Köpe och köpe

Nu har jag köpt en värsting, hoppas att den är på tok mycket bättre än den som ligger här hemma på golvet.


GA.MA CP3 Tourmaline från baresso.se

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra (8)

Fast egentligen är jag rätt arg just nu. Världen är orättvis och det ska bli skönt att komma ifrån den, även om jag självklart kommer att sakna den en massa senare. Annars ska jag få glasögon, det är jätteskönt så kanske jag slipper den värsta huvudvärken i framtiden. Jag hade synfel när jag var mindre och nu har det tydligen blivit bättre, men inte helt, vilket kan förklara glasögonen. Skulle hunnit med en massa andra ärenden men hann inte riktigt så får ta det en annan dag, känns som om tiden man har går åt till mindre roliga saker, typ bankärenden. 

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning.

Precis hemkommen från jobbet, har jobbat in 2,5h idag (:  det var faktiskt rätt trevligt och inta alls så enformigt som jag trodde. 

Helgen blev iaf inte alls som planerat men faktiskt rätt lyckad ändå. Fredagens kväll blev som tidigare beskrivet lite speciell men ändå trevlig. I lördags åkte vi och stekte och sen var det tänkt att vi skulle på bio men vi landade hemma hos Magnus framför en film. Jag somnade och M bar in mig till sängen, haha. Precis som ett litet barn. Söndagen var kanonskön! Jag satt i skuggan (!) halva dagen och läste igenom någon bok om hälsa, och lite i Atlantis. Det var hur härligt som helst och bara sitta utan skuldkänslor för någonting och att känna att man kan unna sig att läsa lite då och då. Fick en impuls och beställde en spikmatta.

Weekend

Det blev en småskum kväll igår men faktikst rätt trevlig ändå. Det var sista gången jag träffar Hanna på länge som åker till CERN på måndag. Fick träffa Ems kusin och en gammal goding. idag var jag lite sliten, så har mest legat som en död sill i solen vid badberget. Ska kanske in på bio ikväll. Men, jag måste hitta mitt kontokort. Det är borta!

Vilken härlig dag, lalalalaa lalala lalalla

Dagen har varit kanon! På jobbet så gick det fint, och jag ska tydligen jobba lite extra på måndag (vilken måste betyda att jag gjort ett bra jobb, haha eller precis tvärtom). Sen gjorde jag och min bror en supergod grekisk lunch. Träffade Elin i Ne, det var helt på tok för länge sen! Det var supertrevligt i alla fall! Och Cate stötte vi på på hemvägen, så dagen blev kanon! Har hunnit med att fira en kusin som fyller 8 och jobba lite på kontoret. Så nu har jag någon timme över. Har det någonsin hänt förut? Jag ska tillbringa tien med att försjunka mig i Magnus bok. Atlantis. Helt sjukt bra hittills, lite Dan Brown-stil över det hela, hoppas att det fortsätter så också. (: Tack och hej!

Idag är en dyster dag.

Trots det så gick jobbdagen fort, förmodligen för att vi fått en nying på jobbet. Sen har jag nog inte något mer att säga...

Slitarsommar

I dag var det en fruktansvärt lång dag på jobbet. Sen gick jag och M på en minipicknick till Arkadien och efter det hade lillebrorsan match. Faktiskt riktigt kul att se de små krabaterna lira, de är helt sjukt duktiga. Skulle nog lira upp mig på läktaren om jag hade varit i närheten. Just nu letar jag lite bostäder, men det är hopplöst + att jag och Magnus är borta de dagar då det är fight om de få lediga lägenheterna som går att få tag i. 

Känns som en evighet sen, men det är nog bara en månad eller så

Ännu en vecka

Ohboy, är redan skogstrött på jobbet. Och det har bara gått en vecka. Har fått för mig att jag har sommarlov men det har jag faktiskt inte, och tiden räcker verkligen inte till till allt som man skulle vilja göra och till dem man skulle vilja träffa. Känner på mig att sommaren kommer att gå tokfort och sen kommer jag att sitta där i linköping och undra vart tiden tog vägen. Och sakna alla dessa människor. 

Midsommar

var sådär. men en jättefin midsommarstång blev det (: har fått en del insikter som gör mig ännu mer förvirrad och omotiverad dock... Idag har varit en degdag. åkte upp till hinderbanan med syskon och pojke och kom faktiskt över en del rädslor, och det är bra. blir sugen på att träna igen men bara tanken på hur jag har mått under midsommar gör att jag nog kommer att hålla mig innomhus denna sommar och ringa doktorsjäveln. jag vill också kunna vara ute. nu blir det filmtajm med bror och mannen. i morgon åker vi till IKEA, wiie. vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag kommer att göra av med. Nej, tack och god natt. 

Torsdag

Såklart jag lovar att vara funktionär på lillebrorsans hockeylags triathlon, när det ösregnar ute. Men vad gör man inte för sin bror. Kilar över till Magnus sen. Så ring mig om det är något. 

Titta vad jag fick av min syster! :)

 "Titta på detta om du är ledsen" står det på påsen
... och det här är kortet som låg i. (:
Treo, alvedon, mörk choklad inslaget i "PMS-hjälpspapper", glidmedel, massa broschyerer från Apoteket mot svamp, klimakteriebesvär osv. och slutligen boken att bota en baksmälla som inneh¨åller massa drinkrecept.

Ett stort tack för presenten och skratten lilla syster!


Segdegen herself.

