden. God natt folk.

Dont save a lonely soul,

Sängen fick vänta på grund av en helt väldigt trevligt man. Som råkar bo på tok för långt bort. Men, ja nu efter helgen och allt kan man ju sammafatta mycket i besvikelse men också en hel del trevlans. Men som sagt, en hel del besvikelser.. och det fortsatte långt in på denna måndag. Det har öppnats ett stort hål av saknad, för mer än en person. Den enda positronen i tillvaron är att vissa saker faktiskt har blivit roliga. Och jag har numera ett gym att gåt till när det passar. Kom på idag att den bästa tiden att gå dit är när man är dödstrött och grinig, även om det är en tid med mycket folk där. I morgon är det omnämna studentfest-mötet. Kan bli spännande. God natt ni alla.

Johnossi

"I thought 18 karat gold would save a lonely soul
But she don't sleep at night, afraid to turn out the light"

- & Nej, då deppad är jag inte. Innerst inne är jag ganska glad. Men stressad. God natt, folk.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0