Positive thinking,

Oj, vilken överraskning. Även om det var i tisdags var det veckans woho. Roligare än så har min vecka inte varit. Jo, volleybollen. Men inte annars. Today tog jag saken i egna händer och frågade mrs penntroll herself hur det går. Det var ju också trevligt. Det är det jag gillar med de här sista veckorna, annars vill jag inte ha sommarlov. Sommar, men inte lov.



Did I ever tell you
How you live in me
Every waking moment
Even in my dreams

Utmaning,

3 namn jag går under:
Karin, Care & Wiberg

3 saker som skrämmer mig: 
du, livet & sommaren

3 saker jag har på mig:
bh, trosor och shorts

3 sanningar:

Numera brunhårig med pärlor i öronen & sorgsen

3 saker jag verkligen vill ha:
Pengar, makt och man ;) Haha, kanske inte.
En bra vän, en båt & havet. (kanske lite grillning till det)

Feeling a moment,

Antingen har någon slaktat en höna i omgivningen, eller så har erika vart här ;)

Turn it around, babe.

Oj, dessa dagar har vart trötta. Känns som om jag inte sovit sen i helgen, då får det bli som det blir och man är inte direkt så snygg som man önskar. I går blev det volleyboll i Svanberga, riktigt trevligt om jag får säga det själv. På hemvägen räddade en viking min mp3 och ms hörlurar. Tack viking. Jag har lärt mig att älska min lite annorluna mp3 faktiskt. Älskar musiken med, en det get lite minnen. Som man inte alltid vill ha upp igen..

Dagen tillbringades i min egen lilla bubbla, men tack vare lite snack på hålet så blev jag faktiskt pigg, även om jag aldrig vart tröttare. Eller nej, speedad var ordet. Jättetrevlig typ den där. Jag trotsade hungern och gick ner för att 'plugga matte', det var också en småtrevlig stund som blev lite längre än en stund. På vägen hem fick jag sällskap. Så dagen slutade bra iaf. Trots att början på dagen var extremt sentimental, i och med diktskrivande och förväntad uttyckning på det känslomässiga planet. Har blivit bra på att stänga ute sånt, men ibland träffar det verkligen rakt in i hjärtat.

Wherever you go, whatever you do...

Ohboy vilken dag. Började med att jag nog faktiskt tog ut min första sovmorgon, haha. Sen fick jag låna ett par lurar (som gjorde min dag) så jag kunde låta bli att tänka och bara lyssna på underbara saker. Var länge sen jag var så ouppmärksam på en lektion, hon börjar nog förstå att svenska inte är min grej riktigt. English med en gravid magnus och sen en bortsprungen kompis. Tyskarna var på Grönan så jag gick ut och solade. Sen Fysiken som jag fasat för sen i fredags. Har verkligen mått dåligt över det och funderat på att skita i hela fysiksaken.. trodde att jag fick tillbaka fel prov. Dagens glading var det i allafall! (: Är fortfarande chockad. Sen tjyvlyssnade jag mig till en härlig kommentar och ska strax kila ner och fixa lite mat for tomorrow. Bara halsen blir bra så är jag glad (:



Saltwater - Chicane

Someday.

image44
Det finns mycket man saknar. Men den känslan går inte att beskriva eller uppleva här.
När man väl är där finns inget bättre. & man önskar att aldrig åker hem till vardagen igen.

Just be.

När den rätte dyker upp säger hjärtat till, & då kan huvudet säga vad det vill

Kommer aldrig att nå upp till det, så det är lika bra att fortsätta ha masken på sig och le. Sjuk nu dessutom. Great. Micke och Lou förgyllde iaf min dag med en enda liten fråga. Nej, det var flera frågor från flera som gjorde den bättre. Tack.

I keep dreaming,

Ohboy, bättre låtar än förra året. och färre kortkorta kläder. men ja. tycker fortfarande att armin är snäppet bättre ;)
Yeah I keep dreaming  
But I have it all
Ooh I'm still craving
To have you by my side
I know our love is fading
But soon it will shine


You're burning out my head
And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out my head









And I will live today
And I will love tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong







image63

I know you're alright, don't ever believe that I haven't noticed.











One of the best; Timberland - Scream (Feat - Keri Hilson & Nicole Scherzinger)

En bild säger mer än allt annat,

image62

Nys&Mys

I kväll blir det mys. Längtar. Saknar iofs också lite men livet kan inte alltid ge vad man vill ha. Så om ingen våldgästar med en film, så blir det en ajax&godis- kväll ;) remember? Filmer jag inte sett än kan man göra en lång lista på men högst upp är ändå Into the wild och I am a legend. Bilar vill jag gärna se igen, roligare film får man ju leta efter. Haha.

