Helg sweet helg

Mamma och Erika har varit här! Jättekul att träffa dem. Och vi har nu påbörjat en minimakeover av vardagsrummet. Jag vill ha mera helg! Jag älskar att vara ledig.

Sjuklig måndag

Hej! Nu har jag pratat på tok för mycket idag jämfört med vad halsen pallar. Jag är rätt orkeslös. Attans. Nu när vi ska cykla till HU hejvilt. Men en av kurserna, genetik och molekylärgenetik verkar jättekul men jobbigt som sagt att stressa till HU. Vissa dagar är vi på HU på morgonen, Valla på dan och sen ska vi tillbaka till HU igen sista två timmarna. Morr! Är lite bitter över att jag har halsont. Men det är ändå mycket roligt som händer nu i veckorna så det blir kul.

Söndag

Igår var väldigt roligt. Idag mår jag väldigt dåligt. Gick upp vi dett och kollafde på en film, gick och lade mig igen och vaknade fem. Och strax ska jag iväg för urfigheter. Great day, or not.

Wohoo!

Nu är ÄNTLGEN sista tentan skriven och trots alla bekymmer som vi grubblat över senaste dagarna så gick det bra. KAnske för att vi övat på flera av uppgifterna innan ;) Tack och lov för gamla tentor och att vi fick tag i dem! Strax ska jag ner på stan och äta lunch och inhandla lite förnödenheter till kvällen. Ikväll är det TK, tentakravallen vilket betyder att vi ska fira. :)

Fredag, inte söndag

Oj vad jag är leds på immunbiologi just nu. Eller själva ämnen är ju väldigt intressant men det börjar märkas att jag pluggat i princip hela min vakna tid i två veckor.. det går inte riktigt som jag önskar heller men efter i morgon är det iaf över och då behöver jag inte plugga på söndag woho!

You better run, you better take command

Det roligaste idag:
http://www.youtube.com/watch?v=OWDQwKpwqkY&feature=share
Som förklarar det vi funderade över i morse.

Onsdag

Idag har jag suttit hemma och pluggat och fått mig en glad överraskning. Paket från mamma. Som det inte var godis i utan massa annat, jag kunde inte låta bli att le när jag hittade ett presentort på systembolaget. Haha, det var ju jättekul! Det trodde jag aldrig att jag skulle få av henne. Det gjorde min dag. Hela paketet faktiskt. Men dan har inte varit helt dum i övrigt heller. Jag och Magnus tog lunchpromenad och jag for iväg på yoga nu på kvällen. I morgon blir det desto mer stillasittande.. Ugh.

Tisdag?

Jag var helt bombsäker på att det var tisdag och tänkte att jag skulle in och kolla hur börsen hade gått. Men icke. Tentaplugget börjar ta musten ur en nu. Tror jag snittat 11 timmar i skolan nu i några dagar. Så det är kanske inte så konstigt. Men jag vet iaf att om jag inte lyckas i morgon så har jag verkligen gjort allt jag kan ändå. Och jag har fortfarande förhoppningar på att lyckas såklart! Tentar alltså i morgon, databaser och bioinformatik. Nu ska jag äntligen unna mig lite sofftid :) Måste även nämna att Magnus har varit supersnäll och bjudit på alla möjliga olika slags maträtter under veckan. Idag var med kyckling-mangosallad med nån sås som han kokat ihop. Fantastiskt vilkan man jag har.

Grattis Sarah!

Nyss hemkommen från skolan. Vi har "firat" (är väl kanske lite att ta i) Sarah med en onlinepizzamiddag på skolan. Livade upp lite iaf :)

Lever och andas databasteknik

Det enda jag gör just nu är att plugga. Var i skolan 8-20 och har kikat på lite grejer när jag kom hem. Tiden börjar bli knapp och jag har MASSOR att lära mig. Så vi sitter i skolan hela dagen i morgon också. Och på söndag.

