Puh!

Kan nu pusta ut ordentligt efter den andra jobbiga dan. Har hunnit med en brakmiddag, sova middag och hänga lite med URF :) I morgon är jag värd en sovmorgon!

Saknad,

Det är i sånna här stunder jag saknar någon som ger mig en kram, och ger mig lugn. Men nån gång ska man väl lära sig att hantera sina egna känslor själv också.

Tokigt!

På en dag har jag gott från en pigg och glad en till en riktigt butter en. Ska försöka ändra på det, men ibland är det lättare sagt än gjort.

Oväntat!

Dagen har varit betydligt hårdare än jag kunde ana. Har inte ens hunnit röra väskan för att försöka packa upp. Istället har jag tagit isgatan till affären, lagat mat och somnat på soffan. Är fortfarande helt slut. I morgon kommer återigen en monsterdag. Så just nu är det sova-jobb-sova-jobb. Det ska bli skönt att kunna andas ut efter i morgon och få komma i ordning lite.

Isen utanför Hemköp:

Att spara,

Jag är inte duktig på att spara pengar. Men nu har jag inget val, så ett steg i rätt riktning är att faktiskt äta det jag får gratis på jobbet! Jag fick också med mig en liten julklapp från jobbet i form av lite yoghurt/grädde/crème fraîche, helt perfekt, bra timing! Så klart så ska jag äta riktig mat också, men ändå passa på att snåla in där jag kan och äta upp det lilla jag har i frysen innan vi åker. Är vansinnigt trött men ska snart bege mig iväg och handla. Var visst så trött att grannen hittade mina nycklar kvar i låset på dörren, tur att man har schyssta grannar!

Trötter!

Kunde inte somna igår, så det var himla tungt att ta sig upp kl 5 idag. Det hade snöat inatt så det var vitt, och lömskt halt under, hela vägen till jobbet. Men att gå 45min var inte riktigt ett alternativ.. Och med snö som piskade i ansiktet så var jag vaken när jag kom fram i alla fall! Men nu börjar jag krokna igen. Det kommer att blir tufft att ta sig ut att handla när jag väl kommer hem igen. Fick ett långpass idag: 06-16, och egentligen klagar jag inte. Just nu är det värt lite lidande...

Hunnit med mycket idag också!

Idag har varit ännu en produktiv dag. Har fipplat lite på kontoret, hälsat på Magnus med brorfamilj och bäbis. Sagt hejdå till familjen och hunnit träffa Cicci och Petter på en fika. :) Och nu är jag hemma igen!

Jobb,

Dagens överraskning: Ska visst börja kl 6 i morgon istället för 7.30. Malin var sjuk. Inte roligt men det känns bra att kunna ställa upp!

Broder

Ännu en bra dag!

Var och hälsade på Fredrik och Ronya och så Tuva såklart, i morse. Vi hade precis pratat om ficktjuvar i BA när hon snyggt ficktjuvade min telefon ur min ficka :p söt unge alltså! Sen har jag gjort lite på en av de tavelprojekt jag har och jobbat någon timme på kontoret. På kvällen åkte vi till Viggan och kollade på Davids hockeymatch. Det var kul att se och de var himla duktiga med tanke på mjölksyraträningen de haft mitt på dagen! Efter en omgång när och fjärran så är det nu dags att krypa till kojs. I morgon bär det av mot Linköping igen.

Annandag Jul

Jag känner mig himla glad. Det har varit en väldigt trevlig dag med middag hos farmor med hela kusinligan och sen när vi kom hem så ringde Lena och sa att både Micke och Markus var hemma, så vi gick ner till dem och var där tills nu. Jag märker hur mycket jag har missat genom åren och det känns bra att jag kan prioritera tid med min familj/släkt/vänner nu :)

Illa,

Jag mår illa.

Hemma!

Det är jättemysigt att vara hemma igen! :)

Buss!

Ett extra plus med bussen: free wifi! Det var en trevlig överraskning :) Nu är det inte långt kvar tills jag möts upp av pappa i Sthlm (stort tack för det!), med sin nya maskering i form av en svart bil utan takbox. Hur ska jag hitta honom nu? :p

Fick också en väldig överraskning när min saknade och bortresta vän ringde, precis när jag tog upp telefonen idag på jobbet. Så nu har vi pratat av oss lite och jag saknar henne i Linköping.

