Nej.

Regleren går fortfarande sådär. Men det går framåt iaf. Nu ska jag sova, så kör vi igen i morgon.

Swinburne University, Borneo

Det finns 3 kurser jag kan läsa på Borneo:

- Industrial microbiology
- Food science
- Natural products
Vilka verkar intressanta allihopa!

Enligt Blueberry så är kostnaden ungefär 20 000kr i kursavgift, för dessa, vilket inte alls är mycket jämfört med på många andra ställen. Och de uppskattar att det kostar ca 4500kr att leva där per månad. Med CSN-pengarna, efter att kursavgifterna är betalda, så har man ca 7000kr i månaden att leva för. Och det känns ju som en helt okej deal ändå för utlandsstudier, om jag inte lyckas komma med i skolans utbytesprogram, som för övrigt inte alls är så bra. Tanken är väl att jag ska försöka läsa någonting, någonstans utomlands, under nästa höst. Så jag har rätt gott om tid på mig att välja. Men det här verkar ändå helt klart intressant!

Grattis Erika!

Som har klarat teorin för motorcykel idag! :D Jag har en riktig tuffing till syster!

Kanonperiod

Istället för att träna har jag i veckan bakat. Dubbel effekt åt fel håll alltså. Ananaspaj á la Linnea. Har även gjort egen chokladmüsli, men det var inget att rekomendera till en söt frukostyoghurt, blev väldigt sliskigt på morgonkvisten. Men nu tror jag nog att jag ska pallra mig i säng och läsa till mig lite kunskap om vår kära livsmedelsindustri. God natt! Om ni har tips på något som piggar upp lite och gör en glad så får ni gärna ge mig dem :)

Man kan inte göra mer än vad man kan

Jag sitter i alla fall och pluggar hela dagarna, och hoppas att det ska ge något resultat. Än så länge så går det otroligt trögt och jag blir mer förvirrad än klok. Jag hoppas att det vänder för annars så kommer inte det här att gå. Men jag har i så fall ändå gjort mitt bästa i den nuvarande situationen. Orkar inte bli stressad, för det går inte bättre för det.

Mailtorka

Jag får inga mail och det är himla trist, det känns verkligen tomt. Och som att det faktiskt inte händer någonting, vilket jag blir otroligt rastlös av. Nästan så att jag bara skickar lite mail för att få några tillbaka känns det som ibland. :P God natt folk!

Forskningsfusket

Jag tror att jag kommer att skriva en del om det här, för det är väldigt intressant. För ett par år sedan så fann man på livsmedelsverkets hemsida påståenden om att kolhydratrika måltider var att föredra framför mer fettrika, eftersom de påstods ge bättre mättnad. Man hänvisade till en vetenskaplig artikel som var publicerad i en prestigefylld tidskrift, nämligen American Journal of Clinical Nutrition. Titeln på artikeln var Consuption of sugar and the regulation of short term satiety and food intake. De hade funnit att bar som får mer än 50g socker i en dryck, 20 till 60 minuter före en måltid, äter mindre riktig mat än de annars skulle gjort. Därför drog de slutsatserna att socker mättar. Notera att forskarna skrev "reglering av korttidsmättnad". Längst ner i artikeln finns dock något litet och finstilt, något som många gärna bortser ifrån. Huvudförfattaren är nämligen ordförande i Scientific Advisory Council of the Canadian Sugar Institute men även medlem i ett vetenskapligt råd som hjälper livsmedelsföretagen General Mills och Heinz. Artikeln var även publicerad i en av livsmedelsindustin bekostad annonsbilaga. Enligt det här så har nog vårt kära livsmedelsverk gjort ett rätt stort misstag, i alla fall utifrån de grunder vi lär oss i utbildningen. Det är även intressant hur det ens kan gå så långt att man rekommenderar något sånt här, till befolkningen i ett land, på sådana grunder. Tror att det är dax att vi borde vara kritiska som kosumenter också och värdera det logiska tänkandet ibland före råd som verkar okloka.

