Halvårets citat

"Nu får du för fan ta och skärpa dig."
Det är det bästa någon sagt till mig på länge. Tack (:

2008


Ett motvilligt grattis,

Speed up now,

Ja, den påverkade helt klart. Nu får jag börja om från start, och kämpa. Great.

Walking With A Ghost

På tal om onödiga saker har jag hittat den hittills minsta rondellen,

Well, aren't you glad?

You said your life needed something special, that you don't have
Tyler Hilton - Glad

A.A Milne

"Om du inte vill visa att du hoppade till för att du blev rädd,
hoppa tre gånger extra som motion"

And you will set me free,

Hur kan Sollentuna, en liten sketen Stockholmsförort, ha TRE gallerior? De kunde skickat en till Norrtälje åtminstonde. Har så mycket att diskutera men har snackat av mig det mesta idag så tänker inte skriva ner det. Har tränat av mig det mesta. Ojoj, vilken fin mage man borde ha efter det här ;) Men ja, nu är det snart helg. Underbara helg.



 

SollentunaCentrum-Gallerian

Take your passion, and make it happen

Ohboy. Det har hänt så mycket men ändå så lite. Hinner nog bara med att berätta det positiva. (1) Fick en väldigt trevligt telefonsamtal igårkväll, och har numera ett par lånade inlines nere i hallen. (2) Jag viker papper åt ett företag som till stor del är delaktiga i Partikelacceleratorn i CERN. (3) Och Tyskland är vidare. Go Deutschland. Missade dock en trevlig kväll hos J, men hoppas på att ta igen det senare. På jobbet är allt som vanligt, det finns inget att göra, och ensamt. Vi är bara två, i morgon också. Det är alltid lika roligt att svara i telefon när man vet att man inte har någon chans att kunna svara på frågan. That's life I guess.  

Boatplace in Rimbo, Saturday


Midsommar

Härliga helg, som är på tok för kort. Som sagt, spenderades med Patrik & hans vänner (till slut med C, E & M också), det var en väldigt trevlig kväll bortsett från lite. Middagen var hos Lena&Janne, det var en positiv överraskning. Och en ännu bättre att vi åt där med samma folk idag också. Kul med brodern som styrde lekar. Promenad med filt ute i Rimbo efter all mat, och sen fotbollstittande med en viss. Det var en kort och för trist beskrivning av helgen som för övrigt var en av de bästa på länge. Cosmo brukar bara vara skit, men lärde mig faktiskt en bra sak. Som fått mig att känna mig bättre.




Cate, titta bort ;)

Step right out of my life & you will set me free,





Tänk att en person som man inte träffat på så länge kan har så rätt, även om det bara var ett skämt med glimten i ögat. Eller en önskan ;) Läskigt om inte annat. Ska fixa hela min lya nu var det tänkt (eller smygträna) & emot kvällen var det tänkt att vi (jag iaf) ska besöka kvisthamra. Trevlig Midsommar!

Last night,

En svensk att vara stolt över...

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&brand=&vid=e7179b20-6f54-4511-a889-639b587227cc
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&brand=&vid=ce6d0790-4a65-4601-9bbb-fb4504c754b0

...till skillnad från fotbollsgrabbarna ;)



It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk

As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside

And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away (away)
And now I'm helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

(I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces)

'Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy, and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

Because the night,

Tänk vilka människor det finns, det är många man inte gillar, men tänk om alla var sånna här; http://www.metro.se/se/article/2008/06/19/11/1932-65/index.xml
Det är om en tjej som hittade en ring på botten vid en dykning i Thailand. Ringen tillhörde en svensk man och i över ett halvår har hon LETAT efter denne.

En annan skrämmande sak, på vägen till jobbet köpte jag en persika med en tia. När jag kommit till jobbet och har frankerat klart alla dessa brev, vad läser jag då? Jo att det finns 8st tior i Sverige som är gjorda av guld. Ja, äkta guld. Och att många säkerligen har köpt skitsaker och lämnat bort en guldklip värd 5000kr. Gulp.

Don't you know it's just another day,

Ja, återigen jobb. Bara 5h idag visserligen men ändå. Under den tiden hinner man tänka för mycket, på tok för mycket. Och helt ensam var jag. Känns underligt att vara helt själv och ha hand om ett företag man inte kan någonting om. PA-Resurs arbetar jag för för er som inte visste, i Sollentuna. Sammanlagt är vi 4st på kontoret, bortärknat med Ewa som har semester.

