Söndag

In big need of this musical.

Måste bara visa


Tycker att den är klockren ;)

Plusgrader

Skolan is killing me. Så därför får det från och med nu gå som det går. Jag gör ju faktiskt mitt bästa, och det har jag inte kunnat säga på väldigt länge. Önskar Elin en great helg i great brittania (: Och grattis till någon som muckar today! Ska ner och ta en lussebulle. See you.

Life

Jag älskar att se den vita kullen utanför fönstret, att hoppa över hoppet på väg ner till bussen, allt glimrande och allt ljus. Hela stämningen är helt fantastist. Hela Rimbo ligger i snöhögar och det har aldrig känts bättre. En promenad till Ica, och en jublande bror. Jag bara älskar det. Och vill inte att dessa varmare grader ska komma. Låt det vara såhär. Eller ge oss en resa till lite fjäll på obestämd framtid.

Underbart.

Snow (:

Äntligen snö! Jag bror sprng genast ut och lekte. Ibland är jag glad att man har en liten rackare till broder så att man har en ursäkt att göra sånt. Någon körning blev det inte med lite mys med lite flickor ist. Missade bussen och hade kollat fel, så den efter gick inte efter en halvtimme utan efter en och en halv timme. Great. Men ödet var på min sida för att Malins bil rullade precis där på gatan. Tack! (: Sen kom jag hem och började gråta lite innombords. Where does the good go? undrar jag precis som Tegan & Sara. I helgen har ingeting blivit som det var tänkt. Men jag gillar det också.

Last emo-thing.

att betyda någonting.
att inte bli tagen så för givet,

Cate,

I'm sorry. but I'm crushed right now. and have been for some week. and I really need what you just offered.

På tal om styrka,

Vissa verkar tro att man är övermänsklig, som om man inte hade några känslor även om man kanske inte alltid visar dem...

Coffeeshop & cigaretts

Är det vi som har mycket eller jag som har på tok för höga krav på mig själv? Något annat hinns inte med, inte träning, inget roligt, ingenting. Inte ens ett tvprogram. Plus att hela helgerna går åt. Det tär på en, väldigt mycket.

Horrible.

Plugg, plugg, plugg och frustrering.

I dont belong there.

Lördagskvällen blev mys ändå med glögg, ljus och film. Precis vad jag behövde. Sis också tror jag. Längtar redan till nästa helg. På tal om det har min mor tittat på lägenhet i Linköping och helt ärligt vore det inte fel med en flytt i höst. Fast i så fall kanske med en explorerresa till USA innan?

& There was light

ljus har en väldigt lugnande effekt, spec med en bra film och trevligt sällskap. då spelar det ingen roll att man inte har något på väggarna

Saturday night fever

Jag förstår verkligen, och är livrädd att göra om samma misstag igen.

Sweet november

"Jag önskar att man kunde bo på hotell i Stockholm hela november"
- Ewa

lördag

Just nu känns ingeting riktigt roligt..

Asos.com

Vero Moda Cable Knit Polo DressASOS Zip-Through Sweat Dress
ASOS Pointelle Rib CardiASOS Scoop Neck Lightweight Vest

Lasse

"Jag ger din inte min morgon & inte min dag. Du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag, inte nått så fjuttigt som en morgon och en dag"

Sour cherry

- "men Guuud!"
- "kan tyvärr inte svara just nu, var god lämna ett medelande så ringer han upp så snart han kan"


...hon har verkligen visat framfötterna...
några minuter senare:
"Erika, det där att hon ville att du skulle visa dina fötter, berodde det på...?"

Roliga syskon man kan ha, måste avsluta med syrrans numera klassiska:
"Att vara, eller att inte vara... ...bäver"

I've been tired for days & days,

Är less på matten, förstår inte mycket. Trodde det skulle gå bra, men det gjorde det inte. Förstår numera inte mycket alls. Och läser företagsekonomi på fritiden, men med betalt. Skulle behöva lite snack, för det finns stunder jag verkligen längtar efter. Om de någonsin kommer igen. På tal om det måste jag bara visa snyggingen i Egypt. Man blir inte ett dugg sotis heller <3

I know I know I know

Precis som någon så snällt påpekade säger jag emot mig själv. Hade jag inte vetat bättre skulle jag tro att schizofrenin har knackat på dörren. Sammanhangen hänger inte ihop men det gör slutsatserna. Förvirring.

196kg firre!

Hälleflundran. Foto: Ulf Gunnar Samuelsen

Vem skulle inte bara vilja komma dit?

The wise man said, just walk this way

Loneliness is much better when you're not alone

But she don't sleep at night, afraid to turn out the light.

gold-ipod-shuffle.jpg
18-karat gold (14 000EUR). wouldn't fill the hole.

Champagne High

Idag lyckades jag undan lite lätt. men tur var det, för min improviserande engelska är verkligen inte bra. En relativt trevlig dag annars förutom att jag har vart toktrött hela dagen. och det trots att jag faktiskt inte slitit på kroppen ihelgen. Har idag upptäckt att det faktiskt finns många människor där ute som jag tycker om.

Ohohoh, dancin' with myself!

Dax att rycka upp stämningen och ta tag i de viktiga sakerna.

Helg.

En pluggig helg skulle det bli, och det har iaf blivit mer än någon annan helg det senaste halvåret men det är ändå inte tillräckligt. Önskar att jag hade några extradagar eftersom efterlängtad släkt kommer hit i morgon. Under helgen har jag skänkt lite tankar till folk här och var. Och även kommit fram till vad jag vill och behöver. Och att man inte alltid kan göra som man vill, spec när det är just det man inte vet, utan att man har vissa skyldigheter också. Men först tänker jag se till att min kropp mår bra. Ska bota min huvudvärk (konstant efter träning, bilkörning och massa annat) och allergi så jag kan träna igen. För det är något jag faktiskt saknat.

Just care

tryggheten & känslan av att alltid ha någon där.

Citat

"Livet är för kort för en lätt utblidning"
"Först håller man med, sedan svänger man"
- psykologisk retorik
"Vad är det man egentligen gör, som civilingenjör" - ur en sång av civilingenjörsstudenter
"Han är ett riktigt svin, och har spillt ner sidenbyxan med vin" - Same old boys. om brats.

Upplevelser

Linköping i tre dagar var verkligen en upplevelse. Bara att få komma bort var så otroligt skönt märker jag nu när jag kommit hem. Mycket stress och snack hit och dit, inget illa med det om det bara hade vart om bra saker. Nu är jag motiverad igen för ett liv som en liten pluggis. Det finns inte utrymme för uppleveserna här. Allt jag kan säga är att det var grymt bra, verkligen. Det blev inget jobb så nu tänker jag läsa den engelska jag borde läst för två veckor sedan. Bye  

Only Hope

oh what a weekend. fick en överraskning som man sällan skådat i verkligheten och har nog nästan spenderat hela helgen tillsammans med m. trots all förvirring känns det inte alltför tokigt. one of a kind. nu har jag också blivit lite klokare. fast bara lite. var ner och kikade på brudsen också (: det kanske inte var en helbra match men skönt att komma ner dit över huvudtaget. Nostalgiträffade Elin lite. Nu kilar jag iväg till Linköping tills onsdag kväll. Ska blir riktigt spännande. Hoppas att vara inspirerad när jag kommer hem sen iaf.

Mandy Moore - Only Hope
(Erika, det var nog därför hon stog med ;) )

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0