Nyss hemkommen

Har redan hunnit släng i mig middagen. Det går av bara farten när man inte kommer ur "tenta-plugg mode" på ett bra tag. Idag har det gått segt, men det gör det alltid första dagen när man ska nöta in något nytt.

Klok kommentar:

Har fått hem en studenttidning där de intervjuar några kända människor om smått och gott. På frågan: "Vem borde vara din hälsocoach?" svarar då Kakan Hermansson såhär: "Jag vill aldrig ha en hälsocoach. Folk borde satsa mer på sin psykiska hälsa, vilket uppenbarligen är ett större problem än den fysiska. Psykisk ohälsa går dessutom ut över andra människor". Tycker att det var ett intressant svar, som verkligen bryter normen, och får en att tänka till lite. Klokt sagt!

Wasabi som brandlarm?

Nu har forskare i Japan kläckt den kreativa idén att skapa ett brandlarm som slänger wasabi omkring sig för att väcka oss när det brinner. Denna idé fick, föga förvånande, Ig Nobelpriset i kemi. Allt enligt Tidningen Ingenjören.

Trötter

Fortfarande kommer inga mail, jag som faktiskt väntar på ett spännande mail just nu. Men det tar väl sin tid antar jag. Det börjar mäsrkas nu att jag är den lilla allergiungen jag är, satt och snorade hela tentan och nu sticker det i ögonen. Högst obekvämt. Kanske lika bra att det blir lite sämre väder nu så kanske det blir mindre pollenexponering. Eller så kan man hålla sig inomhus.

Släktträffen!

Vet inte om jag berättade om släktträffen i lördags?! Här kommer lite bilder i alla fall från hemresan. Jag och Magnus hade en hyrbil som vi åkte dit i, det gav värsta semesterfeelingen! Speciellt när man åker längs vättern ner vid Gränna där. Mysigt! Släktträffen var trevlig, vi var i en lokal som de hade hyrt vid ett motionsspår, och Anneli hade fixat det kanonbra. Kul att träffa lite folk man annars inte skulle träffat.

Här är Magnus och bilen, som inte var många dagar gammal.


Utsikten när vi tankade på vägen hem, inte så tokigt va?

Första tentan skriven! :D

Det gick faktiskt ganska bra. Trots att jag var dum nog att fastna framför en film i går kväll till på tok för sent, så var jag lugn och fokuserad på tentan. Bara jag klarade första uppgiften så klarade jag den nog. Det var en del jag inte kunde men det kändes skönt att bara inse det och då inte göra den uppgiften. Jag behöver bara ha godkänt i den kursen, och det är faktiskt urskönt att inte ha så mycket press på sig. Nu ska vi ner på stan och luncha! Innan nästa tentaplugg drar igång i morgon.

Sista dagen innan tentan,

Jag är otroligt uttråkad. Är liksom inte sugen på att göra någonting, inte ens något som inte har med plugget att göra. Känner mig lite nedstämt idag. I morgon ska det bli ändring på det, ska bli så skönt att ha halva stöket över! Likgiltigheten inför tentorna bara stiger för varje år. Minns förra sommaren när jag bara ville ha sommarlov och gick ut i från tentan en och en halv timme innan sluttiden, och utan att titta igenom det ens. Bara för att jag ville ha det over and done with. I morgon kommer det inte att bli så för hon har så vansinnigt långa tentor. I morgon kommer vi att sitta och svettas ända in till slutminuten, och försöka komma ihåg något man borde kunna, i alla fall enligt henne. Själv kommer jag aldrig att behöva använda de kunskaper vi förskaffar oss inom signal och bildbehandlig, mer än för allmänbildandets skull.

Måndag?

