Nolle-P är slut, nästan

Trött, roligt, sjuk, roligt. Så kan man beskriva de senaste veckorna. Det kan vara en av de bästa saker jag gjort. Nollan har varit så bra, och haft väldigt roligt vad vi har märkt av. Här kommer en liten inblick i bilder.

Fadderutbildningen

Den gruppen som jag hade kommer att bli urbra faddrar! :)

Morgondagen

I morgon ska jag åka och handla massa inför allt och sen håller vi i fadderutbildningen hela eftermiddagen. Fullt upp.

Vecka 0

Den här veckan sliter vi med alla förberedelser vi bara kan. Igår hade vi även vårt första arr, sommarmorgon som är en "fadderistfest" där vi bjuder på superfrukost inkl våfflor och hade en massös som instruerade lite. Det gick väldigt bra och var roligt att träffa de andra fadderierna. Det blev ännu bättre av att det fortsatte på Skytte-c på kvällen då CM anordnade kräftskiva. Riktigt rolig dag. Förrådsstädandet och så behöver jag inte berätta så mycket om ;) Nej igår var verkligen kul. Och jag har numera lyckats bli ägare till en YFstrumpa och en Mpirestrumpa. Vi jobbar på om dagarna i snitt 9-19 och även om det är slitit så är det väldigt roligt också. Jag befinner mig i ett härligt gäng. Nu är jag trött men har saker kvar att göra. Detta är bara början, för snart, snart kommer Nollan. Och då blir det andra bullar!

Vecka 0

Dag 1 som en annan varelse har precis varit. Och det är lite spännande. Och roligt. Och krävande. Men roligt. :)

Söndag

Idag for vi iväg och letade svamp, vi åkte dit vi var förra hösten men hittade inte det stället där vi var så vi provade ett nytt. Det regnade och vi hittade kanske 10-15 kantareller. Sen plockade vi lite blåbär och hallon som vi åt till glassen när vi kom hem. Nu har jag huvudvärk och jobbar med förberedelser inför kommande vecka. Det är mycket kvar som ska göras.. Och jag behöver vila. Sen ska jag iväg till Sarah på middag och Magnus är glad för då får han sin fiskmiddag hemma. Idag är den sista dagen i fria kläder. I morgon är jag en ny varelse. En Urfadderist på riktigt. :)

Brumbrum

Glömde berätta att jag övningskörde Magnus bil idag! Och ja, eh det gick ju bra. Eller något :P Haha, det gick bättre än någonsin förr iaf. ;) Alltid något.

Lördag hemma

Idag är det dax att infinna ordningen här hemma. Vi har varit och storhandlat och jag håller på att rensa lite och packa upp. Ska försöka plantera om lite blommor också innan det är dax för middagen. Det känns bra att vara tillbaka även om jag saknar familjen lite. Men trivs kanon nu när vi gjort om lite. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder senare på det. :) Och jag fick hem klänningen till finsittningen idag. Det är klädkod frack, så jag var verkligen tvungen att hitta en långklänning och det lyckades riktigt bra. Provade en på HM innan som jag var osäker på. När jag någon dag senare gick in på internet och tänkte kika på den där så var det rea så den kostade 249kr(!). Snacka om klipp! Och den satt kanon. Den är kanske inte så balfin men helt klart en proper långklänning, så den får duga. :)

En sak som jag är mindre bra på:

att packa. Skjuter alltid upp det till sista minuten.

Two days left.

Två dagar kvar :)

Arbete

Återigen arbete. Har jobbat 14-22, och ska nu försöka sova så att jag kommer upp till 7.30 då dagen startar i morgon. Kvällen har ändå varit över all förväntan. Nu är det bara tre dagar kvar, det ni! :)

Citat

Återigen från allas våran kära föreläsare:
Ronny Lock, mikrobiologi: "Drick öl, vatten är livsfarligt!"

Hår

Mitt hår kanske inte växer så sakta som jag trott. Det här är från Ettan i Linköping. Nu är det låångt! :)

Värme

Värmen tog inte bara kål på tanterna idag utan även mig. Har svettats hela dagen och är helt slut.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0