Open up your mind,

I morgon är det valborg, även den dagen jag ska ta bort stygnen. Äntligen. 5 stygn sammanlagt :/ Uh. Tur det också så jag äntligen kan ha normala kläder och ingen som tittar över kanten "vad har du gjort där"? Haha, det där var en pik (mike). nej men morgondagen kommer nog blir trevlig, en liten sovmorgon får jag också. Great. Nu är det självkänsladax. Bra bok, måste jag säga. Man mår så äckligt mycket bättre av sånt. Varför har ingen sagt det föut?


God natt!

<3

image47

Svenskar..

..är ett underligt släkte. Allvarligt talat, hur många människor möter du dagligen som tittar ner i backen eller ser allmänt sura ut? Istället för att titta på folk och le, det skulle göra så många så mycket att bara få ett extra leende om dagen. Lärde mig idag av herr Fredrik Lindström (genom sis) att vi svenskar skäms för massa trams, och inte bara för oss själva utan även när andra gör saker vi finner konstiga. Han tog som exempel att man ofta skäms när andra säger fel/gör något konstigt. Jag undrar varför? Dom skäms förmodligen inte själva utan kanske bjuder på sig en bit. Varför ska vi skämmas då? och varför borde vi skämmas åt något som kan ge dagen en extra krydda, varför vara feg och aldrig våga säga vad man tycker för att man inte vill att andra ska behöva skämmas åt en.


Han har en god poäng, skärpning.



En viss E ska känna sig älskad

I wish I could fly,

Men högst upp på önskelistan står nu en massa snygga klänningar och ett stativ. Gärna ett stativ på momangen tack. ;)

Söndag,

Segt värre. Usch vilken dag. Haha, var hemma ganska tidigt ändå. vid halv tolv, och sen har det bara segat sig. Har iaf hittat en bild; vad tycks?



image46



What hurts the most,

Att hela tiden få kämpa. Längtan är över allt annat, att slippa det här, jag vet att det kommer. Men det tar en jävla tid. Just nu säger jag som Elin sagt ett bra tag; Jag känner ingenting. (och det jag känner har jag förträngt för länge sen, för det passar inte ihop med klokheten)

Över kvällen är jag fundersam, hur piggt är folket från igår? Men det vore kul sak jag erkänna.

Önskar syster lycka till, är på region today (: ibland blir man lite småstolt.

Fall out, boy.

Intalar mig att jag inte behöver det, inte något av det.

tradera

Klicka för att visa Megabild! vintage / glam / rock / sleaze skinnjacka 70-tal
Snygg jacka måste jag säga.

live and learn,

http://www.thinkgeek.com/geektoys/science/8ed4/?cpg=cj

vem vill inte...
ha en husdjurskaktus på nyckelringen?
ha en jordglob som svävar?
ha en 3D-ram till korten?
göra fejksnö?

Just think geek.

The loneliest city of all,

Feeling a moment slip away, you're loosing direction you're loosing faith.

Bon,


Efter ilskan kommer saknaden.

För att lätta lite på den seriösa stämningen

image44

Stora smällaren redo att lösa universums gåta

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=762884

Ja, då var det gjort. CERN ska alltså med hjälp av LHC (partikelaccelerator på 27km beläger under Frankrike mestadels, men även lite i Schweiz) återskapa BigBang. Tuff kan tyckas. Och det är säkerligen väldig spännande om de lyckas. Men, den stor frågan är egentligen vad som händer i så fall? Kommer de små svarta hålen som bildas sluka oss alla eller är de så små och obetydliga att de försvinner inom kort? Det finns många olika åsikter om det där. En av åsiktstagarna menar på att vi därmed slipper bry oss om växthuseffekten mm om vi kommer till ett parallellt universum genom de svarta hålen. Kanske är det svarta hålet det optimala närsamhället?

Nej, jag håller nog inte med det skulle nog vara kul att se lite andra delar av universum men egentligen, hur intresserad jag än är, tycker jag man borde lägga pengar på mer väsentliga saker. Jag menar, acceleratorn har kostat oss (Ja, även vi i Sverige har betalat) 57 miljarder kronor, skulle det inte kännas bättre att lägga de pengarna på människor som faktiskt behöver hjälp? Eller på att utveckla den återvinningsbara energin? Istället för att lägga det på en sån oviktig sak som gåtan om hur universum skapades. Jag menar inte att jag inte är nyfiken. Bara det att de kan de göra med hjälp av privata företag och inte allas våra pengar. Det här resonemanget kanske låter lite väl politiskt, och emot min fysikentusiasm, men ärligt. Lite realist måste man väl ändå vara? Trots att det är sånna här saker jag kanske vill spendera livet med att fundera ut är jag ändå medmänniska. Vill du hellre veta hur universum skapades än att hjälpa människor som är i stort behov av hjälp?

