Ledighet!

Haha, jag vet typ inte hur man gör när man har ledigt. Pratade med Erika (i klassen) om det igår och det var så länge sen att vi nästan har glömt bort hur man gör. Så det blir spännande.

Kul från facebook om Grekland

Grekland: Forever a loan!

Sleep

Nu ska jag sova! Har tagit två trevliga promenader och ätit (stark!) mat på ett mysigt ställe inne i stan med trevliga typer. Kanonkväll!

Torsdag!

Idag är det strukturens dag. Nu ska jag äntligen få ordning på skolsakerna.

Dagen och framtiden

Efter en fruktansvärt trist (jobbmässigt trist) dag så kom vi ut och möttes av kyla och regn lagom till när vi skulle cykla hem. Men jag kommer att vara kvar i Linköping en tid framöver nu och det känns otroligt bra att inte behöva byta boplats för några månader varje år. Och bara en sån sak att jag faktiskt kan odla mina små kryddor men en möjligeht att de kan finnas över sommaren. Och jag kanske till och med får någon veckas semester i sommar. Som det är nu är nog så bra som det har kunnat bli. Jag ska bara ta mig igenom skolan nu också...

Klättring

Jag lyckades klättra upp för en hel vägg. Amazing! Det var sjukt jobbigt och kanske får jag övervinna min höjdskräck för vidare turer. Vågade inte ens titta ner för att se var jag skulle sätta fötterna, haha. Men det var en kul upplevelse.

Tisdag!!

Det händer mycket bra nu. Efter en helvetes vecka kan vi äntligen slappna av lite (tis-tis räknas som vecka :P). Jag har fått en glad nyhet som jag inte kan berätta om än, men snart! Och presentationen gick bra och är äntligen över. Det kanske inte är en omöjlighet att lära snacka engelska trots allt? Nu ska jag och Magnus snart iväg och klättra för första gången. Om vi får plats, och det hoppas vi på. Spännande! Just det. Min telefon stänger typ av sig och fungerar inte riktigt som den ska så om ni märker att jag inte svarar på samtal/sms så är det förmodligen för att jag inte fått dem. Mailen är bra! Jag är en hejare på att kolla mailen. Om det inte blir bättre med telefonen så får jag nog lämna in den. Kan inte gå runt såhär utan att kunna bli kontaktbar ;)

Ja helgen och nutid

Jag har gått från helt förstörd, igår (det var ingen bra dag) till mycket mer självsäker idag. Redovisningen kommer att ordna sig galant, ev är liten lite lång så det är väl det vi får fixa i så fall. Då kan jag också ta lite kväll idag, finally som ledighet! Kanon! Det blev inte mycket av det i helgen som var.

Nu bär det av utåt

Nu ska vi målamålamåla. Får förhoppningsvis se solen idag :D

Soffläge

Nu är jag helt slut. Det blev en promenad på strax över 1h så jag har uppnått målet den här veckan, bra jobbat! Har lite jobb kvar med presentationen, men det kanske jag hinner i morgon. Labbförberedelserna till regleren är klara, eller så klara de kan bli utan hjälp. Och färgen är inköpt. Skönt när saker kan bockas av lite. Så nu ska jag ligga i soffan och ta igen mig lite ikväll :)

Helgen

Ja, den här veckan har varit tuff. Minst sagt men har också bjudit på en hel del bra saker. Igår kväll till exempel, då sektionen hade sittning på HG. Jag har också lärt mig mycket vettigt om mina valmöjligheter i framtiden och det känns jättespännande! Och en aning svårt när man har beslutsångest :P

Mina planer just nu är att ta studieuppehåll för att komma ut lite i branschen, resa och att lära mig engelska (åtminstonde så bra att man slipper bli nervös). Så jag har ett år på mig att fundera över min inriktning. Det som var att jag tyckte att allt lät rätt spännande, och hade lite ångest men när de kom fram till den sista, Industriell bioteknik och produktion, så kändes allt självklart. Vilken lättnad det var. Den låter jättekul och är precis vad jag väntat på nu i snart tre år. Mitt problem nu är att välja de kurser som jag är mest intresserad av inom det området, utan att behöva läsa en termin extra ;)

Tillbaka till nutiden. Hela helgen kommer att bestå av jobb av olika slag. Nu ska jag strax åka och köpa textilfärg så vi kan måla våra patetnamn på frackarna på söndag. Sen måste jag göra förberedelserna inför den första laborationen i reglerteknik på måndag och presentationen inför halvtidspresentationen på tisdag (om programmering, på engelska, kan inte annat än bli bra!). Så nu ska jag kila och sätta igång!

