:)

Tentan är skriven och jag är glad. Ville verkligen klara den och hoppas att jag inte slarvade för mycket. Kom hem typ två timmar innan den slutar, det kan vara ett gott eller ont tecken. Nu ska jag försöka packa. Det är inte så lätt. Har inte så mycket att packa ner känner jag. För ovanlighetens skull och det känns konstigt. Måste köpa mig en bok sen som jag kan läsa på tåget!

Dagen innan D

Idag har varit en händelserik dag för att vara på senaste tiden. Har pluggat ändå nästan hela dagen (ute på eftermiddagen), börjat packa och kollat igenom kravspecarna lite till mina arr. Nu är det långt efter läggdax så ska sova nu. Och vara pigga i morgon för då ska jag prestera väl. Ska. God natt! :)

.

Är lite bitter. Och mår illa.

.

Helt less på att plugga. Huvudet är hela tiden någon annanstans och jag vill ha en helg med Magnus.

Påsk

Blir helt stirrig och kan inte fokusera nu när jag är helt solo. Och inte kommer att träffa någon på hela dagen. Skrev ett gückel på lunchen. Haha. Det är sånt som tankarna ligger på just nu.

.

Gå och lägg dig Karin!!!

Några av mina smufar!

Tänk att jag faktiskt har tagit den här bilden. Den är superfin. :)

Torsdag, skärtorsdag underligt nog

Idag är det helg. Det känns inte så. Har försökt smita undan att plugga hela dagen. Så det känns sådär. Fixade en kanondeal i morse, sen tappade jag orken totalt. Fix blommor med posten nyss som var verkligen jättefina! :) Ska ta kort så får ni se. Jag älskar min Magnus. Ser honom lite sällan bara just nu. Nu ska jag försöka förbereda någon slags middag.

GFF

Var sjukt roligt. Det var matkrig med grädde och massor av glada människor. Ännu bättre var att det kändes som en helkväll även om jag var hemma kl 12. Och då alltså i natt. Idag är det urfskifte som står på schemat. Vi fixar hela dagen med det. Kommer bli nice.

Nej, nu

ska jag hoppa in i duschen, hänga tvätt och gå och lägga mig. Har en tuff dag i morgon som väntar och avslutas med fadderistfest. Det ska bli roligt.

Familjen

Pratade lite med några familjemedlemmar idag och saknar dem faktiskt nu. Det var väldigt länge sedan vi sågs, det känns som att det bara blir längre och längre mellan gångerna. Måste bara visa vad min bror har för status på facebook. Han är så tuff min bror, på riktigt, jag är helt imponerad över den lille mannen.

"87% av alla ungdomar röker och dricker! Kopiera texten om du tar Sporten före skiten!"

"Du säger : Melodifestivalen
Jag säger : NHL
Du säger : Erik Grönwall
Jag säger : Ovechkin
Du säger : Såg ni Talang igår ?...............
......Jag säger : Såg ni matchen igår?
Du säger : lady gaga
Jag säger :Nicklas Bäckström
Du säger : Talang 2010
Jag säger : Slutspel !
Du säger : Idol juryn är taskig
Jag säger :... Jävla Hemmadomare
...Kopiera detta om Ishockey är allt av ditt liv ♥"


Kan man annat än att sakna en sådan? :)

Bitterness

Är otroligt bitter just nu. Det har inte riktigt gått bra med någonting någon gång i veckan. Eller i slutet av förra. Börjar även att känna av det där med att inte vara ledig någonting. Trots allt som händer känner jag mig ganska ensam. Jag längtar till Åre. Egentligen längtar jag till helgen också. Vi anordnar Urfskifte på lördag (och är bakis hela högen) och sedan syr vi för fulla muggar sö-ons. Då ska allt bli klart, det är helt klart mitt mål.

Hmpf.

Är nyss hemkommer från handling. Har inte ätit middag. Är trött och inser nu att jag ska vara inne i stan hos Tandläkaren 07.10 i morgon och sedan labba till 21. Wiie. Känner mig nästan lite bitter. :P

Hmpf.

Är nyss hemkommer från handling. Har inte ätit middag. Är trött och inser nu att jag ska vara inne i stan hos Tandläkaren 07.10 i morgon och sedan labba till 21. Wiie.

Dag.

Hemsk dag. Mår ändå lite bättre idag, har ingen feber men det är tungt med allt som ska göras ändå.

Dagen.

Var uppe tidigt och checkade mailen, får många sådana nuförtiden. Sen hade vi biokemiföresläsning som var svårsvårsvår. Sen biokemilabrapport hos Cicci som faktiskt gick ganska bra. Åkte till Blåmesen med Tom och det verkade gå bra att ha sittningen där i år igen (skönt). Checkade byxorna som kommer på fredag, mössorna och fick mig en liten stund i bihålan. Mikrobiologifö var seg. Sen bar det av hemåt och vidare efter en omröstning (av logga) i kaos till intersoprt i Tornby med Linnea A för att prova strumpor. Hann en sväng in till Maxi och for sen hemåt igen. Väl hemma har jag sammanfattat klassens kursutvärderingar i statistik. Har precis pratat med Magnus som säger att de är i mer beredskap nu. Trevligt att prata med den killen och med min syster som jag också har pratat med idag. Ja ni hör vad jag har varit duktig. Nu är hon trött. Och ska sova. Och, The Sounds kommer hit på UK den 6:e maj. Så jag är ganska glad ändå.

Hemma

Har precis kommit hem från skolan. Känner mig lite stressad. Eller snarare mycket stressad.

Måndag

Jag är hemma och har ätit (okej, en stormacka) och kl är 19.15. Jag som skulle labba till 21. Hallelujah! Det känns kanon.

Längtan

Magnus åkte nyss. Ibland känns det lite ledsamt.

Fullt upp.

Är uppbokad varenda minut mellan 8-21 halva veckan. Det börjar kännas nu att man varit igång i några veckor och inte fått en dags vila sedan innan tenta-p. Men det är bara att ta i. Det är fritiden som är obefintlig och skolan som får lida mest.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0