Läkare tillhör som sagt inte mina favoriter.

Ja, hur kul är det att helt hjälplös ligga där utan tröja och höra;
-"Vill du ha den där runda?"
-"Nej, här skär vi"
Som om jag skulle göra en bröstförstoring eller kanske skära bort mina bröst. Men nej, nu var det pluppen som äntligen skulle bort och en leverfläck. Äntligen. Skrämmande, men sant, hamnade jag i "operationssalen" i Rimbo. Jag du hörde rätt. I Rimbo. Alltså ett vanlig rum med en sån där stor lampa. Great. Efter lite extra bedövning gick ju allt bra tillslut, mest tack vare en snäll sak. So, here I am. Med bröst men utan obehagliga röda pluppar.

Ja, så bra började veckan

I morse ville jag bara ställa om klockan och aldrig gå upp, var vaken hela natten och funderade på massa, mest på hur jag skulle somna faktiskt. men visst smyger sig andra tankar på när man minsta anar det eller vill ha dem. Ambitiös som man är (Hmpf) drar man på sig de bekvämaste man hittar och pallrar sig iväg. På bussen träffade jag iaf Malin, vilket gjorde hela min dag, Thanks <3 Väl inne fick Elin ryggskott (?) ont om inte annat, och sjuksyster fick sig ett besök. Känner mig dum som inte kunde hjälpa till mer. Ja, så hela dagen var; lektion-sova-lektion-sova. och sen äntligen hem. Med en ballongskalle och kråkhals kan jag nog inte förvänta mig mycket av morgondagen heller..

Bjöörn

Tjuvlyssnat.se

Två killar ~17 sitter på ett café och diskuterar tv-programmet "Parlamentet".

Kille 1: Fatta vad härligt att vara Björn Gustafsson ändå!
Kille 2: Jaa, att vara så sjukt rolig och populär måste vara grymt. Dessutom är han jävligt söt också.
Kille 1: Vad sa du?
Kort tystnad.
Kille 2: Fatta vad mycket brudar man skulle få, sa jag...

Feeder


Feeling the moment slip away
Losing direction you're losing faith
You're wishing for someone
Feeling it all begin to slide

Am I just like you
All the things you do - can't help myself

Turning to face what you've become
Bury the ashes of someone
Broken by the strain
Trying to fill that space inside
Am I just like you
All the things you do - can't help myself

How do you feel when there's no sun
And how will you be when rain clouds come and pull you down again
How will you feel when there's no one
Am I just like you
All the things you do

Don't ever feel
That you're alone
I'll never let you down
I'll never leave you dry
Don't fall apart
Don't let it go
Carry the notion
Carry the notion back to me

Feeling the moment slip away
Feeling the moment slip away


Cause I'm just like you

Am I just like you?
Feeder - feeling a moment
får mitt liv att vara huvudrollen i min egen film, jag kämpar förgäves för att få den sluta lyckligt.

Always love,

But I never learned enough to listen to the voice that told me;  

Always love
Hate will get you every time,


På tal om, såg jag en ung, snygg Richard Gere igår. Oj, varför lever vi nu och inte för några årtionden sen ? Skum film, men bra med tanke på honom. Ska nog ta efter hans träning ;) Ohboy vad jag skulle bli tuff. Men nu är jag inte man, utan kvinna (förhoppningsvis) så det gör det hela lite mer komplicerat.

/

Du är en främling, liksom jag.

Haha!

Ja, då var man en erfarenhet rikare igen. Helt själv åkte jag till Älmsta, efter en snabbvisit hos Cate med Elin och Em. Kände att chill var inte riktigt vad jag behövde. Och det var kul. Tills i slutet. Träffade lite folk som jag inte sätt på ÅR&dar. Fyra timmars sömn blev det och sen hem igen, där jag somnade som en stck tills nu. Snacka om att ha sovit bort hela dagen. Men det är finfint väder så ska nog ut en sväng. Och sända iväg ett SMS ;)

-

Ensam är stark?

Walking on clouds,

Wann die Sonne sheint like today, kannt man only be happy. Åh, varmt och mysigt. i alla fall i lä. Men någon kvart hann vi sitta ute och mysa iaf :) Dagen har annars bestått av matte och fysik, utan lärare. Sen trött som en tok for jag hem och hittade syster filurandes med matteboken, "Karin, jag kan inte". Fast hon kunde allt i princip. Hon är rätt duktig hon faktiskt. Efter middagen bar det ut på vägarna igen, det är ju riktigt roligt. Även om man ser i ögonvrån hur pappa tar tag i handbromsen, bara i fall att. Ja, sen var det bara ut på vägarna igen, fast denna gång i joggingskor. Tur att jag har syster som tar ut mig på en långtur, eller det är eg inte långt, bara för mig i det här tillståndet. Så nu är jag trött som få. Men glad. Det var länge sen jag mådde såhär bra tror jag, även om vissa tankar kommer på besök lite nu och då, men det får tillhöra det förflutna. Just det. Så har jag blivit reserv på forskarskola till Stockholms universitet. Kommer nog aldrig kunna bestämma mig för om jag vill eller inte, jag litar på ödet.

