Honey.


:)

Denna dag har gått från dålig till helt okej. Ska bara försöka övertyga mig om att ett VG inte gör så mycket. För det betyder ingenting alls faktiskt, speciellt när man vet att man kan bättre. Kunskapen är huvudsaken, även om det inte står i betyget. Försöker jag inbilla mig. Fick ett lite gladare besked när jag kom hem iaf! :)

Studentskiva nr 2

Nu har SamSams skiva också gått av stapeln, den blev kanske lite mindre än vad jag trodde men var inte alls så dum faktiskt :) Har hittat lite bilder på oss.


Efter tupperingen


Musbus


Mus, Mus & Marge


fotografkonst

nelly.se

Lipsy - Embelished Strap Dress

Helgglädje

Igår hittade jag en söt liten sommarklänning till mösspåtagningen på torsdag. Provade mössan också, för första gången sen vi fick dom. Den är en storlek för stor. Men det fixade sig lite iaf. Haha. Vågade äntligen prova studentklänningen igen, fick lite frossa efter köpet i fall att den inte skulle duga eller att jag skulle hitta en finare. Kom ändå fram till att den var väldigt fin. Så nu ska jag väl slippa beslutsångesten :)

Min nya älsklingsaffär har blivit panduro. För när man sitter och knåpar så märker man vad mycket mer saker man skulle behövt. Har nog införskaffat mig grejer därifrån iaf 2ggr på 2 veckor. Men det är så roligt! Materialbristen leder dock till halvfärdiga arbeten, men det kanske är bra när man eg borde plugga...



or are we dancers?

I dag trodde jag promt att jag hade en tid hos naprapaten. Självklart var det fel dag, vilket jag kom på när jag redan vart där och skämt ut mig. Nu har jag iaf börjat på arbetet om EU vilket känns på tok för stort och jobbigt för att jag ska klara av att göra det bra. Jag vet att jag har en jobbig vecka snart men inte hjälper det, pluggar man det nu när man har tid? Nä. En idrottslektion, fetingupgiften jag åtog mig i samhällskunskapen och lektionen om röntgen i med.fysiken... Wiie. På två dagar skulle jag tro. Men inte ska man deppa över det. För idag har jag bara en eftermiddag i skolan, iofs till 20 i 5 men sen ska jag hem och ta kort på mina ärr och greja. Hoppas på det bästa.  


Nu är studenten snart här, tills dess gäller det att hitta formen.

Ace Ventura

Nu blir det strax premiere (för mig iaf) av Ace Ventura. Hoppas jag. ;) Såg lite bilder från Jessica, ska nog sno en och lägga in tror jag.

Måndag

Vem vaknade kl 6 med oerhört ont i magen? Jo, jag. Skulle jag någonsin gå upp frivilligt efter en dåligt natt annars? Nej, förmodligen inte. Gick till doktorn och fick pencillin. Urinvägsinfektion. Nu har jag även bara 20kr kvar till frikortet, tänk att jag har samlat ihop allting på bara en månad. Det är ju sjukt. Eller snarare att jag är sjuk, mer än man kunnat ana. Veckan börjar som sagt great! Ringde ICA för fjärde gången, är hon där? Nej. Suck. Jag orkar inte mer. Får reda på det andra jobbet i veckan och det vore ju alltid något. Om man får det vill säga. Det är det som är läskigt med anställningsintervjuer. De låter ju säkert bra för alla. Så man kan ju verkligen inte ta någonting för givet. Dessutom börjar jag bli less efter rävspelet på Konsum. Ja, nu ska jag ner och laga mat en sväng. See you guys.

Oviss framtid

 

Jag som inte ens skulle flytta från början, skulle sedan flytta tillsammans med denna man. Men så lyckligt kanske inte historien slutar. Min man vill bli utlandsmillitär. Med all rätt. Men bara tanken på att vara så orolig blir jag rätt skrämd av. Jag kommer att sluta som i "Remember me", eller nej det kommer jag inte. Men jag kommer alltid att tänka på sorgsenheten och stoltheten i den filmen så fort orden utlandstjänst kommer på tal. Skulle det blir verklighet så skulle jag vara stolt. Ofantligt stolt. Men också otroligt rädd att något skulle hända..