Ja, dessa tankar är inte bra. Jag behöver ha roligt. Ikväll är det iaf träning, som jag hinner vara med på för en gångs skull (: Jag behöver verkligen bli slutkörd. Rekommenderas starkt vid på tok för mycket tänkande. Dessutom är det midsommar i morgon, vilket genast får mig att tänka på förra midsommar. Har aldrig haft en bättre.

And anyone lucky enough to be watching,

Måste bara börja med att säga kul match , Haha. För Ryssland. Annars har det vart en massa brevgörande idag. Fick skjuts in av Å (:, Tack du. Har börjat smygträna lite, men oj vad hemsk man känner sig. Dessutom är ledaren så galet snygg, så man kan inte känna annat. Btw, börjar kroppen klia i takt med att den växer? I så fall kommer jag bli stor som ett djur. Hope not. Nej, sovdax för än en dag på jobbet som för dagen var helt okej. God natt, och dröm inte mardrömmar om den ryska björnen. Säger bara; Champions Leage, Eurovision Song Contest, Hockey VM & Fotbolls EM 2008? Och dom tänker lägga ner vårt försvar. Av sådant får jag mardrömmar. God natt folk.

Just like summer rain,

Gäsp. Man blir galet trött av att bara sitta hela dagarna, och om hemresan tar 2 timmar så blir det inte bättre av det.. om ni vill ha tag i mig någongång så ring. Sms kan jag inte svara på för tillfället. Behöver ha lite kul på kvällarna när dagarna är som de är. Lite smygträning har det blivit idag och fotbollstittande. Klockan 5,40 börjar sterion spela musik igen. God natt,



Rimbo

Yet another day

Första dagen på jobbet. Lite spännande, lite trist att behöva vara inne hela dagarna. Kvällen spenderades med C. (: 



God natt folk,
 

Bara för att jävlas,

För att komma till källan måste man simma mot strömmen,





"De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om"

How will I know?

"Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag."
Samantha Fox

"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel."
Ingemar Johansson

"Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker. "
Bert Karlsson om Bosse Ringholm

"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika"
Britney Spears

Don't stop, push it now!

Hey, lets kick it
Stop, just lick it
You like it my way
& I know it
So let's do it
Do it, do it real good
The Sounds: Tony the Beat

Forgive me,

SMS är underliga saker, på en vecka har jag mottagit tre SMS som gör mig förvirrad. Hur & framför allt Varför?




Yes man, ;D

Lonely,

Det skulle blivit en kväll i Sveriges färger, men det blev tyvärr lite för rött inblandat. och blött för all del också. Till vänster syns den kvinliga delen av gänget, som tyvärr blev två personer mindre än tänkt.




When you've met the perfect one, the time spent on chasing the other ones feels wasted

Sunrise,


Härliga dag och en syster med spagettihår.

There's a coldness in the air but I don't care

Travelling somewhere, Could be anywhere
There's a coldness in the air, but I don't care
we drift deeper, life goes on
we drift deeper, into the sound


Varje kväll får man alltid se hur någon verkligen är, och man blir lika besviken varje gång. Känns meningslöst, kan ingen gå ut för att ha kul längre? Kvällen var annorlunda. Även om man inte har något med det att göra, så är alla killar svin. Har hittills inte träffat en enda som inte gjort något som riktigt känns. Kanske inte mot mig, men mot andra. Vart är världen på väg? Lite positiva saker hände ändå, smågrejer som man kanske inte alltid tänker på. Det är väl sånt man ska lära sig uppskatta antar jag.

Haha, jag bjuder på den ;)

Midnight,

Dagen har vart speciell, missade bussen i morse. Great. Men det blev ändå lite shopping idag med C und M. Så nu ligger jag illa till igen. Great. Kvällen tillbringades i kyrkan, på Davids avslutning. Tänkte på det här om veckan när jag och Sis tog en promenad dit att det är faktiskt vackert, man får alltid så mycket att tänka på. Det kanske inte alltför vackert när de små stog där och sjöng, med en liten bebiskör i bakgrunden, men det var ändå rörande. Minns när man själv stog där, nervös och spänd. I sexan, då man blev rörd bara av att höra Kristina prata. Det var så länge sen, men ändå finns allt där igen. Tycker på något vis att det är lite synd att vi inte har någon riktig avslutning nu. Men, jag antar att det här är mitt sista år med en bristande avslutning. Nu är det bara Ett år kvar på det hele.