Efter att ha varit ledig igår känns det idag som att det är måndag och att jag haft alldeles för kort helg. Så meningen är att jag ska kötta det sista innan tentan imorgon. Det är ganska svårt det här så vi får väl se hur det går. Men ibland har man tur, så det hoppas jag på denna gången också!

Euforia :)

Grattis Loreen och oss! Jag sov som en stock vid det laget hon vann, men det är ju jättekul som alltid när vi vinner. :D Magnus startade morgonen med att gehöriskt spela vinnarlåten på piano. Fantastisk man, det där.

Slutpluggat för idag!

Nu får det vara nog för idag, och för i morgon för den delen. Jag och Magnus ska på släktträff till Trollhättan med hans släkt. Det ska bli spännande. Något annat som är spännande är att jag fått min bok med posten :) Men måste läsa ut min andra bok först: Positivt tänkande; och hur det förstörde världsekonomin. Något i den stilen, det är ganska intressant faktiskt men mycket samma fakta om och om igen.

Inspirerad

Känner mig inspirerad! Dock inte på signal och bildbehandling men på andra plan. Det finns mycket jag vill göra, och har kommit på att jag nog ska göra en egen inriktning på programmet ändå, så behöver jag inte läsa de obligatoriska kurserna som jag inte är så intresserad av. :)

Jag säger nästan som Johanna,

det finns så mycket att välja på så att man blir knäpp.

Allergidag

Det var inte så smart att sitta ute och plugga igår, har varit helt sänkt och snuvig sen dess. Attans, det som är så fint ute. Märker också av det av att bara gå ut på lunchen... Försöka kika på våra ankbäbisar idag men de gömde sig under ankmamman som låg på dem allihopa. I kväll ska jag läsa singal och bildbehandling och bränna skivor.

"Ta skolan med en klackspark och må lite bättre"

Rubrik från Aktuellt ikväll. Killarna pluggar sämre men mår bättre medan tjejerna gör tvärtom. Det är något som jag verkligen känner igen. Det räcker med att titta på mig och Magnus för att se den skillnaden. Så chilla mer, må bättre! Det är tyvärr lättare sagt än gjort.

Prioriteringar

Satte på mig träningskläderna, har suttit i dem i över en timme nu, och ska ta av mig dem igen. Ibland måste man prioritera och det är viktigare att sluta fred än att vara den jag brukar vara och stressa iväg innan allt löst sig. Har jag lärt mig. Jag lär mig mycket bra saker ibland.

Tolkningar

Jag är inte ett geni på att uttrycka mig. Så allt så skrivs här ska verkligen inte tas som absolut, speciellt om ni bara läser det jag skriver här och inte pratar med mig. Är trött på att höra om si och så på min blogg. Prata med mig om ni undrar eller vill något, eller faktiskt bryr er. Läs inte bara min blogg. Jag skriver inte för att få publik, jag skriver för att skriva av mig. Så det kan skina igenom en negativ klang för att jag, just det, skriver av mig saker som har hänt och som jag retar mig på. Så vill ni lära känna mig så prata med mig, för det är en himla trist relation om den bygger på envägskommunikation genom den här bloggen.

Beautiful!

Fantastisk dag,

där fokus kanske inte riktigt låg på signal- och bildbehandling som den borde. Men fick iaf en tenta gjord! Så var inte latmask för den sakens skull. Nej, har nämligen fått upp ögonen för en jättechans. Att få forska med forskare på instutionen för medicinsk teknik på HU, och att dessutom få möjlighet att åka utomlands och jobba med forskningsgruppen i ex Buenos Aires. Det är egentligen en rätt lång kurs, men det verkar intressant, och inte bara för resmöjligheten. Så funderar på om jag ska överge planen på att arbeta hela hösten och kanske plugga det här istället, vilket skulle bli som om jag jobbade hos dem. Är nyfiken på att se om jag tycker att det är lika kul som det verkar.

