Live

Kommer därmed aldrig passa in någonstanns...


Naked lovers feel the blood beneath their veins
Electric nerves comunicate
With tiny explosions through our brains
Who is this energy that never left or came?
Give rise to passion the only glory
Of this human story

I give my heart and soul to the one

We spend all of our lives goin' out of our mind
Lookin' back to our birth, forward to our demise
Even scientists say, everything is just light
Not created, destroyed but eternally bright
Masters in everytime lord in every place
Those who stood up for love down in spite of the hate
In spite of the hate

Som om jag inte fanns,

Ett framtvingat förlåt är inget som räknas. Det är är värre att bara ignorera än att berätta sanningen. Då vet man i alla fall att man finns, och att de faktiskt skänkt en en tanke. Så slutsatsen är ganska simpel. Det finns faktiskt de som inte bryr sig. Över huvudtaget. Sålänge det inte är till deras eget bästa. Det är svårt att inse & det känns ända in.

I'm waiting for the rain,

Elin. Det räcker att beskriva dagen så. <3

För ett bättre välbefinnande





He said: "Oh, did I ever call you honey..? Well, that name wasn't meant for you.. "

Life,

Sårad. Sjuk. Rörd. Arg. Besviken. Förvirrad.

Baby, you're so cool.



Da Vinci,

För det första visste jag inte att walking with a ghost var med i One Tree Hill. För det andra är det här första utkastet till det nya mästerverket. 
 

Måste visa syrran också..

Feeder.

Är så otroligt trött på att folk inte kan behandla människor med värdighet. Egoismen och lust håller på att utarma världen. Så tänk gärna på hur ni beter er, innan ni gör någon annan illa... För även om det inte spelar någon roll för er, kan det spela en stor roll för någon annan. Och när dessa bara blir fler och fler, då vet man inte längre vem man kan lita på.


Kan aldrig citeras för mycket.
Feeling a moment slip away
You're losing direction
You're losing faith
Wishing for someone
Feeling it all began to slide
Am I just like you?

Febertankar.

Jag är så otroligt glad att syrran har lärt mig något vettigt, även om hon och jag har väldigt olika tänk om lite allt möjligt så kan man ju dra nytta av grejerna på sitt sätt. Utan henne kan jag säga, hade jag vart ännu mer hopplös än vad jag redan är. Det var två till som värmde mtt hjärta idag. ett till E och my mr Big. Men den förstnämnda har nog inte insett hur mycket det hon sa värmde, jag är så fruktansvärt glad att jag har henne men det hoppas jag att hon vet redan. Så mycket tankar, så få av dom nerskrivna. Menmen så kan det gå. Ska upp tidigt i morgon och skriva högskoleprovet. Wie. Önskar också C lycka till! Ska försöka radera lite stress, tankar och sjukdomssymptom under natten. bye

Hype

Dödstrött. Det var länge sen jag vart såhär trött. Kanske inte så konstigt då förkylningen faktisk börjar säga sitt. Och psyket mår dåligt (kroppen med fö den delen) av galet mycket utebliven träning. Jag ska nog komma på en bra medicin mot hosta... Tja, dagen iaf. Började med integraler, eller antiderivata som El så punktligt minns, men det blir så mycker trassel med språk och sånt att ingenting vettigt kommer fram... Mamma hittade dock en snoffsig bok hemma som jag faktiskt borde ha nytta av att ögna mig igenom. Iofs matte för ekonomer, men integraler finns med där iaf. Sen fysik, och ett prov som närmar sig med stormsteg. Konstigt med tanke på att man borde spendera mer än en lektion åt relativitetsteorin eftersom den är så krånglig. Kemi därefter, och ett inplanerat helvetesprov. Sista provet på Bkursen dock så bara man blir godkänd så borde man klara sig...

Sen var det lite roligare grejer på schemat, fika på Havspiren med Jenny för att spana in placet inför studentskivan. Blev bjudna på fika och fick spontant träffa chefen. Råmysigt ställe måste jag säga. Sen bar det iväg in till stan för att köpa vinterskor. Äntligen! Så Med my halsduk och nya vantar samt ett par riktigt vintriga skor är jag nu redo för snön och kylan.

Planer planeras hit och dit, jag hänger inte riktigt med i svängarna... Men nu tänkte jag sova iaf. Så God natt folk.

A long time ago



Det var den dagen då grabbarna fick stryk på tvspel ;)

Speak slow,


Like a record baby, right round

Burr. Har frysit hela dagen. Även när jag slocknade med kläder under täcket. Hostig igen. Great. Nu känner jag verkligen hur mycket jag behöver träna, kroppen ruttnar ju efter 2 veckor. Så tänkte försöka ut och gå igen, utmana kroppen lite efter allergiskiten. De säger ju att hundägare är friska så ska nog ta med min låtsashund och gå ut. Bye

I was walking with a ghost,

Söndag.