Vårtankar

Hela trean har vi gått och längtat, funderat, planerat och drömt. Men nu är vi här. Det känns fruktansvärt overkligt och man vet liksom inte om man ska vara glad eller ledsen. För det kommer att bli en utmaning, vad som än komma skall. Oavsett var man hamnar och vad man gör så är det något nytt. Då allt det gamla förmodligen ger med sig en liten längtan tillbaka då och då. Då man ångrar att man inte tog tillvara på tiden och chanserna man hade. 3år är ingen lång tid, även om vi trodde det i början så det gäller att ta sina chanser medans man har dem.


9ans avslutning

Dream on

Nu är lovet slut, och man bara känner hur allting börjar sina faktiskt. Hela alltihopa. Blandade känslor där måste jag säga. Men har haft en superbra helg ändå. I går var det shopping och idag bara slö. En fin middag hann det med också.




Hörde en gammal goding som jag verkligen tycker om:
Aerosmith - Dream on

(:


Hittade dessa öron här om dagen (:

Happiness

Jag är så lycklig. Har haft världens bästa dag med världens bästa man (och äntligen hittat en sån där klänning). Punkt slut.

Trasigt internet (som vi dödliga säger)

Under tiden kabeln var avgrävd så har jag hunnit lägga golvvärme, varit på min livs första anställningsintervju och lite annat smått och gott. Hinner inte skriva mer nu. See you later.

Solö.

Fick ett sms på eftermiddagen som frågade om jag skulle med till Egils stuga på solö för grillning på kvällen. Eftersom jag precis vaknat så var jag inte sådär supertaggad efter en hel förmiddags till-och-från-sovande. Men efter lite dystra miner som smittade av sig kände jag att jag måste göra någonting annat. Hela tjocka släkten var här och fikade sen for jag och hämtade Jessica för vidare färd. Vi var få men hade jättetrevligt. Väldigt spontant. Det blev inte som vi hade planerat med en massa folk i Hannas stuga men det blev lite mysigt ändå. Dessutom fick vi sightseeing lite varstans ;) Jag hoppas kunna få lite bilder av Jessica senare. Nu bär det av till farbror doktor i Norrtälje.

Sunday

Igår åkte vi in till täby för att köpa en present till papsen. Själv fick jag med mig ett linne och en påfågeltunika medan syster köpte klänningar, dessutom fick vi båda ny frisyr. Haha, det var dock lite skillnad på hur vi blev stylade ;). Direkt hem bara och sen vidare till sandra och felix för middag och tunnbad. (:

Långfredagen

Vilodag eller inte? Utgång eller inte? Vilka problem man kan ha.

Farbror Doktor

Tog ledigt hela dagen på grund av att doktorstiden låg perfekt. Precis så att jag inte hann vara med på matten och inte hinna dit till religionen. Så det här är min första sista påsklovsdag. Doktorn sa iaf att om man har migrän så ligger det endast på enda huvudhalvan. Man har alltså bara ont på ena huvudhalvan i så fall. Fick iaf en remiss till datortomografi (som för övrigt kommer att ingå i min lektion på med.fysiken), ska ta prover efter helgen och remiss till sjukgymnast. Det är en bra början, för det måste verkligen lösa sig. På tal om det är min käke bara värre och värre för varje dag, nu är det till och med ömt.

Hot Stuff

Kvällens outfit.




Aaaah!

Jag har min livs första anställningsintervju inbokad!

Såhär vill jag se ut på studentskivan!

Klänningen


Fina posébilder ;)

Här kommer lite från den första vårdagen också:

Student!

Hej alla glada, idag är en bra dag. För jag har hittat en studentklänning! (: Jag som trodde att jag skulle få gå hela våren och leta. Från MQ och Paris, Kate & I. Bild kommer nog så småningom. Dessutom har jag en jättehärlig pojkvän och familj.

Studenttider


Den önskade studentklänningen


Den beställda guldfiskklänningen

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0