Going wrong,

image8



                


Den berömda,

Hey Linn, här är bilden ;)

image61

Torsdag,

En dag i fysikens anda. Både som i fysik och som i träning. Är sjukt trött, vet inte vad det har tagit åt mig. Haft en del konstiga drömmar iofs. Om en annorlunda verklighet. Och jag måste nästan tillbaka, bara en gång. Även om jag är så less på alla gamla romantiska böcker där de gör vad som helst för den älskade, så känner jag för pride and prejudice just nu.. jag menar. Kärlek är vackert, men i lagom mängd lixom. Det ger en sån otroligt falsk bild av verkligheten när personerna skulle kunna dö för varandra medan de i verkligheten bara längtar efter andra. Nog om det. Ska iväg och få bort lite träningsvärk samt skaffa lite ny.


Sigur Rós - 3rd Chapter

When you're gone

Ja, idag har vart en riktigt tung dag. Vaknade med monsterögat itself, kikade upp det men det var tydligen vanligt. :/ Så ja, sen har jag bara tagit det easy. Lagat mat och fixat. Ska rycka upp mig lite. Bokade in mig på spinning, det bra med bokning är att man måste gå när man väl är bokad. Annars är det så lätt att slippa undan. Även om det är roligt och bra för allt. Dagens syfte är att få lite kondis och skilldra tankarna en smula.

And I will live today
And I will love tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong


Armin van Buuren- Going wrong

Det finns hemska människor.

No one, no one, no one..

You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
It's over now



Att fly verkligheten kan tyckas fegt, men i vissa fall känns det som enda lösningen. Ta bort mig.




...can get in the way of what I feel...

Here comes the rain again,

En riktigt trött dag i skolan och ett härligt kiboxpass. Måste sova, God natt !


låter resten vara osagt.

Go,go,go!

Haha efter en till fysträning kan man inte vara annat än glad och trött. fick lite nostalgikänslor.

image58image59image60

Take a bow,

Är på harmonihumör och har vart hela veckan, i kväll bär det av till solbacka för lite kul. Har en kibox inbokad och lyan nästan städad och fixad. Nu även med taklampa ;) Ska försöka fixa upp ljuslyktan på väggen också. Har ärligt talat inget vettigt att skriva så jag tror jag låter bli. 



Ha en härlig lördagskväll 

Havsbaden,

image56



image57

Längtan bort,

image55

dangerous

Det sägs att tiden läker alla sår.. Det enda jag vet är att det kommer att ta en himla tid. För även om utsidan förändras känner insidan precis likadant. Likadant som för flera veckor sedan. Det enda jag önskar är att det tar slut,



Rihanna - Take a bow

Push it!

Hey, nu är det så att jag har haft en skitkul träning, den första riktiga på ett bra tag. Så nu är jag glá, kommer förvisso inte kunna gå i morgon men det är smällar man får ta.

Nature science

http://www.lhcountdown.com/

Big bang ska återskapas, så teoretiskt sett finns det en chans att det bildas svarta hål som vi alla kommer att försvinna i..

Bara för att de var de snyggaste kortet jag hittade,

image54

I wish I could fly,


Yeah, projektredovisningen äntligen färdig. Usch vad skönt att ha det gjort. Innerst inne är jag lite stolt över de vi gjort, även om det kanske inte gav alltiför mycket. men det gick hyfsat och kristina var nöjd så jag klagar inte. längtar redan till trean. Vill inte ha sommar. Skolan har faktiskt blivit kul igen, kanske kan bero på att jag skärpt mig. Och även om det är lite dumt att snacka skola så känns det för en gångs skull spännande, och för första gången på länge (i fredags) fick jag äntligen visa vad jag går för. Det är riktigt kul när det går riktigt bra. Nu ska jag bara fixa lyan med så har jag lite koll på läget igen. Great. Längtar iofs redan till helgen, men den kommer ju så småningom. Kika in den underbara skarvmiljön ;) hade inget roligare för dagen. Men ska ni snacka miljö och skarv någon gång så kan jag en hel del vid det här laget.

image53



"What a feeling, can't describe"

pictures in the dark,

Idag blev jag stolt, över mig. Det var riktigt länge sedan jag kände såhär så det är riktigt trevligt. Jag kan leva länge på en viss mening. ..."Nu kan jag utan tvivel sätta MVG, i matteC". Ohboy.

De var någon som sa att man var dum om man inte tog väl hand om de man tänker på minst en gång om dagen, det stämmer nog riktigt bra. Därför har jag just missat en viktig del. Men samtidigt måste man tänka på sig själv någon gång, mår man inte bra av en sak. Radera saken, i alla fall så länge det krävs. Du kan inte älska andra om du inte älskar dig själv först. Då har du inte någon att vara, och de andra har ingen att älska. Och enligt mig, mår man riktigt mycket bättre med lite självkänsla. Så jag övar på.