Jag gillar inte söndagar. På något underligt sätt är de alltid trista.. Och det är då man får ångest inför veckan över allt man borde ha gjort. Helst vill man bara krypa ner och kika på en film som varar hela dagen, med ett trevligt litet sällskap. Men nej, man behöver plugga, vilket ändå inte blir gjort för att man sitter här. Så dax för lite skärpning. Har iofs vart uppe sen halv 8 för introduktion till jobbet, så tänkte nog räkna lite derivelingar ;) nu bara för att ha det gjort.

Give it to me.

Livrädd. Om man inte kan gå mer än 2km utan att riskera ett akutbesök, då är det illa.

Vid ilska,

Jaha, ok. Då var häftapparaten borta från skrivbordet igen. Vem har tagit den denna gång!? Säkert Slusken borta på Marknadsavd. Du har misstänkt honom länge, och frustrationen får dig nu att känna dig bergsäker. Det här var banne mig sista gången. Hämnd? Självklart. Hur? Enkelt. En strömförande häftapparat från Teknikmagasinet! (bränna ner kontoret är för drastiskt, baka in apparaten i gelé... för mesigt). Nästa gång Slusken behöver häfta ihop sin tidsrapport eller behovsanalys kommer hans klåfingrar få sig en ofarlig, men klart obehaglig kyss. Jaaa, kom igen, ta den bara, ta den! It´s all yours.


Från teknikmagasinet

Hannas firande


Onsdag,

& galet rastlös. Huvudet spökar så jag kan inte plugga, är sällskapssjuk som få men vill inte smitta någon. Matten gnager oroande i bakhuvudet och allting annat man borde gjort.. Saknar faktiskt handbollen också, drömmer tillochmed om det.. och allting annat som jag vill..

...Cause I've seen you glowing around my fame (8)

Inför Torsdagen,

Vi alla älskar, saknar & oroar oss för dig, farfar.

You should come over



Vi har nog aldrig varit snyggare, har inga bilder på varken El eller low.. vart har ni hållit hus? ;)

Relativitet

Teoretiskt sett så skulle vi kunna ta en rymdfärd, komma tillbaka efter 50år (på jorden) och bara ha åldrats kanske 10år själva. Bara man klarar av att lösa det tekniska bitarna är det faktiskt möjligt. Skrämmande, huh?

En helbra lördag

Gårdagen var nog den trevligaste dagen på länge. Efter bara ett fåtal timmars sömn hämtade Magnus mig så käkade jag (han tittade på) pizza, sen tog vi bilen hem till Rimbo igen. Väl hemma fixades en del, och behandlades en annan del. Numera kan man faktiskt se mitt köksbord, och jag gjorde ett tappert försök att panta tomflaskorna. Till fotbollen var vi lika nyttiga som tidigare på dagen och sen somnade jag till Dark Knight-nånting-filmen. Har aldrig sovit bättre känns det som. Dock har jag ingen hals kvar och snackar som en kedjerökare.

Dont mess with my man,

En helt okej utekväll, med komiskt slut. Och komiska sammanträffanden. Men nu vill jag bara slöa framför tvn med en stor godispåse. Längtar lite efter en härlig hemmakväll med lite folk. Vore inte helt fel. Nu har jag gått och blivit sjuk och förvirrad. God natt folk.

Pictures left in the dark,

Tankar som kommer tankar som går, det fungerar perfekt till någon säger orden högt. Spekulationer är bra så länge man inte får sanningen upptryckt mot näsan. Jag vill inte, jag vill faktiskt inte. Men jag har inte heller hjärta att såra någon för mycket.

Listen to your heart,

Roxette har fått pris. Grattis till den älskade och saknade gruppen.

Ohman vilken dag, från matte, fysik & kemi (där vi blev ihjälgasade) till körskolan för att sedan hem och laga mat. Bara mellan skolan och hemmet träffade jag Antonia, Elin & Ronya. Har inte träffat någon av dem på evigheter känns det som. Så det var kul. Dessutom har jag idag tvärnitat på vätövägen i 70km/h. Nej nog med skitsnack.

Efterlyses!

Fullformat av:


Skicka den till mig please.

Underbara, älskade

Hey, lets kick it. Stop just lick it.