Hejhej

Dagen började med en trööött och smått grinig Karin. Sov över första föreläsningen och sen blev det faktiskt en riktigt bra dag. Blev lite yoga också, det behövde jag verkligen. Har fått ett minipaket idag också med lite smått och gott som jag ska pyssla med nu. Sitter som en sten i fåtöljen och kommer nog sitta här hela kvällen.

Smycken

Är uppe i tio st helt färdiga nu. Och det bara fortsätter. Nu ska jag gå och sova. Sitter i vår nyinskaffade fåtölj som är superskön. Hade kikat på en sån här på IKEA för länge sedan och kommit fram till att den var för dyr men så hittade vi en på blocket mycket billigare. Så vi åkte dit och kikade idag och den är kanon! God natt!

Höstbilder :)

Nytt bord i köket!
Ny matta och nya gardiner, ehum och lite tvätt.
Innan disneyfesten/draget
Blumchen
Presenten som blev kanonfin!
Tavelfynd och ny ledsen blomma ;)
En av Magnus skördar, mums!
Utsikt från sovrumsfönstret
På söndagskvällsutflykt
Korna stod lite i vägen...
Magnus
Jag
Fågelskådningsplats
Magnus :)
:)
Ny utflykt:
Fanny!
Sarah!
Bordet :)

Åre 09

Hundfjället

Historien som aldrig blev av

Hundfjället 09

Söndag

Jag har vansinnigt ont i magen. Ont i halsen och snorar. Har sovit massor i natt. Funderar på att skippa en hel del i veckan som kommer också. Som Jessika sa igår så är hälsan trots allt viktigare än mycket annat. Även om det inte alltid känns så. Ändå är jag väldigt glad i huvudet just nu, även om kroppen säger annat.

Tackfest

Hej! Har precis kommit hem från tackfesten. Ska sälja min sensation-white-biljett till Magnus kompis. Världen är liten. Men det var sjukt roligt. Och jag är full, iaf lite spårad för att vara hemma och inte veta vad jag ska göra nu. Men det var verkligen roligt. Och jag är glad att jag är hemma nu. För det känns som om klockan är typ 0100 ungefär.

Positivt

Har faktiskt en positiv sak att säga och det är att jag bor tillsammans med världens bästa människa. Jag tycker verkligen om den mannen.

Fredag

Idag gick jag upp och åt frukost. Kände mig yr och konstig så gick och lade mig igen. Är verkligen konstig i hela kroppen och i knoppen så thank god it's helg! I morgon ska jag göra ingenting. Gud så skönt. Och strax kommer alla de andra slitna vargarna också för lite filmtitt.

Torsdag

Kom hem precis. Har varit på Urf-möte sen fem. Nu är jag trött och ska sova. I morgon är det fredag. Hjärnan fungerar inte riktigt som vanligt och jag tänker numera inte mer än såhär. God natt.

Dagen

Gud vilken dag. Men det blev väl bra till slut. Magnus och jag for till simhallen så nu är jag lugn iaf :)

Dagen

Idag sade kroppen ifrån. Har känt att det var för mycket redan långt tidigare men idag tog det tvärstopp. Fick någon slags panik hela dagen. Så jag har sjukskrivit mig från kvällsmötet och sagt ifrån handbollen (även om det var väldigt roligt) på obestämd tid. Det är tråkigt men just nu måste jag verkligen börja lära mig att leva ett hållbart liv. Det är inte okej som det är nu! Men det är lättare sagt än gjort.

Smyckesfabrik

Oh den här kvällen har varit bra. Jag har varit väldigt kreativ och är toktrött. Det var min lediga kväll i veckan. Nu blir det tufft igen. Men jag är så glad att jag hade en kväll, för gückelträningen blev inställd. :)

Tignes

Nu har vi äntligen bokat resa! :) Det blir Tignes igen då för min del och det kommer nog verkligen bli en upplevelse. Sjukt roligt att vi bestämde oss för det här! Får bara hoppas på bättre väder än sist ;)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0