People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

Armin ,

Burned with desire.

No one, no one, no one..

image52




..Can get in the way of what I'm feeling.


Lyssna på Alicia Keys, hon är en klok kvinna med bra sound. No one.

Det var en klok kvinna som skrev;

Den som presterar blir inte lycklig, det är den lyckliga som presterar.

Lär dig livets stora gåta,

Älska, Glömma & Förlåta

When I see you smile,

image51
Tider <3

Jag tänker följa rådet och vara extremt småemo för ett tag, bara en förvarning. Behöver verkligen det. Folk är ett underligt släkte, och det är bästa att hålla sig undan ett tag för att själv bli påverkad.

A whole new world.

Efter en inte allt för lyckad lördag/söndags dag, har jag iaf kommit fram till vad jag vill och vad andra gör. Inte för att jag gillar det, men jag har iaf lärt mig att acceptera det. Såg nyss på en video med en föreläsare som kanske ska föreläsa för oss på CERN. Grymt. Jag håller tummarna. Nu är det skarvdax.

Sommar (:

image50



Sött att en geting just satte sig på min plastblomma, haha. Igår var det nice faktiskt. Riktigt mysigt att bara sitta ute med käk och snack. Sen fick jag till och med sällskap av P himself på bussen trots allt. Nu är det galet fint väder, funderar på att ta med mig plugget ner till sjön och bara njuta. Ikväll blir det sommarstugeparty hos J. I like. Ska bara fixa massa först ;) Ha det fint i sommarvädret.

'fredag,

Börjar och slutar med nationellt prov, Matte C. 9,00-13,00.. och jag kommer som vanligt få tidsbrist :/ galet. Men som en viss klok sak sa en gång; "Karin, det är bara matte". Och att det är vad man kan som spelar roll, bara för att betygen inte alltid visar det man kan.. kör lite peptalk med mig själv. Haha, ärligt så tycker jag det ska bli kul. Men har nog en annan åsikt i morgon. Har nog mest matsäck av alla som vanligt. Men, man blir ju hungrig. Aja, Lycka till ! Och god natt,

for the weekend,

I don't like this place at all
Makes me wonder what I'm here for
Someone take this pain away
Dying to see another day
And I don't want to be your friend
Or pretend I can fit into
I'm incensed, I'm blown away
Dying to see another day


Det är inte så deppigt som det låter, bara det att denna bit råkar vara råhälig



Yet another day - Armin van Buuren

la musica,

Sämsta partylåten ever, ändå sätter den sig
Samim - Heater

Yeah, Yeah

image49
The Pachaman

Dagens citat by p7

- "Du har hål i byxorna".
Haha, jo jag vet.. ;)

I would do anything for love,

image48



Mår bättre än på länge ärligt talat, och har en skinnjacka väntandes på mig. Hoppas verkligen att den passar. Men det jag önskar mest är att mina vänner ska må bra. Och min syster. Det vore det bästa. Jag älskar er.



I'd do anything for love - Meatloaf

Man måste förlåta för att komma vidare

Underbara bok!



- "Skulle någon sida i den här boken enligt din mening vara helt uppåt väggarna, så riv ut den!"
 



- "Du behöver inte alls känns osäkerhet eller rädsla. Du klarar av mycket mer än du tror. Och att be om hjälp är en styrka, inte en svaghet"



50-års-firande..

.. och då inte för mig utan min moster. Ett halvår i efterskott. Men det var nice. Hotell Havsbaden i Grisslehamn fick stå för äran denna gång. Trevligt må jag säga. Morgonen idag var inte dum den heller. Det är så skönt att bara komma bort ibland. På vägen hem blev det storshopping av möbler. Love it. Jag önskar att jag hade så mycket pengar att jag kunde köpa vilka möbler jag ville. det är så roligt sånt där.

ohboy!

Sexparty hos Elin ;) resten får ni lista ut själva. Det var en av de roligaste kvällarna på länge. Tack (:

helt väck i nattmössan,

Grattis till elins far,
och om ni vill nå mig är jag på vift från verkligheten i ett bra tag framöver.

Love comes again,

Det är som med godis, det är riktigt jobbigt att vänja sig av med. Men när man väl har slutat fått de där abstinensfallen så mår man bättre än innan. När man tillslut väljer att smaka en bit, bara en liten, så är man tillbaka igen. Fast. Och så tar det minst lika lång tid innan man mår bra igen.



The Killers - When you were young

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0