Systems biology

Ska jag, ska jag inte?! Jag är vansinnigt förvirrad över min kommande höst. Så fort jag känner att; Nej men det här blir bra, så kommer det upp något nytt och spännande. Problemet med det här är att det verkligen är spännande men ger inga pengar. Men det kan ge resor i arbetet. En chans att inte bara arbeta med forskningsgruppen i Linköping, utan även hos grupper i resten av världen. Aaaaah. Jag vill göra för mycket samtidgt som jag måste försöka ta det lugnt. Men det är helt klart en jättechans.

Nu finns sprejen som ger snabb fylla!

Från Accent:

"För den som inte tycker om alkoholsmaken eller har bråttom att berusa sig har forskare nu tagit fram en sprej som gör dig berusad på några få sekunder.

Produkten, som tagits fram av den franskamerikanske forskaren David Edwards och designern Philippe Starck, är framtagen för dem som tycker att det värsta med att bli berusad är vägen dit. Enligt Huffngton Post ska sprejen ge ett omedelbart rus som sedan klingar av inom några sekunder.

För att komma upp i en alkoholmängd som motsvarar en drink krävs ungefär 1 000 sprejningar.

− Det här är ett alternativ för den som vill bli berusad utan negativa effekter, sa Philippe Starck när produkten presenterades i torsdags.

David Edwards har tidigare tagit fram liknande sprejer i behändiga fickförpackningar, till exempel choklad, kaffe och vitaminsprejer."

Läste i NyTeknik att sytembolaget ställer sig skeptiska till att ta in produkten i sortimentet då den går precis rakt emot deras värderingar. Intressant!

Bäbisdag!

Ankmamman med alla ungar i skuggan



Oh vilken bäbisdag det var idag. Nysmå ankungar vankade inne på en innergård i skolan tillsammans med sin mamma. Vid lunchen kom en familj med en liten, liten och otroligt söt liten unge. Och så har min klasskompis fått kattungar. Cute!

Lunchen :)

Trots bitterhet,

om dagarna så är jag glad i sinnet idag. Och det är inte alla dagar. Har varit otroligt bitter på senaste tiden, och är fortfarande vill tilläggas. Mest av trötthet på allt man ska mosa in i huvudet och att bara sitta still och mosa dagarna i ända. Men idag har varit en bra dag. Den tidigaste av dem alla, men det har gått relativt bra. Nu ska vi gosa ner oss i soffan innan det är dags för nya tag i morgon.

Lånade pengar

För första gången som studernter har vi nu fått köpet nekat, inte för att något strulade, utan för att vi helt enkelt inte hade pengar på kortet. Jag och Magnus var lika förvånade tills jag kollade orsaken nyss: Radiotjänst. Hmpf. Vi löste det ändå och fick en trevlig grillning i skogen med grannarna, men lite snopet är det.

Letterbox,

Nix, ni får inte heller se min brevlåda. Eller rättare sagt mitt brevinkast. Kanske får en härlig bild från kvällen som ni kan få se istället. Vi har blivit bjudna på grillning av grannarna ikväll, blir spännande. Först ska jag bara släpa mig till hemköp...

Mindre hormoner åt folket!

En sån här ska jag har när jag blir stor. Man mäter kroppstemperaturen och på så vis listar denna apparat ut om man kan bli gravid eller inte just den dagen. Ursmart. Som den tekniska biolog som är så blir jag naturligtvis nyfiken på bakgrunden till hur den fungerar. Påminner mig om systembiologins ädla konst. Coolt, och urbra! Inga mer konstgjorda humörsvängningar! Det heter P-dator från Naturafemme.

Tenta-P-ångest

Vaknade kl 11.30, i panik, av att brevbäraren ringde på dörren. Har iaf lyckats sitta och göra 3 uppgifter med hjälp av facit idag. Det går framåt! :)

Adore!

En bild som min syster hittade för några dagar sen. Jag minns hur det var att vara där, Erika var sur för att hon inte fick hålla i David som själv tog en tupplur. Saker är inte perfekta men är himla roliga ändå. Och jag tycker fantastiskt mycket om dem!