God natt !

And I'm feeling fine,

Sol och värme. Äntligen!

Svar;

En ny hetingbild ,

image43

and honestly it's bringing me down

Positivt, positivt. Det man inte dör av gör en starkare! sägs det, och det är nog sant om jag inte känner verkligheten fel. Jag längtar så efter den känslan. So keep up the good work.

onsdag

Dagen har vart så grymt bra, kvällen så grymt jobbig. har blivit bra på att koppla bort saker nu iaf.
btw, hittade en schnyggingbild på hetingen ;)

image42

Aaaaah!

Pappa är alltid skraj när han sitter brevid, kanske med all rätt. För nu var det första gången på ett halvår, minst, jag körde. Men skoj är det. Today har jag även träffat lite tjejer och fikat lite (: Plugget blev det inte mycket av, men jag är lika glad för det, men gladast är nog räven..  (8) Syster har förresten köpt en riktigt råsnygg balklänning. Oj vad jag också skulle vilja klä upp mig sådär nån gång. Man bara ryser. Den är så fin, och guldig.

När kommer den tillbaka?

Har haft en bra dag, vaknade i tårar och insåg snabbt att jag måste göra något. Så det blev en shoppingtur i stan med P himself. Vi har gått i samma klass i tre år och parallellt i snart två och ändå knappt pratat med varandra, det är nog mycket jag missat.. Men vad gör det nu ? (: Så nu har jag köpt tillbaka mina skor (som jag köpte och sedan lämnade tillbaka) och ett par partyskor har det blivit också. Tre par skor på en vecka är mer än vad jag brukar köpa på ett år annars, i princip. men jag klagar inte. För tillfället är jag sällskapssjuk.


Egentligen borde jag vara glad för din skull för jag har inte med det att göra.
- bakom all smärta kanske jag är det, även om du gjort det du gjorde..

underbara saker,

gå in på erola.blogg.se och scrolla ner en bit ;)

Please please please

Jag visste att den här dagen skulle komma... jag har fasat den allt för länge, men nu är den här..

what hurt the most

Värre än ett knivhugg ihjärtat. Du har ingen aning..

13 April

Grattis fader! (:






Please make this good,

Remember me,


Den går rakt in i hjärtat. För långt in,

seven days a week,



Som om hon inte fanns...


Always love,

Just nu är jag trött och tankspridd. Förlorade på singstar (hit me baby one more time- britney herself) mot en man, och inte vilken som helst. haha. kvällen var trevlig, men nu är jag sugen på dance, och lite annat. Försöker göra så mycket för att glömma de saker jag egentligen inte vill glömma,

God natt

Middle of nowhere

Feeder - Feeling a moment
Audioslave - Be yourself
Citizen Cope - Son's gonna rise
Tyler Hilton - Missing you

Outstandning; Nada Surf - Always love

7 minutes in heaven,


Har vart en sväng i stan med M, haha, det jag åstadkom var en smutsig klänning och två par skor varav ett par jag redan lämnat tillbaka. Men det var riktigt trevligt faktiskt. (: Tonight blir det middag hos Lou ! Måste också bjuda på en underbar bild 



image41


Thnks fr th mmrs

Stoneface,



Fall out boy, Hum hallelujah

Oh darling, who needs love?


Har fått massa bra musik från cate (: det är bättre än all annan musik jag har, och det är ganska mycket, och livar definitift upp livet i veckor som dessa. Hoppas på en god helg, för är så less på vissa bittra kommentarer. Annars börjar jag hinna ikapp livet igen. Idag är det också enveckasjubiléum för mina hål ;) tänk vad tiden går sakta ibland. det känns som en evighet sen. I morgon har vi bara en schemalagd lektion.. men jag antar att jag får fullt upp med stundade mössmöte som bara jag vet om.. och de andra uppgifterna vi fått. Är galet shoppingsugen. Nej, god natt.



Fall out boy för tillfället

Saknad,

image40


Det bara hugger...

Into deep,

Ojoj, jag hinner knappt att andas, men det är kul. Har också fått reda på att det är konstigare om saker står still än om de snurrar. Men resten gör mig inte riktigt klok. Basket var tydligen min och mitt lags grej idag med ;) Haha, kommer nog inte göra ett snyggare mål i mitt liv. Jag tycker väldigt mycket om vissa, även om jag är dålig på att visa det. Och trots all irritation som kommer spökandes nu som då.