Magont

Idag var ingen bra dag. Tänkte att den skulle bli chill. Det blev den inte. Och nu förtiden säger magen (tacksamt?) till när det är för mycket. Kanske en bra grej egentligen.

Dagen tisdag

Idag hade vi mycket inbokat. Och trots att datorn bråkade med mig i morse så lyckades allting att lösa sig på förmiddagen så jag har kunnat vila på eftermiddagen. Det är något som spökar i kroppen, känner mig lite sänkt. Och vi som skulle testat klättra ikväll, nu får det bli nästa tisdag förhoppningsvis. Ska hämta min cykel nu snart från verkstaden! Med lagad punka, växlar, ny kedja och små andra diverse småsaker. Kanon!

Nutiden

Ska försöka att komma mer i form. Har gått ner mig rejält, så nu ska jag försöka att gå upp mig igen! Vi har varit ute och gått två dagar i rad nu och jag har fått låna Magnus pulsklocka, det är faktiskt lite roligt. Det är ändå ganska korta sträckor och endast gång men det är ändå någonting, och mycket mer än tidigare :)

Lördagen

Tänket ta bilen och åka till Tornby och handla. Det ville inte bilen. Jag är i smärre chock och får ta och pallra mig iväg till hemköp när jag lugnat ner mig istället.

Cykel

Nu är den äntligen inlämnad för lagning. Det var så mycket som behövde fixas med den och jag var ny kund så jag fick rabatt. Kanon!

Tur eller skicklighet?

Just nu har jag en himla tur egentligen. Även med saker som jag gett mig in i lite förhastat. Ibland ska man har tur och det är verkligen på tiden, välkommen :)

Lite positivt

Jag har iaf funderat på en lösning. Kanske inte borde skriva tenta i påsk och vara ledig i två hela veckor. Tror att det kan löna sig för de tentor vi har som kommer i vår. En tanke. Det är trots allt inte så illa att ha en tenta efter sig efter tre år på utbildningen.

Bitter

Har många tankar i huvudet, är stressad och aningen bitter. Det är mycket jag börjar ledsna på.

Eeeh.

Är vansinnigt trött. Gick i skolan till halv sju och sen dess pratat i telefon och försökt fixa skolsaker. Ibland går saker inte som man vill. Känner mig också lagom nördig när jag laddar hem en toolbox till matlab från en chalmerhemsida ;) Är man nörd på är man. Nej, nu behöver jag vila.

Dagen

Idag är det en del som har hänt. Jag var på intervju i morse och fick punka på vägen dit. Så jag fick gå hem med cykeln sen från Tornby :P Typiskt. Jag som tog fram den cykeln igår. Har lite att ta igen från föreläsningen jag missade. Men nu lagar jag kycklingcarbonara. Mums, sen får vi se vart kvällen tar vägen.

Utbildning

Det är verkligen precis som de säger. Som TBIare är man otroligt vilsen, eftersom ingen riktigt vet vad vi blir. Men ju fler pr man läser desto mer klarnar bilden. Efter att ha letat sommarjobb som en tok den senaste tiden så har jag återfått hoppet om att det faktiskt är det här jag vill göra. Så jag är i alla fall på rätt utbildning. Bilden om master börjar också att klarna mer och mer. Även om jag nu ska ta ledigt ett år så finns det hopp om livet och framtiden, yrkesmässigt, ser ljus ut. Det är som att ha haft huvudet i sanden och sen fått upp det. Kanonskönt. I morgon har jag en annan spännande sak framför mig och jag är inte nervös än. Det oroar mig lite :P God natt!

Haha

Oj vad trött jag är och vad det har varit roligt ikväll.

Måndag

Har haft en bra dag, har kvar lite huvudvärk från igår men annars så. Ska ha möte hela kvällen och bestämma patetnamn, spännande. Just nu har jag suttit och skrivit en jobbansökan. Igen. De har två annonser som jag ska svara på sen får det vara nog inför sommaren om det inte kommer upp fler intressanta arbeten.

Helgen

I fredags var jag i stockholm på intervju, och jag tror att det gick ganska bra. Sen mötte mamma upp mig och vi gick och käkade innan vi for tillbaka till linköping igen. Mamma har varit här hela helgen och Magnus familj kom i lördags. Det har varit väldigt kul att ha dem här. Idag har jag fått lite nya vyer från Linköping. Jag och Johanna gick en promenad längs stångån, och där har jag inte varit tidigare. Det var väldigt fint. Nu är jag trött. Ska vila lite innan jag ska ut och så lite frön (inte alls inspirerad av Johanna :P). Vi funderar på att köpa nya trädgårdsmöbler så att vi kan sitta ute ordentligt. Man ska ju utnyttja att man har en liten tomt. Idag är en fantastisk dag och jag är på familjehumör på så vis att jag önskar mig ett bra hem, en bra bil och att ha det trevligt.

