Söndag :(

Nu är helgen snart slut. Oh jag vill ha kvar den! Den har varit bra men känts väldigt kort. Jag och Sarah var på stan igår och sen gjorde vi en kanongod middag och efterrätt. Haha, och sen kom Cicci förbir och blev uppskolad i facebookkunskap. Den här dagen har spenderats på möte och matlagning, i princip. Och lite handboll. Den var en bra VM.final! Även om jag hejade på Danmark. Nu har vi rivstart i morgon, går 8-17. Konstant. Inte helt taggande.

Fredagen

Sverige förlorade, tyvärr. Jag hejade febrilt hela matchen, och det blev ju nästan lite spännande också där strax innan slutet. Trots allt så finns det hopp. Jag gillar starkt den här killen som bara är ett år äldre än jag. Han gör allt det som jag aldrig gjorde. Tar för sig.


Efter matchen var vi på bio och såg Love and other drugs, och den var lite sorglig rätt igenom. Och hade kanske lite för mycket naket. Haha. Nu ska jag strax ner på stan igen för en liten shoppingtur med Sarah. Det känns som att det var väldigt länge sedan sist. See you.

:)

Idag har vari ten lite underlig dag. Ingen har varit på humör. Haha. Jag var helt sjukt seg i morse så kom inte alls upp i tid som tur var kände Cicci likadant. Nu har vi ÄNTLIGEN fått in projektet i elektriska kretsar (som vi läste i höstas), så nu får det bära eller brista. Har vi gjort en bra jobb får vi en femma, om inte så har vi kvar vår fyra. Och vi lämnade in labbrapporten i numeriska idag med. Så lite jobb har vi ändå åstadkommit. Nu känner jag mig ganska duktig. Har gjort en middag á la Cicci med tortellini och frysta grönsaker, håller på att baka bröd (fast lite fuskbröd) och rensar bort alla skolgrejer från innan jul. Och klockan är bara barnet. Kanon! Just det, jag har fått lite nya recept av Sarah nu också, som låter jättegoda (till skillnad från allt annat jag lagat på senare tid). Haha, mums.

Bilder från nyår, några få i alla fall :)

Mötet

Mötet gick jättebra och nu vet jag allt! (eller mycket i alla fall, känns det som). Jag blev lite taggad nu igen. Det ska bli roligt och en verklig utmaning. Framförallt har jag en otroligt snäll Urf-mamma som har delat med sig av sina tips!

Konstig dag.

Har varit i skolan hela förmiddagen, och det gick faktiskt ganska bra idag. Nu har jag hunnit hem och fixa lite saker (och vila lite i soffan) och ska iväg på "möte" med Sarah och Linnea. Det ska bli trevligt att höra vad som kommer fram.

Hm.

Avsnittet fanns inte och Sverige förlorade. Wiie. Men vet ni? Jag ska åka till Mallorca :) Med mamma, Erika och farmor. Det kommer jag att se fram emot hela våren.

:)

Har varit på Bosu, det är grymt kul och ofantligt jobbigt. Jag kommer nog att få tillbaka mina ben inom en termin om det ska gå såhär :) Nu ska jag försöka titta på ett avsnitt OTH innan handbollen. God natt folk!

Måndag

Jag har hunnit med att se fyra avsnitt av One Tree Hill och till det sista grät jag floder. Det var hemskt! Nu har jag fått reda på att vi inte fick plats på utbildningen, och jag som så gärna vill gå! Hoppas verkligen att vi kan en annan helg. Det är en par-teambildning-utbildning som militären håller i, för de som kanske åker utomlands, om jag har förstått det hela rätt. Och det vore kanon. Har missat att boka mig på Bosun också så det får bli gymmet i morgon. Tråkigt, och det värsta är ju att man får skylla sig själv. Men, jag är inte bitter. Nu ska jag strax gå och lägga mig. God natt gott folk.

Hmpf.

Tung dag, tror att jag håller på att bli sjuk.. :/

Oh,

Jag vill ha mera helg!