Tidigare bussbild:

Dan före doppare-dan,

Har precis kommit hem från jobbet, och ätit mat. Det känns inte ett dugg som jul men det ska bli skönt att komma hem och från träffa familj och gamla vänner! Det var massor att göra på jobbet, men på något vis så var det lugnt på slutet innan jag gick iaf. Så det var skönt! De hade julpyntat fint där i fikarummet, så lite juligt var det ändå! Och julgodis över hela bordet :p 
 
Nu ska jag snart iväg. Har kommit på en sak jag önskar mig också, om någon behöver tips på en panikpresent: Bidrag till att hälsa på Elin i Trysil! :) 

Bed time

Visst hann jag inte med allt jag skulle, men har tränat och packat iaf. Och gjort en liten film som jag kan visa om någon frågar. Och gjort klart första lagret på mitt nästa tavelprojekt som är på Johanna. I morgon är det jobb som står på schemat, på Arla, vilket betyder tidig morgon i detta snöväder! God natt

Lördag,

Idag är min lediga dag! Håller på att göra en film från Puerto Madryn och ska snart gå till gymmet. Sen har jag hittat lite ny inspiration till lite nya tavlor, så är det bara en massa fysiskt arbete kvar. Idag ska jag också hinna med att packa allt och städa. Igår slog jag in alla julklappar och skickade dem till Rimbo, trodde jag. Det visade sig att jag glömt den tyngsta, typiskt. Nu måste jag sätta igång.

Oh :(

Mina hörlurar har gått sönder :( jag precis behöver dem nu i någon vecka..

Sneakpeak,

Förutom att jag glömde en sak som gör att bilden ser lite mer underlig ut än vad den borde göra så blev det nästan lite coolt i alla fall. Det är inte många dagar nu tills jag kan visa resultatet, eftersom jag inte kan hålla mig så visar jag nu en liten liten bit av en av de två sakerna. 
 
Köpte mig en pressening idag, jättebra grej så kan jag kladda hur mycket jag vill utan att färga av mig på omgivningen. Och till och med arbeta i snön! :) 
 
Sneakpeak
 
Måste erkänna att jag kände mig lite underlig som stod och sprayade med gasmask, när det gick förbi några mörkhyade personer, just med tanke på att jag bor här i Ryd också. Speciellt när de blir misstänksamma mot mig. Ombytta roller. 

Uti kylan,

Tiden är inne. Jag ska nu gå ut i kylan och spraya min allra första tavla. Sånt här gör mig lite nervös.

Fikatime!

Idag lurade Johanna och Erika ner mig på stan för en fika, mysigt och en väldigt bra anledning för att gå hem lite tidigare från IMT. Huvudet fungerar inte riktigt som vanligt idag :p

Ensam i rummet igen,

Sandra har precis gått iväg, så nu bor jag ensam i rummet här på IMT igen. Kommer helt klart att sakna mitt sällskap! Men har fått några skor att prata med som substitut ;)

Ny favorit!

Want Ya - Maja Ivarsson (eg Darin)

Morningbesök,

Då har även jag tagit mitt första cellprov, skönt, slipper jag nojja mig över den kallesen i sommar. 

IMT,

Känslan av att vara på IMT kl. 9. Tomt, skulle lika gärna kunna vara mitt i natten, eller nej, det är nog fler folk här mitt i natten :p

Tentaöl?!

Igår hade vi lite främmande, Niklas, Markus och Johanna. De och Jesper hade haft sin sista tenta för året, så de var på gott humör :) Det var trevligt, idag är jag nästan lite trött. Ska till Kvinnohälsan kl 8, hur kunde jag välja en sån tid?! :p Så det är väl bara att släpa sig dit.  

CSN,

Insåg inte riktigt att vi fick mindre pengar för januari... Så behöver nog göra en budget om nästan halvår ska gå bra. Hade en väldigt noggrann innan jag åkte till BA. Tur att jag har ett extrajobb! Får se hur det går med allt det andra...

Dålig på att sköta om sig

Jag har blivit dålig på att sköta om mig. Har alltid bara svarat ett trött "ja, mamma!" På frågan om jag äter och sover ordentligt när hon frågat tidigare, men nu har jag fått lite perspektiv. Äter numera gröt några gånger i veckan till middag, då är Jesper på mig som om han vore min mamma och ger mig lite dåligt samvete. Och så går jag inte och lägger mig i tid, alls. Ska upp strax efter 6 i morgon och har jag somnat än? Nä.. Nu är lite senare än vanligt men det blir ändå rätt sent.. Så ska bli skönt att komma hem och få lite ordning på det hela! Och vila lite från alla mina idéer och tankar. God natt!!

Spray-lokal!!!