Ojoj,

Galen dag. Den kan inte beskrivas bättre. Och hur trött jag än är känner jag inte för att vara hemma och ruttna, vill träffa lite folk. För det är trots allt sånt man mår bra av, blir glad av och det är verkligen då man har roligt. Ska försöka börja träna igen.. men start ikväll var det tänkt (: Trots det bistra attributet på denna dag har jag ändå träffat en hel del folk som förvånat mig. Positivt. Och det är underbart i dessa tider. Så, plugget kan slänga sig i väggen, (för tillfället iaf) för här ska vi ha lite kul !

Skrämmande,

Precis när jag läst ut boken Kärlekens dårar visste jag, att det inte bara var i boken. Utan att verkligheten var precis likadan. Korpen, med alla dess skepnader var inte bara något som fanns i 1700-talets Europa. Det finns likadana överallt omkring oss. Kanske närmare än vad man tror och vill inse. Det är mer än skrämmande, men, även nu är det den starkaste som överlever. Inte bara i biologiböckerna. Jag tänker inte vika mig för något såndant, det man inte dör av gör en starkare har alltid varit mitt motto. Kommer att försöka minnas det så gott det går inom den närmaste framtiden.

weekend.

ja, jag mår sämre än på länge. för jag litade verkligen på allt. förmodligen för blind för att inse.. men efter en kväll hos low så är jag på bättre humör även om jag kanske inte var alltför pigg. det var ändå underbart att bara göra något annat. Tack.

Music


You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?




placebo - running up that hill



Hey you!
Walk out through that door
and into that dream
where I met you before

Babe you seduce me
you take my heart and use me
and I keep running blind
when you seduce me all the time



Roxette - seduce me


-

And it hurts.
Cutting like a knife.
Sis har alltid haft rätt,
har bara vart för svag för att följa det.
make me strong.
för just nu;
angry as hell.

Things will never be the same

Måste bort. fort.

Look on the floor,

Matte, fysik, english och some serious talk. Sedan fika och håltagning. Måste säga att jag är stolt över mig själv ;) och ett stort tack till mina kära vänner som stöttat mig genom detta. Det hade aldrig gått utan er. Haha! Dagen har vart underbar. Härligt folk och vinst för sis gör en alltid på gott humör.

Brudar, vad sägs?


Rysningar.

Walking on sunshine,

Första dagen i vårjacka betyder ju alltid mycket . Tillbringade säkert en timme ute i solen today with em&jess, kunde inte gjort mycket bättre för att pigga upp humöret innan kemin. Så ja, dagen har vart allmänt bra bara. Och min framtid är det bästa jag gjort hittills och det känns hur kul som helst. Är lite nervös inför morgondagen dock, cate&elin, svik mig inte. Åh, just. På tal om roliga saker finns kirrade planer med Lou :D

Kommentar,

Vill egentligen visa så mycket mer. Det var så mycket finare och härligare än någon bild kommer att visa. Underbart. Och bara så du vet, din efterlängtade är min nya förebild. Usch vilken tur den saken har haft.

Underbara älskade,

image36
Ovan molnen ,
image37
skönaste fikaplace ever
image38
economyclass behind this seat ;) - trevlig överraskning
image39
Sist men inte minst en härlig utsikt med en härling till sis,

Jaevla,

Då var vardagen och knackade på dörren igen, jag vill inte. Jag vill tillbaka. Eller åtminstonde bort. Bort från det gamla, här finns bara minnen, minnen jag inte vill ha just nu. Känslor som inte får väckas just nu. Gårdagen började med att jag försovit mig (självklart glömt att ställa om klockan) så 10min innan bussen går ringde min kära mor. Great, jag som äntligen tänkt att få en bra start på skolan igen. Dagen gick förvånansvärt bra trots morgonen med matte och fysik man äntligen förstog någonting av. Min framtid har gett mig en del perspektiv, så jag det var ett bra val av kurs iaf. Verkar finnas en hel del sköna människor där med. Idag däremot vaknade jag halv 6 av min käre granne som smällde i dörren. Hm, veckan kunde inte börjat bättre. Dessutom med ett pinsamt misstag med projektrapporten. Annars gick väl dagen som vanligt, just idag var den lite bättre än verkligheten i allmnänhet med tanke på mitt glada humör. Föt stunden känns det bara tomt, inte ens syster är hemma. Och jag är sällskapssjuk och inte ett dugg sugen på att göra något vettigt. Vill göra något kul, men livet verkar inte gå en NVares väg. Sis; bra val.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0