Helgen

TK, handbollen och förfesten var helt jätteroliga! Det känns fantastiskt bra att tillhöra Urf-ligan. Jag och Linnea har varit ute och letat frack, både i Linköping och i Norrköping och vi lyckades riktigt bra. En för 375 och en för 100(!)kr. Hon var snäll och föreslog att vi skulle dela på det så min frack kostade 250kr. Inte illa! Sen har jag varit på stan med Sarah (och hennes tysk) det var jättetrevligt. Jag tycker det är så roligt att ha Magnus här också. Men studerandet går mindre bra just nu, har verkligen försökt idag men det går tungt. Vi läser väldigt underliga, diffusa kurser just nu känns det som. Men nu ska jag laga middag, någon sydfransk- någonting från buffé. Tyckte att det lät så gott. Så det får vi se strax.

Såhär kommer jag att se ut i höst, fast utan overall såklart! :)

Allt möjligt

Idag har vi gått i skolan hela dagen, i princip. 2 föreläsningar och en lektion. Det märks att man inte riktigt är van än. Skulle behöva köpa mig en ny, betydligt mycket bättre ryggsäck också så jag slipper tänka på det. Har fixat kurslitteratur också, till båda kurserna faktiskt. Men, det är inte okej att grejerna till EN kurs kostar 750kr (Kursbok, övningsbok, kompendium och formelsamling). Speciellt inte då boken är liten i förhållande till andra böcker vi köpt. Men tack vare ett annat smart drag så känner jag mig inte helt nedsänkt av det. Har läst en massa testamenten nu på kvällskvisten, det är spännande att läsa om tips och hur det var förra året för Urf. Nu ska jag se lite One Tree Hill innan jag går och får lite välbehövlig sömn. För i morgon blir det inte mycket sova av. I morgon är det skola med lunchföreläsning (med Sectra, som gör de nya hightech operationsborden). Efter skolan bär det av mot Cloetta center och handbollsmatch. Sen förfest med smURF och Urf10 och slutligen TK2011. Det ska bli jätteroligt!

Resultat

Jag klarade inte flervariabeln, var två ynka poäng i från, så det blir till en omtenta i påsk.

Gääsp!

God natt.

Dag ett.

Det var ett stort fail i morse. Vi skulle ha föreläsning i skrivsalen i Kårallen. Där finns det inte ens en tavla. Så När föreläsaren upptäckt det så berättar han lite kort om kursen och vi får gå därifrån och har en extraföreläsning på onsdag istället. Kuuul! Vi som hade så bra schema. Ska labba i morgon också så nu känner jag mig ganska uppbokad helt plötsligt. Var kvar till halv 6 när vi hade förköp, och var inte hemma förrän halv 7. Nu har jag lagat misslyckad mat och har ont i magen. Ska nog däcka till handbollsmatchen tror jag. Är helt slut. Men jag hann också träffa på Cate och Elin till och med två gånger idag :)

Vardag igen

Magnus åkte precis, och det känns faktiskt lite ledsamt.

Första Urf-träffen

Hade vår första träff idag och jag tror att det kommer att bli roligt! :)

En fantastisk kväll och en sen födelsedagspresent :)

Jag hade fått order om att klä mig fint, mer än så visste jag inte. Sedan när vi gick ut så stod det en vit limosine och väntade på oss, så vi skålade i mousserande vin på vägen till resturangen. Vi hade verkligen jättetrevligt och åt en fantastisk trerätters middag innan vi fick lite brådska till nästa överraskning, en symfoniorkester-konsert. Det var väldigt spännande att se. Allting var verkligen jättemysigt och jag hade en fantastisk kväll. Det är verkligen någonting som jag kommer att komma ihåg. Vilken man jag lyckats hitta :) Fantastiskt. Tack älskling!

:)

Haha, efter lite missöde med tiden på telefonen så vaknade jag en timme senare än planerat. Men, har hunnit med att göra frukostbröd och kladdkaka än så länge. Det stod att det skulle vara en "nyttig" kladdkaka, den är nog inte nyttig, kanske bara lite, lite bättre än den vanliga. Och snart ska jag få min födelsedags kväll av Magnus. Det ska bli spännande :)

Karin är verkligen jättenöjd med sin nya telefon :)

Inception

Var en bra film, tyckte Monk också. Jag är fortfarande fascinerad.