Onsdag. Dax att återfå fokusen. Hur bra går det på en skala? Fysikprovet var galet lätt. Vilket innebär att jag kommer att ha en massa slarvfel, as usual, men det känns lixom meningslöst. Jag är en av de få som faktiskt vill lära mig sånt där. Men det är svårt utan att kunna diskutera fenomenen. En lösning var tydligen på väg, så jag hoppas verkligen att det löser sig. Dessutom kommer sjukdomen smygandes, så det känns dumt att börja planera helgen, även om jag har vart taggad sen i fredags. Det är som ett slags beroende. Men man ska inte klaga. Det finns de som har det värre. Med tanke på skolan så har jag beslutsångest, vet inte hur mycket man behöver anstränga sig för att inte sumpa sina framtida chanser.. med tanke på en viss person så kommer det inte att gå lika bra som förut. Spec inte med tanke på hur hög fokusen är nu. Menmen, kvällen är helt oplanerad, funderar på att vara helt slapp och bara ligga nerkrupen och kika på televisionen. För det är något jag aldrig gör annars. Kan vara trevligt som omväxling.

Bones

Förresten. Idag plockade vi även upp ett skelett. Av en riktig människa. Det du.

Light of Dark Matter


Lyssnade på en spännande föreläsning idag om mörk materia. De kan upptäcka den mörka materian eftersom den också sönderfaller/"försvinner" och bildar energi. Energi som i sin tur bildar materia, som de kan dektektera, eftersom energi och materia är samma sak.  Att allt är relativt har man ju hört många gånger men det är faktiskt inte förän idag jag faktiskt förstått innebörden. Som Elin sa, om man kommer försent till en lektion så är det ju sett från lärarens ögon. Enligt en själv, som kanske inte alls är intresserad, är man inte försenad. Eller så tycker man att läraren har börjat tidigt. Dåligt exempel jag vet, men en annan skrämmande sak är att man kan se tillbaka i tiden. 13,7 miljarder år. Och SE hur det såg ut bara årtusenden från BigBang. Läskigt värre. Genom våra kära neutrinos kommer man förmodligen i framtiden att kunna se ännu lite längre tillbaka, om de inte hade gått igenom allting. För ni kanske inte visste att varje sekund går 10^13st neutrinos igenom oss, fortsätter genom jorden och sedan vidare på sin resa. Haha. Fysiknörd. I know, men jag bjuder på den. För i morgon kommer det att gå illa. Fysikprov. Kärnfysik. Det är inte min starka sida, speciellt när det inte finns en kotte att fråga om hjälp.

Ohman!

Haha, snacka om en helspeedad dag. Skolan har jag lagt bort i tankarna för länge sen, till och med fysikprovet känns avlägset. Kanske berodde på diskussionsuppgiften vi fick tillbaka (A) Eller inte, haha. Ja, vad säger vi ladies? ;) Kanske är lika bra att inte säga så mycket alls. I morgon får vi sovmorgon, i och för sig bara en halvtimme men bättre än ingen alls. Ska till Stockholms universitet och checka in läget, det lär bli en dag med tre fysikföreläsningar ;) med början i Hollywoodfysiken vilket direkt får mig att tänka på en viss praktikant vi hade ett tag där.. menmen, bort med honom. Så det blir en riktig fysikdag, det känns bra. Då kanske man får lite inspiration till onsdagen. Ska jag tillägga att jag är glad idag? ;)

Om du någon gång skulle ha för mycket pengar,



www.dollarartist.com

Babe,

"Attitudes are contagious. Are yours worth catching?"

Looking for some hot stuff?

Från Elin Sandberg 04-okt-2008 08:31
Jag tror jag dör.

Haha det säger allt om en kväll som blev underbar, tack vare spontaniteten. I like that.

Kvällstaktik

Nu är jag styrelsesuppleant i Rimbo Rörservice. Det ni,

Doktor Dahlqvists lågkolhydratskost

http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/
"Om du blir hungrig eller sugen: 1-2 ostskivor (med smör på)"

Marknadsdagen,

Har upptäckt att vi har ett uterum som är ganska mysigt nu såhär på hösten, till och med fysiktalen blir lite lättare (men kanske bara med något u eller så). Annars är det marknad idag, det är också mys. Hela hösten är så mysig, och färggrann. Kanske ska ta en sväng ut med kameran, så jag lär mig den någon gång. Sen är det någon som är väldigt dålig på att svara på sms ;)

Wherever you go,

Jag har inte velat ge någon dåligt samvete, men helt ärligt.
P7, att vi saknar dig är en underdrift.



När den som alltid tröstar själv behöver tröst ..
När den starke inte alls är så stark, utan behöver lite hjälp på traven ..
.. vem finns där då?





"I don't like this place at all, makes me wonder what I'm here for
Someone take this place away, dying to see another day"
- Armin van Buuren

Maktlöshet

Frustrationsfeber. Det finns inga ord kvar..

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0