Lovveckan,

Ojoj, först var det riktig sjukstuga i flera dagar, och provträning (: glatt men hostigt. I tisdags var jag in med Cate & träffade på Elin&malin där efter en stund, det var superhärligt förutom att jag var lite väck ett tag där. Hittade lite smått och gott faktiskt. Gårdagen spenderades med xboxen , haha. Aldrig trodde jag att jag skulle tycka det var så roligt. Fram emot kvällen kom Malin ( en annan än föregående ) och vi hade mys bara, med torkel och båtresan ;) Idag så tog jag en morgonpromenad och sen skrubbade golvet i sporthallen i evigheter , kändes det som , men oj vad stiligt det blev. Men vi slet hård. Toktrött tog jag en tupplur och sen var det träning, börjar faktiskt bättra sig det känns jättehärligt. I morgon är det Uppsala som gäller på jakt efter något år en snart 20årig man. Tips kanske?

Vill ha!

Klicka här för en större bild på Fancy Necklace
Kaffe (nelly.se)

I'll be there,

Jag återkommer när livet är bra,

Fake,

Om allting bara är fejk mår man bättre utan det.

My heart beats like a drum, all night

Hemsida går framåt. Blir lite småstolt måste jag säga. Fast nu har jag kört fast. IGEN. får försöka igen i morgon. Ett litet smakprov kan ni ändå få av galleriet;

image8

Mirakelmedicin

På bättringsvägen. Äntligen!

Brunch i solsken

Oh boy vilken frukost det blev, vad sägs om en halv baguette med skagen och en halv med salami/brie, sharon- (?) &passionsfrukt, annanasjuice som huvudrätt och wienerbörd&choklad med lingontryffel till efterrätt ? Kokosnöten var tyvärr dålig.. Allt detta i finfint slosken med trevligt sällskap. Oj, vilken tjockis jag låter som, men ibland måste man ju unna sig. Tack du (:

Let's go to CERN ;)


Januari 2009?

image5image6
image7

Ledsen, jag var tvungen att sno lite inspiration ;)

Torsdag

Oj, vaknade värre än någonsin. Helt slut hela dagen med ett kasst prov som resultat. great. var iaf till doktorn igen. Fick med mig en lyckospark från farmor från igår, hon är väldigt trevlig faktiskt. Kom förbi med en tidning om magont, för hon hört att jag har det. två härliga telefonsamtal avslutar iallafall denna dag bra (:

Love comes again,

Jag vill träna, få ut allting bara och känna mig sådär bra som bara handbollen kan få en att känna. Saknar det massor. Orkar inte vara på väg tillbaka till sjukdomen innan den ens försvunnit. Ge mig tillbaka mitt liv, tack.


God natt,

god natt,

humöret i botten, kan inte bli bättre.

Walking on clouds,

Usch lägg av, jag orkar inte. Humöret går från topp till tå och tillbaka när jag minst anar det, och allt som händer och inte händer gör mig tokig. Jag vill inte ha det såhär.

Forever today

Skridskor idag, inte så dumt som man kan tro, spec inte med de där typerna.

Alla flickor utom jag ;)

Grattis Lowisa! ;D

Blank & Jones

Oj vilken segdag. men trevligt att träffa folket (: samt otrevligt att träffa den mest nonchalanta doktorn på länge. Förutom sjukdomen är livet bättre än på länge. Om jag pluggar fysik och sover vill säga.  

Lördagsnatten,

Kommer nog aldrig glömma det där, haha. Det är inte många som bara säger sånt, inte till folk de inte känner, men jag klagar inte. Det är alltid trevligt med lite spontana samtal (: Dessutom pratade en viss denna gång, det går framåt.

Dagens citat

Man måste ju se det positivt; " Nu har han två mindre att köpa julklappar till "
Finns bara en som kan ha sagt det där.

My girl wants to party all the time,

Haha, oboy vilken seg dag !

Tankar,

tankspridd, tror jag kommer göra något jag ångrar extremt inom en snar framtid. det skrämmer mig.

as the rush comes,

Ojoj, vart ska jag börja? Fick tillslut en underligt fin allahjärtansdagsak, en dag för sent men ändå. Efter en shoppingrunda och bio i fredags var humöret på topp. Caféfrukost och handbollskikande på dagen och på firande för Elin senare (: Underbart. Det var en kväll det hände mycket, träffade äntligen de omtalade, och en massa annat folk. Dans blev det också mycket av. Och tänk att folk faktiskt minns mig. haha. inte dumt alls. Blev lite småstolt där emot slutet, man kan förvåna sig själv ibland. Lider med vännen min&en till vän, annars var det en kväll av under trots att smeknamnet handboll användes av en viss typ.

