Woho!

Min aktie har gått upp med nästan 25% idag :D Synd att man har så få bara :P

Metafor i sann Karin-gückel-ära.

Förvirringen är stor. Hittar inte mina skor.

Midsommar

Ja det blev inte mycket till midsommar. Jag har försökt bli frisk och jobbat. Skulle gärna åkt med dem ut idag istället. Men man kan inte få allt man vill. Börjar nästan bli lite gåutsugen också. Det börjar bli länge sedan sist.

Illa,

jag mår illa.

Dagen innan midsommarafton.

Hej! Efter en dags arbete är jag återigen nere i träsket. Den här sjukan vill inte ge med sig och jag börjar att bli nästan arg. Det känns jobbigt att behöva sjukanmäla sig när man har jobbat såpass lite, jag ska ju vara en tillgång inte orsaka problem. Sen vill jag ju jobba också. Ska gå och vila en sväng.

Jobb!

Det blir förmodligen jobb i morgon! Jag måste erkänna att jag är lite nervös.

På bättringsvägen

Känner mig betydligt piggare idag även om halsen fortfarande är rätt risig. Tog mig faktiskt i kragen och köpte två utvalda aktier i morse. Och den ena visade sig vara väldigt bra idag. Sen får man ju alltid se hur de blir på längre sikt, men det är nog rätt välkänt vid det här laget att jag har dåligt tålamod. Så bättre nu än aldrig tänkte jag! I morgon blir det nog jobb också. Ska bli spännande att se allt igen, och om det har hänt något sedan sist jag var där. Trist att Sofie har slutat.

Sjukling!

Typiskt. Sjuk första dagen på jobbet. Inget drömscenario direkt! Så idag har jag roat mig med aktier. Nu är jag alldeles trött och ska nog skippa allt som har med aktier att göra tills i morgon. Och vet ni vad? Jag klarade alla tentor innan sommaren!!! :D Till och med den sista!! Woho!! Kan inte riktigt förstå att det är sant. Jag är superstolt över mig. Så nu behöver jag inte stressa upp mig över det, kanon! Nej, ska nog parkera med lite honungsvatten framför tv:n nu. Sova tidigt och sen förhoppningsvis vara pigg för jobb i morgon!

Tillbaka till verkligheten,

Nu är vi hemma i Rimbo igen. Jag har fått någon ruskig förkylning som jag hoppas ska gå över mirakulöst fort! Börjar nämligen att jobba i morgon och det är nog inte så uppskattat att komma dit sjuk. Så jag har kurerat mig hela dagen och ska fortsätta med det lite till! Nu är alltså semestern slut och arbetstiden börjar strax. Det är både skönt och inte. Semestrarna blir ju extra sköna när man sliter ordentligt samtidigt som man längtar destomer under tiden. Jag hoppas att jag ska tycka att det är lika roligt att jobba som jag gjorde förra sommaren. Annars så längtar jag mest efter att mikrobiologion ska komma ut så att jag ev kan planera julplaner. Snacka om att inte leva i nuet. Det känns konstigt att inte vara i Linköping på så länge och det känns konstigt och trist att inte kunna träffa Magnus på ett tag. vi vet ju nu att den här perioden har ett slut men det känns som att slutet kommer längre och längre bort ju närmare vi kommer. Konstigt nog. Sen är jag himla sugen på att komma på något jag kan lägga ner min själ i. Det vore så roligt att ha något spännande att "arbeta" med på fritiden. Nej, tack och hej, krya på mig.

Mallorca

Har precis kollat mailen och upptackt att det inte alls gatt sa bra for mig som jag trodde. Typiskt dumt. Med fysiken. Men jag klarade mig anda och det ar nog anda huvudsaken nu. Annars har vi det lugnt och skont har. Har precis last ut min forsta bok och har solat hela dagen nere vid stranden. Faktiskt min forsta dag i solstolen, eller rattre sagt, herla dag i solstolen. Har haft lite svart att koppla av eller for svart att koppla av (alltsa somna). Vadret ar 30+ och sol sa man kan verkligen inte klaga. Har inforskaffat mig ett par jeansshorts ocks`, det var pa tiden, de ar jattefina! Nu ska jag nog ga tillbaka till ligan, jag kollar nog mailen fler ganger under vistelsen. Maste uppdatera mig med strumporna. Och pusha pa dem en hel del! I kvall ska vi fa grilla vart eget kott pa en resturang i narheten, det kommer att bli spannande. See you later!

Härlig!

Både mannen och bilden!

Hon

Är en vilsen liten själ.

Bilder!

Håller på att lägga upp lite bilder nu :) Det blev många finingar!

Landat i Rimbo

Hej! Nu är vi hemkomna efter några dagar i Paris. Det var fantastiskt. Så jag saknar det nästan lite, och Magnus. Och Linköping. Samtidigt som det är trevligt att träffa familjen och en kommande student. Har stött på lite folk idag som jag inte träffat på väldigt länge och det är ju också roligt. Kommer att lägga upp lite bilder från Paris sen på facebook tänkte jag, det kommer nog en och annan här också. Vi såg många fina saker. Idag har jag farit in till Norrtälje en liten sväng för att köpa studentpresent till syster. Det blev en jättebra. Tycker jag och det är ju tur. Fredrik verkade blivit glad över sin också och det var ju bra :) Nu ska vi snart ner och handla allt som skas inför kommande firande och jag kan lova att vi har vin så att det räcker för hela sommaren!

Packelipackling

Nej, utan packning. Tycker alltid att det äär så trist att packa så stora mänger. Mest för att jag har så dålig koll tror jag. Är helt vansinnigt trött och förkyld. Dumtdumtdumt!

Trött och förkyld

Längtar till den första dagen jag får sova ut. Men den kommer inte förrän nästa vecka. Har ändå lite roligt att se fram emot innan dess. Men vill vara frisk och pigg, såklart! Ska snart dra iväg och städa sektionsförrådet som ska göras om. Så nu kommer jag att behöva ha MASSOR med kulor hemma hos mig. Woho. Hej så länge.

tenta-p

Tenta-p gör sig fortfarande påmint. Jag är helt slut. Verkligen helt slut.

Dag 1.

Idag var tanken att jag skulle städa/packa. Det misslyckades så jag ska köra järnet nu ikväll. Lämnade in cykeln på service på väg till stan för att den låter så kostigt. Var ner på stan med Johanna en sväng och sen käkade vi lunch med Fanny och Erika på Chocholat (supermysigt ställe!). Efter det for jag till Tornby för att kirra det sista med strumporna och så köpte jag sandaler (!). Sköna sandaler, precis vad jag letat efter, så nu kommer jag kunna ha öppna skor i Paris utan att få alltför ont i fötterna. Woho. Åkte och hämtade cykeln, och då sa de att det hade suttit som en stråltråd inlindad runt navet. Inte konstigt att den lät så. Så nu är den fixad lagom tills jag kommer tillbaka. Nu ska jag laga sista omgången mat, tvätta och städa för allt i världen. Och jag måste hitta mina sommarkläder som jag smart nog gömt i en låda i förrådet. See you later.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0