Tenta-P

Det var en trevlig dag och kväll, och nu är den snart slut. I morgon SKA jag plugga reglerteknik. Punkt. Sov så gott! Förresten, måste bara berätta att vi fått vår första sockerärta :D Och den har växt upp superfort! Bådar gott! Gott natt!

Allergi

Nu den senaste tiden har jag verkligen märkt att jag är allergisk. Det är inte alls lika illa som när jag var mindre men det känns i ögonen som om man har simmat i en grön insjö med öppna ögon, ungefär.

Balkongen!

Fotoutmaningen idag var tydligen att man skulle ta bild på sin frukost. Det gjorde jag såklart inte. Men tog en fin bild på vår fina balkong som ni kan få se istället. Tänkte flytta ut kryddorna/grönsakerna nu så får vi lite mer plats i köket. Titta:

Helg, detta fantastiska och frustrerande fenomen

Det är inte så att jag inte gillar att ha helg, tvärtom! Det är fantastiskt att vara ledig. Däremot så gillar jag att kolla upp saker och skicka mejl till folk just när jag är ledig, och får då såklart inte svar. Eftersom allt är stängt, och ingen jobbar. Logiskt, och det är så det ska vara. Det är bara jag som blir frustrerad när jag har huvudet fullt av idéer och inte får någon respons.

Under i bokaffären

Tog mig ner på stan en sväng för att göra av med mitt presentkort på akademibokhandeln. Det är konstigt, det är fantastiskt kul med böcker, och ändå så köper jag så få. Det är roligt att bara stå och kolla vad som finns och bläddra lite och få inspiration. Två böcker fick jag med mig hem och en tredje ska jag beställa. Nämligen den här: Forskningsfusket. Läste om den i påskas och den verkar väldigt intressant. Kanon!

Forskningsfusket! : så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin


Idag har det varit sommarvärme hela dagen och det kändes nästan som att vara utomlands på semester inne i stan. Jag ångrade djupt mitt val av byxor och jacka, men jämnade ut det sen när jag kom hem genom att äta lunch på balkongen.

Mailnörd

Intressant att jag loggar in på mailen det första jag gör när jag sätter mig vid datorn. Oavsett tidpunkt på dagen.

En kväll på NH

Jag har haft en fantastiskt bra kväll på NH med Cicci. Det var länge sen sist men vi tog ikapp det snabbt. Ah, jättebra helt enkelt. :)

En kväll på NH

Jag har haft en fantastiskt bra kväll på NH med Cicci. Det var länge sen sist men vi tog ikapp det snabbt. Ah, jättebra helt enkelt. :)

Jobbjobbelijobbjobb

Jag vill ha jobb i höst!

Nej, börjar idag!

En bild från i höstas och en himla kul fest. :)

Fotoutmaning från en ny favoritblogg som än så länge är hemlig.

Börjar imorgon va?! ;)

Tenta-p-depression

Går och lägger mig på tok för sent, igen. Lyckades läsa ett kapitel idag iaf (i en liten bok..) och i morgon är första dagen jag borde plugga på riktigt. Har vansinnigt dålig fokus. Undrar hur detta ska sluta. Och vill jag verkligen läsa en fortsättningskurs i höst när jag är såhär less? Fortsättning följer.