Hej! Jag har väldigt glada nyheter, jag har fått en lokal som jag kan spraya i. Eller i vecka 2 kommer jag att få tillgång till den. De har även förråd där jag kan förvara alla mina saker. Det är typ för bra för att vara sant! Helt perfekt. Nu vet jag var jag kommer att hänga i januari.

Bra måndag!

Jag som var så grinig i morse, hade sovit dåligt och var på allmänt dåligt humör. Det visade sig bli en jättebra dag! Projektet går framåt och jag har kanske hittat en lokal att spraya i(!!!), dessutom har jag lyckats fixa lite biljetter till juldagen idag också så det kommer att bli en kanonkväll! Kul att träffa lite gamla godingar från förr.

I morgon bitti kommer jag också att vara trött och grinig. Vi har varit på Horse and Hound hela kvällen med IMT, och det var trevligt! Nu borde jag nog sova, har lite svårt att koppla av trots att jag är himla trött. God natt i alla fall!

Surprise,

Hittade också det här meddelandet bakom mina frimärken. Det var nog länge sedan någon skrev det. Men trots det så log jag när jag hittade det. Man är nog inte alltid så dum, trots allt.

Chillis

Den här helgen har både varit väldigt lugn och produktiv i praktiska saker. Har handlat och fixat, träffat Linnea för första gången på länge och gjort en hel del coolt. Ni kan endast få en sneak peak för att inte avslöja alltför mycket.

Lördag!

Idag blir en chill lördag. Ska fixa sånt som man önskar att man aldrig behövde göra. Tvätta och handla. Och förhoppningsvis lite gym på eftermiddagen.

Nattlektyr

Nu går jag och lägger mig med Zlatan. Han är bra cool. God natt!

Vår?

Jag känner det som att jag håller på att blomma ut, och det är en himla skön känsla. Jag känner mig fri, oberoende. På god väg mot fantastiskt.

Julbordet häromdagen,

 
Som bilden intygar så har jag snott den här bilden från Johanna. Vi var på HG i onsdags och åt julbord, och hade himla trevligt. Så tänkte att jag skulle dela med mig av den här bilden! 

Fredagskväll på jobbet!

Ibland får man igen för sina sovmornar. Och jag måste nästan erkänna att det är kul att jobba när man väl kommit in i det. Så det gör mig inte så himla mycket att jag blir kvar här så länge jag får något slags resultat. Sen när jag är färdig här så ska jag ner och köpa bubbelplast och posta min ansökan. Ska söka medlemskap i en kostförening, ansökan är väldigt seriös, och jag har inte riktigt det som de gärna önskar, så som 6st typiska verk. Men jag har iaf 6st bilder på saker som är eller snart ska bli verk. Så hoppas att det går bra ändå. Det vore jättekul! Och framför allt, de har en lokal jag skulle kunna vara i. Det om något vore något! 

Always Love,

Är namnet på mitt hittills snyggaste verk. Trots att det nu är länge sen så ligger den mig varmt om hjärtat. Får se om ni ser något på den här bilden...

Rosig!

Efter en lång, sen och oväntad promenad hem från skolan såg jag ut såhär:

Sött husdjur

Titta så söt katt vi har i huset :)

Idag!

Idag är en lite annolunda dag. Jag ska till doktorn strax för mitt nageltrång som jag haft i ungefär ett halvår, vill kolla upp det innan jag åker till asien och kan få massa skit i såren.

Sen bär det av till IMT (där jag är om dagarna) en liten sväng innan jag och Johanna ska vaccinera oss och sen ikväll så ska vi äta julbord på HG. Kanontrevligt! :)

Onsdag,

Österrike,

Jag har blivit nominerad till att läsa en termin i Österrike, nästa vår. Det betyder endast att Linköpings Universitet har givit mig godkännande att söka dit och åka på utbyte dit, genom dem. Om jag kommer in där. Jag måste även ansöka direkt till skolan.

Men, det känns otroligt bra. Förutom att jag skulle flytta in i lägenheten just då. Hoppas att vi kan lösa det. Har kikat lite på bilder från regionen där skolan ligger och jag vill verkligen åka dit. Det ser ut som rena paradiset! Se själva:
http://www.oberoesterreich.at/#oben

Så tänk, om detta blir mer än en dröm. Det finns möjligheter att det blir verklighet, och det vore fantastiskt!

Söndag igen,

Jag borde sova för länge sen! Men tänkte först berätta lite om min trevliga dag idag. Var på julmarknad i gamla linköping med Erika. Jättekul att träffa henne, och vi tog oss en liten lunchfika på cafeet där. Det blev inte mycket mer än knäck inhandlat men mysigt. Min cykel pajade på vägen dit så nu är jag cykellös pga av kylan, vilket är lite irriterande. Allt blir så långt när man ska gå... 
 