Nyttigheter

Har bestämt mig för att försöka ta tag i mitt sötsug genom att inte äta en massa sötsaker. Men blir så sjukt sugen hela tiden. Så det är en lite pers.

Måndag

Idag for vi iväg för att köpa krukväxter, så nu är lägenheten lite levande och fin igen. Har kikat på telefoner idag också, och köpt en pilatesboll. Jag har inbillat mig att om jag sitter på den så får jag bättre hållning. Haha.

Lat dag.

Har känt mig lite dåsig hela dagen så damp rätt ner i soffan istället för att fixa och dona. Har iallafall bokat en dag på stan med Cassie i morgon, det ska bli spännande. Hon hade bara åkt genom centrum och sett Burger King (men inte ätit där), haha. Annars verkar hon vara en otroligt aktiv och nyttig amerikan. Så det ska bli kul! Nu ska vi kolla på film och ev Big Bang (Wiie).

English speaking

Äntligen tillbaka men det känns lite tomt. Alla blommor är utkastade och det känns alltid ensamt när man åkt hem från en stor familj. Men tentan är skriven och jag har det inte alls så illa! Träffade min utbytesstudent igår, Cassie heter hon, jag var jättenervös men det var trevligt. Idag for jag och Magnus till Ikea för att köpa en fåtölj men typiskt att just vår inte fanns där just då. Så vi åkte hem med 5 tallrikar. Vi var också in och tittade lite på telefoner, men det är helt sjukt svårt att hitta någon, de verkar inte riktigt inne med just de telefoner jag vill ha. Det är mest jättestora dataliknande telefoner som finns. Och jag vill inte ha en med en skärm på över 4' för då kommer jag garanterat att spräcka den. Och det vore dumt. Nu ska jag nog rensa lite i skåpen så jag får lite ordning.

Sammanfattning av 2010

Jag är inte ett så stort fan av dessa sammanfattningar från föregående år men jag kan inte undgå att tänka på att ett helt år har gått. Ett helt år i Linköping som nästan startade med TK. Det känns som så länge sedan. Jag minns att jag var så less på att plugga i våras när vi kommit hem från alperna, en helt underbar resa! Det var också överraskande roligt att jobba inom hemtjänsten under sommaren. Och hela hösten har typ gått galet fort utan vidare minnen faktiskt. Galna veckor med sena labbar, så skola heela veckan och sen tokkörigt innan jul och en farfar som gick sin väg. Det är en väldigt övergripande sammanfattning. Året har gått otroligt fort, och jag ska försöka se till att mitt nästa har lite mer roliga inslag :) Som jag förhoppningsvis aldrig kommer att glömma.

Julledighet (eller typ)

Nu var det länge sedan jag skrev, har haft så mycket annat för mig nu. Det har varit jättetrevligt att vara hemhemma nu över jul. Både julafton/juldagen och nyår var verkligen roliga! Jag var lite rastlös i någon dag där efter jul men sedan började jag plugga flervariabel så har haft mer än fullt upp sen dess. Magnus familj har varit här på middag liksom Ewa&Torsten, det är så roligt att träffa alla! Har svårt att förstå att jag åker hem i kväll. Det är alltid lite känslosamt även om man bitvis längtar tillbaka. Men jag tror att jag har en spännande tid framför mig i Linköping så det ska verkligen bli kul att se hur det går. Min utbytesstudent kommer precis idag och jag har tenta på fredag. Kanske mindre roligt med tentan, men jag gör bara så gott jag kan, utsikterna ser sådär ut inför fredagen faktiskt. Och sen, om det var någon som ringde mig idag så ring igen! Nummret från det missade samtalet är spårlöst försvunnet nämligen. Sen, efter fredag, är jag ledig i en hel vecka! Då ska jag nog passa på att träffa Magnus lite. Det känns som att vi knappt hinner med att ses så mycket mitt i bland allting annat. Men nu så :)

Nyårsbild

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0