Punk(t)

Gårdagen var jättetrevlig och god :) Idag så sov jag för länge och har inte gjort så mycket vettigt. Letar massa jobb och får ångest, ungefär. För jag vet inte vad jag ska göra i höst. Jag vill göra så mycket att det inte får plats, det är svårt att prioritera och svårt att ha pengar till det man vill. Och mitt första handsval, att jobba, ser lite mörkt ut än så länge. Så vet ni någon som vill ha en arbetare i höst så vill jag ha arbete! :)

Dagarna

Igår var en monsterdag, 8-21 med start med kundmöte på HU, sen presentation av projekt och sen reglertekniklabb. Men det gick bra! Och sen när jag kom hem så hade vi fått finbesök, Mickis tittade förbi och det var roligt att träffa henne! Vi såg även till att det blev premiär på rabarberpajssäsongen. :)

Nu idag har jag verkligen inte gjort någonting. Eller, jag har anmält mig till distanskurser i höst, utifall att. Och så har jag storhandlat på Hemköp. Denna dag tog jag även en sjukt välbehövlig sovmorgon. Snart får vi nytt finfrämmande när Helena kommer hit, så vi ska ha middag här. Det blir nog jättetrevligt.

Och på tal om dieten så mår jag inte alls bra av den, har haft väldans magont och får huvudvärk när vi går långa dagar, något som jag inte fick innan. Så jag ska nog låta den gå över i en LCHF-GI-variant. Tror att det är bättre för en som inte har sådär jättemycket fett att ta av. :P

Pluggpluggeliplugg plugg

Nu får det vara nog för idag! Eller ah, kanske. Den här dagen har mycket gått fel; Projektrapporten har tagit lång tid att rätta, det strulade med vårt script vi skulle ha på presentationen, tvättmaskinen låter som en traktor och nu när jag ska skriva ihop en presentation i ett annat projekt så visar det sig att det program vi skapat inte alls visar vad det ska. Kanon!

Titta vad man kan hitta på Hg.se!

Syster och moster på familjedagen på Hg! :D
Blir glad när jag tänker på den kvällen, det var en kväll med många skratt!

Beat!

Beat var kul, jag är jätteglad att jag åkte in dit och hade campingbiljett. Det fanns en hel del roligt folk på campingen, många TBI-are. Det var också väldigt bra band där, synd bara att det inte var mer folk. Själva konceptet var kul, bra tanke bakom det! Även om det var lite stort/lite för få människor men det vet jag ju varför det var så. Fick iaf nys om ett band, förutom Shotgun Crackers då, som jag borde lyssna lite på. The Majority Says. Vilken röst den tjejen har. Hardcore Superstar var en liten besvikelse, det hade blivit mycket bättre om de hade dängat på med deras gamla låtar! ;)

Idag blir det plugg för hela slanten. Det är väl därför jag skriver en del här, för att smita undan lite. Vi har massor att göra. Det är fint väder, och jag vill bara vara ledig. Stämningen är på topp! :P

Fridayfriday

Har varit jättehängig hela dagen, inge roligt! Har sovit i soffan hela kvällen och känner mig fortfarande väldigt seg. Hittade en sak i en tidining. Det är ett problem om man är två att man går upp olika tider, så även om man har sovmorgon vaknar man av den andres alarm, och snooze. Såg att det är en tjej som startat ett företag som heter mutewatch, som gör en handledsklocka som vibrerar på handleden då man ställt alarm. Smart! Kikade lite på den nyss och det är jättebra ex vid presentationer också, om man endast får prata x antal minuter, så kan den vibrera vid en viss tid. Det var klyftigt! Den är lite dyr, men när (om) den blir billig så ska jag nog skaffa mig en sån. :)

Fredag

Är inte alls på topp. Har för mycket på gång. Och saknar Magnus. Han är inte hemma så mycket alls nu för tiden, förstår honom såklart eftersom de fixar BEAT som är nu i helgen. Det är som hans Nolle-p nu, men det är lite tomt här hemma. Och för mycket att göra i skolan. Jag tycker inte alls om det här, vill bara gå i ide till 3 juni.

Torsdag

Regnet öser ner och jag har bränt min omelett. Kanondag! Eller ej. Är otroligt frustrerad! Vi har för mycket att göra samtidigt som jag vill ha mer fritid.  Ingen bra kombination. Nej, nu ska jag gå och äta och sen träna bort mina aggressioner.