Men var trots det och klättrade idag med min granne och förra klasskompis, även hon heter Erika. Det gick faktiskt väldigt bra idag. De hade bytt en del leder, och det var kul. Nu är jag väldigt trött. Slumrade till lite i soffan när jag kom hem och kommer nog ha bra ont i morgon och resten av veckan. Det är kul, för man märker rätt tydligt när det går framåt. Och även om jag inte klarar de leder vi testade idag så känner jag att jag blir starkare och mer modig för varje gång, och det är skönt! Nej, nu ska jag läsa lite om Zlatan innan jag somnar. I morgon ska jag för första gången gå upp i vanlig tid. Så det blir nog en seg dag. God natt! 

Och det värsta är,

att det blir SÅ SJUKT SNYGGT!!! :D Vilket dilemma.

Art,

Just nu är jag glad. Och ledsen. Glad för att Panduro har öppnat här och de har stora, billiga, tavlor, så har köpt hem de som ska bli presenter! Den tråkiga nyheten är att jag inte ens kan spraya lite i mitt rum utan att det luktar i hela lägenheten. Och Jesper blir nojig. Det skulle kanske jag också bli om jag inte målat med oljefärger innan och vet att det luktar precis lika illa (och denna gången har jag munskydd, i mitt rum). Men om man inte gillar sånt så förstår jag ju det, jag hade inte heller blivit glad, och man förstår ju att det inte är så himla nyttigt. Jag kan inte ens öppna det stora fönstret i mitt rum, utan bara det lilla. Förmodligen därför det sprider sig. Så jag är lite bitter just nu, för jag vill så hemskt gärna göra det här.

Mysig fredag och tavelletardag,

Igår var det hög mysfaktor. Träffade många vänner jag inte sett på ett tag. De är så pyssliga av sig och har så julpyntat och fint i sina lägenheter. Nu idag ska jag ge mig ut och leta stora canvastavlor. Tror att det är lättare sagt än gjort. Håll tummarna!

It just works,

Håller med Steve Jobs på den punkten. Min lilla erfarenhet hittills är att det 'just works'. Det är inte ofta jag känt så med tekniska produkter, varför har jag inte testat Apple tidigare?

Snurrig,

Jag försov mig i morse. Hade visst ställt klockan på 07, på veckoslut. Så är hemma och kör lite matlab, för att spara lite tid. Är lite snurrig i bollen efter den här veckan. Nu önskar jag att jag blir frisk på riktigt så jag kan träna igen.

Färg!!

Nu har äntligen mina sprayburkar kommit och jag saknar pappas garage mer än någonsin!

Vinterland

Mysiga vinterland. Säger jag som knappt kommit utanför dörren i veckan. Hämtade ett tungt paket igår som jag släpade med mig på cykeln, dvs jag släpade cykeln med paket över dessa snöklädda vägar och gångvägar. Men det är lite av charmen tycker jag. Det är härligt att vara mitt i den här yran.

Lite snurrig,

Jag har så mycket tankar och idéer och så lite ork. Har varit hemma idag, kroppen hänger inte riktigt med. Halsen är dock lite bättre så har förhoppningar på morgondagen. Synd bara att nätterna är värst... Det är otroligt frustrerande! 

Halsfluss igen?!

Mm, vet icke än. Men halsen är inte på topp idag.

Fast food,

Tänkte också tipsa om min nya snabb-middag: gröt! Men med lite godsaker som äpple, solroskärnor, valfri nöt och kanel på. Och jag blandar också i lite grädde i mjölken. Jättegott! Jag brukar inte ens gilla gröt i vanliga fall men det här är verkligen gott, och snabblagat.

Ädelost med päron?!

Titta vad jag hittade när jag handlade. Var bara tvungen att köpa den, speciellt eftersom att Sarah fick mig sugen på pepparkakor med ädelost. Det är lite stark päronsmak, men ändå en god ost.

Kan lägga upp bilder sålänge!

Från kvällens lussebak :)

Oooh nej!

Klockan är snart två. Har legat och vridit mig i timmar med en känsla misstänksamt likt halsfluss. Hoppas att det bara är en dröm...

Mysiga vinter!

Alltså jag tycker att det är så himla mysigt nu när snön är här! Igår åt jag frukost i en julpyntad mysig stadskärna, var på middag med julfeeling hos Johanna och idag har det varit lussebak men Monk. Det är himla mysigt, helt enkelt! (Och har cyklat till OK och pumpat upp mina dubbdäck, så nu kan jag även cykla i detta väderlag!).

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0