Tomorrow,

är el gammal (: Grattis hun' !

The loneliest city of all,

Så idag var det dax, provet gick faktiskt relativt bra. Kommer säkert få äta upp det påståendet när jag får tillbaka det sen, men nu känns det så. Har till och med lyckats få ihop nästan en sida om skarven, den lilla fågelrakaren som vi inte förstog någonting om på litauenresan, troligtvis på grund av deras kassa engelska. Så så illa har jag det inte, lite ensamt bara. men vem vill vara med mig när jag skriver saker om fåglar. svaret är ganska uppenbart.

Smells like teen spirit,

Huvudvärken vägrar ge sig och provet är imorgon. Bådar gott.

studiebesök på akuten,

Ja, i morse besökte vi alltså akuten. Precis när sjuksyrran hade börjat att berätta om de spännande sakerna så blev det suddigt & jag vaknade av att hon ropade mitt namn och någon bad någon att hålla upp fötterna. Det var som att dö fast i verkligheten, jag märkte inte ens att jag försvann utan var mitt uppe i en dröm, med ett underligt uppvaknande. Så med extra syrgas och hjälp fick jag tillbringa tiden på atkuten vilandes i ett samtalsrum. Det var en dramatisk morgon på dagen. Sedan piggnade jag då till trots allt och gick som i trans i skolan, jag minns inte mycket från lektionerna men jag var iaf där. Nu är jag trött, & har ont i huvudet. Det är ingen som vet om jag slog i något i fallet eller inte, det råder delade åsikter om det, men man hoppas ju alltid på det bästa. Precis när jag klivit av bussen träffade jag en gamal vän (: och har fått höra bra saker inför det kommande provet. Livet går uppåt kan man säga.

På tal om alla hjärtans dag,

fick jag en dikt idag, eller dikit och dikt, något liknande iaf. det är alltid trevligt, men frågan är hur seriöst det är. det är ju inte lika kul att få en oseriös. På tal om den dagen som råkar infinna sig på torsdag så tror jag att den kommer att vara en dag i mängden, jag har ingen speciell att fira den tillsammans med men det gör mig ingenting just nu. Det känns bra, och jag hoppas att jag klarar av den dagen utan sorg, för vad har jag att vara ledsen över? Underbara vänner och en relativt bra verklighet, jag borde inte klaga. Jag trivs bra med mig själv som jag är. Ingen kille eller okille ska någonsin få ändra på det igen.

If it makes you happy, it can't be that bad?
If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

She moves in her own way,

Har kommit på att matte är ett helvete att lära sig, men när man kan då är det riktigt roligt. Ska bara lära mig tricken, annars flyter livet på bara. Har en liten chans till en ny bra vän vilket uppskattas väldigt. Glad att sis är hemma när jag är, det är trevligt.

Snuva,

Sjukdom härjar, skolan blir bara mäktigare och mäktigare. jag skulle vilja orka. Satt idag och fällde mina första tårar upp i korridoren, som ett litet barn. ett stort tack till den som fick mig att inse, vad man borde inse.

Nej.

En kär sak har slutat fungera.

Musik (:

Sunblind - Belive (Orginal mix)

Ensam & uttråkad

Usch vad jag saknar en sån som du. Allting annat går åt skogen. Halsen vill inte ge sig och peeseven verkar inte vänligare än vanligt, tror han har något emot mig. Borde plugga men orken är inte på topp. Nej, nu vet jag inte vad jag vill, bara slippa ha det såhär. Ska till E på lördag iaf (: Härligt att ha något att se fram emot,

Flashdance

Karen Kamon - Manhunt

Söndag,

Jag nästan längtar till skolan för att träffa alla (: Det känns inte dumt att strax vara frisk igen.

(O)melodi,

Jag skäms för Sverige, ledsen att behöva säga det men musikaliska saker är nog helt enkelt inte Sveriges grej.

Oh boy!