Klätterstuff

Eftersom Uteliv inte har hört av sig (inte fått in de saker jag vill ha) så beställde jag klätterpaket från internet. De hade superrea på de klätterskor jag provat där, men inte rätt storlek så vi får se hur det går. Jag har beställt dem iaf! :D

Monday

Har nu redigerat projektrapporten färdigt för den här gången, yeay. Nu är det en tuff dag som väntar, men föreläsning i reglerreknik och två lektioner... Och jag måste bara berätta. Våra gröna saker i köket växer som bara den, bl a majsen. Det ska verkligen blir intressant att se vad som händer med en sån.

Söndag

Var uppe tidigt idag för att pallra mig till skolan och skriva på projektrapporten som ska in i morgon. Det gick förvånandsvärt bra ändå och jag var hemma strax efter 15. Efter det har jag hunnit en sväng till affären, laga mat, bakat, joggat en runda och nu ligger jag trött och belåten i soffan. Det är otroligt fint ute i skogen nu med alla vitsippor! :)

Lördag

Projektet snurrar runt i mitt huvud. Det är otroligt svårt att inte lägga ner mer jobb än man är betald för, den saken är säker. Har lite dåligt samvete över att jag inte är med på SmUrf-invigningen samtidigt som jag inte hade hunnitmed det här annars. Börjar även fundera på hösten, vad jag nu ska göra då. Vill lite för mycket jämfört med vad jag har tid/pengar till. Attans.

Skojerier i smsgruppen

På många meddelanden i sms-grupperna stod det idag:
May the 4th be with you!
Längst ner. Nästan lite roligt. :)

Friday

Gud, hemskt mycket att göra dag. Våra resultat visade sig vara fel så vi fick göra om alla plottar i Matlab på dagen. Sen har jag suttit och försökt skriva resultat och diskussion i rapporten, men har fortfarande mycket kvar. Slutade precis skriva för kvällen. Nu ska vi iväg på utekravallen. Är inte ett dugg sugen men det kan nog blir roligt ändå. See you later.

Men...

är otroligt glad över att vi har uteplats mot solen :)

Jag orkar inte mer,

vill inte vara kvar! Jag önskar att jag bara sommarlov har. Projektet är kaos. Så jag kommer att få arbeta heela helgen... Så jag är lite bitter. Inte lite. Vi har för mycket att göra. Men idag sska jag testa rockgympa, haha. Får se hur det går :P

I dont want to go to school!

Vi har mycket att göra. I morgon är en 8-17-dag med lunchmöte. Ingen vila, ingen ro. Behöver jag säga att jag vill fortsätta ha ledigt? :)

Stekt

Har suttit ute och läst ut boken, som helt ärligt talat inte var så bra. Det var synd. Men har en bra grund nu i ansiktet för första gången på flera år, det här kanske faktiskt kommer att vara en sommar då jag får se solen ibland :) Tror att jag ska testa Erikas epilator, har dragit mig lite för det hela dagen. Eller gå och handla. Kanske båda. Vi får se. Har iaf rensat ut vintergarderoben och stoppat in alla sommarsaker. Det tog sin tid. Ska slänga en hel sopsäck med kläder som jag haft i flera år (säkert 5-6) som varit väldigt utslitna. Nu i sann spararanda så ska jag använda en hel del kläder som jag haft men inte använt! Som min bruna skinnjacka, hittade ett par vita jeans som var himla snygga och lite annat smått och gott. Och intala mig själv om att jag har en hel del, inte behöver jag något nytt. Dax att åter bli mitt snåla jag igen. Det är inte lätt!

Valborgskvällen

Var jättetrevlig, hemma hos Emmy och Jesper. Idag har jag ännu mer träningsvärk (vansinnig träningsvärk!) efter min 2,5km lunk i söndags så det blir nog en lugn dag. Ska försöka ta fram sommarkläderna och sola lite tror jag. Kanske läsa ut boken. Vi får se :)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0