Upplevelser

Ja de säger ju att man ska testa sina gränser och utsätta sig för utmaningar. Hej fredag.

Stockholm

Jag har ett intressant dygn framför mig. Och förhoppningsvis ett roligt.

MatLab

Det är inte ofta det händer som MatLab är din vän. Men idag gick det kanonbra, med endast en större svacka. Och det kändes fantiastiskt! Nu är det dessutom ledighet som gäller, och den ska inledas med att fixa hårfärgen :D

:)

Det är så skönt att vara ledig, trots att jag ska MatLabba i morgon så är det himla skönt att tentan är skriven. Idag har jag klippt mig och i morgon ska jag och Sarah få fin färg i håret också. Kanon!

Oooh.

Jag har fått en glad nyhet och jag är nervös :D Så det blir visst en trip till stockholm på fredag.

Ledighet

Ledigheten lockar ofantligt mycket! Och det är bara i morgon och på onsdag kvar. Sen har vi weekendledigt! Och då ledigt som i "vi läser ingen kurs"-ledigt :D Det ska bli jätteskönt och vi ska få besök från Magnus familj och mamma. Sen blir det nog slutspurten i fixandet av vardagsrummet och i morgon efter tentan ska jag klippa mig. För en gång skull är jag glad över att få vara här och vara ledig. Det enda jag längtar iväg från är skolan, och det är inte längre ett problem i veckoslutet :) Har börjat läsa en ny bok också, niceville. Intressant att den också handlar om mörkhyade kvinnor på 50-talet. Men det är riktigt bra nu i början och jag har verkligen saknat att läsa bra böcker. Nej, tack och god natt. Nu blir det bara lite läsa på inför imorgon och sen ska jag nog chilla lite.

PreDagenD

Känner mig otroligt seg, och en mindre spänningshuvudvärk har varit smygande i flera dagar. Det är förmodligen det man får ta när man sitter still heeela dagarna. Har iaf försökt komma ut på en liten promis varje dag. När jag var på vårdcentralen i torsdags så stod det en affisch med: "Tränar du tillräckligt"? Och jag insåg då att det gör jag verkligen inte. Så det här är mitt lilla försök att bättra mig. Det är bra att det är ljust längre nu också, så kan jag gå ensam i skogen. Det fanns en gång i tiden då jag skrattade åt de som hade gång som motionsform. Nu är jag själv en av dem. Nu ahr jag iaf lite motivering! Och det är soligt ute om dagarna, fantastiskt!

Typiskt tur?!

Vad bra att det är dagen innan tentan, jag har massor att göra. Grannen har bestämt sig för att göra om sin lägenhet och borrar och spikar. Inte rätt dag för det! Får väl se hur länge jag står ut..

Dreamer

Lördag

En bra dag. Tog lite sovmorgon och har pluggat lite och införskaffat sånna där ätbara saker som kallas mat. Lär mig lite nya funktioner i word för att liva upp pluggandet lite. Kommer sakta med säkert framåt. Nu ahr vi gjort hemgjord pizza och jag är jättemätt. Ska snart iväg och titta på andra chansen, woho ;) Nej och idag är den Magnus födelsedag! :D Han blir hm, 24(!) år idag! Så ett stort grattis till honom. God natt gott folk!

Fredag

Tiden går fort! Det är redan fredag. Och mycket skall hinnas med innan tisdag. Insåg inte riktigt förrän typ nyss hur mycket jag egentligen har att göra. Men jag har lyckats förr. Nu ligger jag i soffan och tittar på the voice och Magnus kommer och vill sällskap, see you.

Bullar

Oh, jag har bakat kanelbullar idag. Jättefina kanelbullar!! :) Livet i tenta-p är inte alls som vanligt. Jag är hemma och pluggar, själv. Lite grann. Och gör andra saker. Lite grann här och där. Men det är himla skönt! Och jag får ha mjukisbyxor på mig. Heela dagen, win!

Livet

Helt plötsligt erbjuder livet väligt många möjligheter. Och som alltid när det kommer till möjligheter så blir jag kanonglad och även lite förvirrad. Min stora fundering är ju vad jag ska ta mig till det kommande året, och oavsett vad så kommer jag nog att möta en hel del utmaningar och fascinerande saker.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0