Snacka om tröttmössa. Om man inte gjort något vettigt på en hel vecka, går och lägger sig relativt tidigt, vaknar morgonen därpå eller rättare sagt eftermiddagen därpå. 14timmars sömn är väl aldrig fel, det är ju helt normalt, men känns ändå lite underligt. Men en hel kryssning till Thailand hann jag med i alla fall,

Lägeskoll,

Jag mår illa

Dreams,

Jag hoppas verkligen inte att det man drömmer är sant, det är inte alltid så kul att minnas det man drömt heller. Kanske kan bero på att man är sjuk, alltså fysiskt? Jag kan fortfarande se det som om det hade hänt, det var helknäppt. Vi bodde i ett slott och det var en gansterliga som höll till i Bergshyddan, mer får ni inte veta. Drömmen utvecklades på det mest underliga sätt, Oh boy. Gasch, någonting måste de ju bero på..
Jag vet i alla fall hur du hade tolkat det,

Happy birthday!

image4

Cate,

I morgon blir Cate en stor kvinna vill jag lova. Hoppas verkligen att jag blir frisk, eller åtminstonde så pigg att jag orkar komma dit. För usch och fy att missa en sådan tillställning. Bli inte för arg på mig om min äckliga sjukdom tar övertaget. För tillfället ska jag samla kraft för att gå ner till Apoteket. Nä, jag är så less på denna tillvaro! På tal om det så drömde jag om Cates 18-årsdag, att hon och sis fyllde år samma dag och skulle fira den tillsammans, hemma hos oss. Haha, kanske för att jag saknar er så mycket. Har inte träffat en kotte på länge. Inte ens sis, fast jag är hemma, men det är uppenbarligen inte hon.. Jag vet att hon har fullt upp och hoppas att det går bra med de hon sysslar med. Till och med en liten mattekväll kan i stunder som denna lysa upp tillvaron. Nej, nu bär det av till Apotek Örnen.  

En sjuklings tankar,

Usch, vad trist det är att vara hemma och inte må bra. Inte kan man röra på sig heller och då mår de annars friska delarna också illa. Vill ut, i vackra miljöer. Tänk dig en kajaktur i skärgården, men tältning på en liten ö någonstanns. Eller en fjälltur i underbar fjällmiljö. Nu låter jag som en vandrande reklamsak, men ärligt. Hur kul vore det inte?

Get on the floor,

Oh, min far har "fått" en ny telefon som jag ska låna, en liten fräsching. Underbart :)

Luftvägskatarr,

Dagen har känts väldigt kort, kanske beror på ett långt besök (2h) på läkarstationen för att träffa doktorn i högst 10min. Annars har jag inte ens vart sugen på att fixa med hemsidan eller bilder :/ lite fysik blev det dock, lite är bättre än ingenting. Börjar bli nervös för allt jag missar.. men har iaf fått medicin nu.

All,

Bestämde mig för att föjla lagarna, därför ser de flesta inlägg lite trista ut.
Ska försöka fixa lite egna grejer men det lär ta ett tag.

Yeah, Yeah

Dream as you'll live forever
Live as if you'll die today

The choise is yours
the words of James Dean

Need



I stort behov av att sälja sjukdomen

Sjukligt sjuk dag,

Under denna sjuka dag hann jag falla ner i ett svart hål.


Never forget,

Live & learn, hanging on the edge of tomorrow
Live & learn from the words of yesterday 
If you beg or if you borrow
You may never find your way

Minnen,


Trots looken på bilden har jag otroligt roliga minnen från beachen i Åhus

Outside world,

What's worth fighting for?

vinterutsikt från lyan,

image2


Det vackraste på länge,

http://www.break.com/index/remember-me.html

Influensa?

Helgen har gått på tok för fort utan att man gjort det man skulle.
 kostiga känslor, sjukdom och trötthet präglade denna helg.
image61
Just nu känner jag mig såhär; som en stor hösäck med ont i både huvud och hals. Lunginflammation härjar i familjen hoppas bara att det inte smittar. För i så fall väljer jag nog hellre influensan faktiskt.

Lakrits; medicin!?

"Glycyrrhizin och många andra saponiner fungerar slemlösande vid hosta eftersom de sänker ytspänningen. Lakrits används därför också som medel vid hosta"

Save tonight

You and me, and a bottle of wine

Busstankar,

Trodde det var glömt, jag hade fel, det var det inte.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0