När middagen har kommit ner en bit i magen ska jag nog ut och gå en sväng. Har kommit på att det är det bästa sättet att träna upp hållningen, eller snarare det mest lämpliga. Ska ta ut pengar och ge Janne och gå hem till Magnus och hämta en bok. Just det, måste nog skynda mig så att A inte sover när jag kommer förbi. See you later

Ons

Hade storartade planer för dag (typ att gå till banken) sen fick jag sjukt ont i magen på jobbet och kände mig svimfärdig. Väl hemma lade jag mig på mammas säng och somnade tills nyss. Blir så less på att inte vara i kanonform.

Tis

Känns som en evighet sen studenten. Numera är man en knegare. Åkte in med bilen för att fika med Elin och Em, åkte hem för att ta bussen in igen för middag med Monk och Hanna hos Em. (: Kalas. Trodde att någon skulle ha städat när jag kom hem men icke. 

Mysmidsommar för två år sen

Tanken har lixom inte riktigt slagit mig att det faktiskt är midsommar på fredag. Hela min fokus har legat på studenten, och nu regnar det. Så har inte direkt hunnit fundera så mycket på det. Men hittade bilder från midsommarfirande med Magnus släkt uppe i norrland för två år sedan. (:





Miss it all

Det är grått och jävligt, och jag saknar redan allt. Bara tänken på framtiden är hemsk. Allt blir säkert jättekul men jag vill bara ha pengar och sätta mig på första flyget till någonstanns. Göra något oväntat. Och att bara följa med dit humöret svänger. Men i brist på pengar så vet jag inte vad jag ska göra. Saknar er. Och att alla ska jobba olika tider. Och bara tanken på att alla ändå ska skiljas i höst.

Leaving town alive - Bethany Joy Lenz

Första dagen på det nya livet


Saknar folk. Kanske för att jag har isolerat mig i helgen, men ändå. Idag var första dagen på jobbet, Apoteket. Och jag älskar faktiskt att jag bara jobbar 4h om dagen. Även om det innebär lite inkomstförlust jämfört med annars, men det ger mig tid. Det är det som är det bra. Det var inte värst nervöst och inte heller svårt. Så nu ska jag knata dit och knega resten av sommaren. Trodde att jag skulle ta bilen till ne idag så när jag var på väg ut för att hämta bilen insåg jag att den var på verkstan. Så då hamnade jag här. Min dator har fått för sig att jag inte ska kunna gå ut på internet, vilket resulteraade i att all sortering av bilder igår gick till spillo. Försöker med dem här och nu istället. Funderar också ut ett sätt att få in 50kr i var från 20 pers som numera inte träffas varje dag. Ni kan ju sprida ryktet iaf (Tack på förhand).



Studenten från åskadarnas synvinkel (:





Studenten!

Jag har inte skrivit på länge, men det har hänt så mycket. Studentdagen blev kanon! Tack alla som gjorde min dag! Tre år på natur, 3år! Jag trodde absolut inte att det skulle vara som alla sagt, skitsvårt. Jag trodde att alla överdrev. Och visst, det har kanske inte vart så som jag föreställde mig men såklart det har krävt sina tårar och kämparanda. Och tid! Men jag kommer att sakna alla. Vi har haft det så bra tillsammans. Är lite sentimental nu men jag vet att det kommer att bli bra. Men som sagt, jag saknar alla redan. Flaket var dock bland det roligaste jag vart med om, haha. Riktigt kul hade vi då. Kvällen blev helt sjuk men det är väl så det ska vara. 

NV06B - Jag saknar er redan!

Lägesrapport

Onsdagen med lunchen var great, även om luchen i sig kanske inte alls var toppen. Vi spontanfikade allihopa och sen fick jag ett stipendium. Jag kan fortfarande inte förstå att det är jag. Om man tänker på alla mina underbara helt sjukt duktiga och trevliga klasskamprater, så är jag helt sjukt stolt över att ha fått det där. Det går inte att förklara, det finns så många som jag ser upp till på så många vis. Ofattbart.

Idag har vi pyntat flaket, inte bara pyntat, utan faktiskt byggt ihop hela. Elin och Johnny kom på förmiddagen och fixade musiken, det är grymt bra det där! Sen kom resten av gänget och fixade björkris och skruvandet. Vi har så snyggt flak ska ni veta, hoppas bara att några ballonger håller sig (A) 

Nu är det städdax, trodde att jag skulle hunnit med det idag men all tid har gått åt till flaket. Så nu kör vi gärnet ikväll inför morgondagen (:

Tis

Mycket att göra, virrig & början till migrän.

Måndag

Jag som skulle städa och inte alls vara onyttig. Samtidigt som jag har en hel kasse full med kexchoklad i  kylen. En kanske inte kan skada? Bad bad baad.

Wonderful!





Hela veckan

Mycket har hänt. Biler från resan kommer att finnas på facebook inom kort (: sen blev det en snabbvisit till Ewa och Bruce Springsteen. Röstat har jag också gjort såklart, det är nästan en skyldighet. Nu idag har vi farit ut till Furusund och fikat med klassen. Har fått reda på två betyg nu iaf, det känns jättebra och jag blev glatt lite lättad. Hem, har hunnit klippt mig och ska gå ner och äta strax. Som sagt, Greklandsresan var helt underbar, men den går inte att beskriva i ord. Sköldpaddan kom tyvärr inte med på min kamera men M har en underbar film på den :) Nu är det fix och trixdax. 


Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0