Citat

"Kan du gå in under min kjol?"

Smått&Gott

EM 2008

Ja, den här veckan började bra. Med chill hos Elin fast hon var sjuk, lite synd där på partyt dock ;) Hade Cate hos mig i natt, riktigt trevligt om jag får säga det själv. Det blir lätt ensamt här uppe. Idag har jag vart helspeedad, men det är trevligt. Kikade på pretty woman och en Jane Austin-film på dan, sen fick vi skjuts ner till Lommarrännet. Hade såklart lovat att vara trogen supporter, men de vann inte denna gång. Vänta bara till nästa år säger jag. Tog en löjligt liten glass med Tove och Cate i väntan på bussen och vi höll på att båsa bort. Ja, det var sista skoldagen så imorgon bär det av på shoppingtur om jag har lyckts få mina pengar. Ska försöka lägga ut lite bilder, men det krånglar med datorn.. Sist men inte minst. Go Sweden! (:  

Helgens slut,

Allting har vart bra, väldigt bra. Förutom skavsåret. Men har fått ett förvirrande medelande.. Jag vet inte hur man ska tolka saker man får skrivna till sig, spec inte mitt i natten.. men jag har bestämt mig för att fortsätta kämpa iaf. Har kommit en bit på vägen och har ingen som helst lust att falla tillbaka igen. Har dessutom sett hur förändrat mitt utseende blivit bara med hårfärg och hål i öronen. Men det är inte bara utsidan som har förändrats. Nu vet jag vad jag vill, men det är svårt när hjärtat och hjärnan bråkar. Fotbolls EM är i full gång, njut av det säger jag. Sverige kommer att misslyckas som alltid, men man kan ju vara supporter ändå (:

Pearlchain

För er som missat det finns det en liten lovely butik i Gallerian vid namn Pearlchain, som har pärlor, trådar och allt annat som behövs till smyckena. Hade jag mer pengar skulle jag köpa hela affären. Älskar pyssel, och sånt där.

There's a coldness in the air, but I don't care

Shoppingdag idag (: Kemin har jag förträngt, vilket jag kommer ångra i morgon men än så länge stör det mig inte. Det blev en jacka, en väska, ett linne och ett par skor. Synd bara att jag har sånna skavsår att jag inte kan ha några skor. Har kommit på att jag måste ta ledigt på torsdag för att hinna se syrran.. Och i morgon är det ferre, sägs det. Elin 18. Grattis! Fick två hetingbilder på mig idag, och självklart måste man bjuda på sig själv lite. Äkta naturare som jag är.

hey, let's kick it

Ohboy. det var länge sedan sist. Life is like a rollercaster, för att citera Hamletsången. men man kan sammanfatta det med en grillkväll och ett halvt träningsläger. Och syster som en gudinna, kolla här

My future,

Det har vart mycket snack i dagarna om vad som händer sen. Min framtid tog slut i dag, och det gör ju att man börjar fundera lite på vad man vill. Dessutom var Sandra där och berättade om Lule och hur det är att vara student vid ett universitet. Och någon gång i mitt liv vill jag ha en firma, frågan är bara för vad. Det mest aktuella är ju "Vad ska du göra efter gymnasiet?" och ärligt talat har jag inte en aning.  

Efter att Art Directormannen har vart där och berättat blev jag verkligen inspirerad, och vill lyda hans råd. Frågan är bara vart man hamnar. Att inte ta chanser är det dummaste man kan göra, så varför inte prova? Jag är taggad för lite utmaningar. Något nytt. Träffa nya människor, se världen och vad den har att erbjuda. Så jag ska se till att jag inte fegar ur denna gång. Och för er som inte visste så är det olagligt att åka till USA som Au-pair utan förmedling, så ni vet.

Lider med sverige,

Men inte med Mattias som har en sån här medspelare;

image67
Ole Magnus Ekelund

Shine,

Yes, idag skulle jag gjort massor med saker. Det blev tillslut bara solning och beachhandboll, så nu har jag snygga (hmpf) ränder efter vissa saker och E är prickig som en korv . Tack vare sis, så tack (: härlig dag om jag får säga det själv. Matten i morgon får gå som den går. nu har jag bara en sak i huvudet. Sommar.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0