Let me entertain you,



Bara så ni vet vad jag önskar mig ;)

I'll fly with you

Nu bär det av till nästa place. Åland i nästan två veckor. underbart. Kom förresten på att jag har en gratis krogrunda nere i åhus med en trettiåring :/ Haha. Har äntligen hittat min jacka nu med. Var riktigt skraj där ett tag, hade glömt den hos per. inte konstigt att jag inte hittade den hemma. Gårdagen var riktigt trevlig, sprang ett ärende i regnet och lunchade sedan med en välbekant på vår råmysiga uteplats. Farmor bjöd på middag och sen träffade jag folket som kommer till Åland. Denna dag går åt att packa. Frågan är om jag kommer att få med mig allt. Ska släpa packning, tält och det som de andra glömt + tidningar och grejer. Men skam den som ger sig. Längtar dit. På lördag är det dessutom en kul dag. 26 Juli. Då någon jag känner blir 18 ;) Nej, nu håller jag tummarna för farmor och packingen. See you all.




Fem härliga dagar i Åhus


Saknar familjen och Åland

Åhus 2008





Enda bilden jag har för tillfället. Åhus var kul. Väldigt annorlunda jämfört med vad jag förväntat mig med tanke på sjukdommar och så. Första gången jag tältade på riktigt också. Kan inte beskriva upplevelsen. Måste upplevas på plats.

She moves in her own way,

Nu vet jag.
- Är på väg mot Åhus för att senare landa på Åland och hemkomsten beräknas till den 2 Aug. Då har någon viss redan blivit myndig ;) Mellanlandningen sker Söndag kväll till Tisdag kväll.
Härlig sommar gott folk.

Norge



Må-To på Ekerö (:

Det var som att vara på semester men ändå hemma. Helt härligt bara. Jobbet var tillochmed roligt däremellan och har blivit erbjuden ett jobb nästa år också. Wiie. Nu är det bara 16dagar kvar. Oj, vad tiden går fort. Nu vill jag göra något roligt. Kommer det upp någon bra idé kan ni ju hojta. See you later guys.

Give it to me

Nu har jag ännu en anledning att kämpa för det, den enda bra och den enda roliga kommer att försvinna. Snacka om att det kommer att bli tomt. Ska nog sätta upp hans ord i mitt skåp sen, bara för att bli påmind ibland om det en bra människa tyckte och stog för. Det har blivit mycket tänka denna dag, det började illa men slutade bättre. Tror faktiskt att jag äntligen kommit på vad jag vill. & det har tagit över ett halvår ganska exakt att ta reda på.

Men nu är det sista veckan på en månad som jag ska jobba, men det ska faktiskt bli kul. Ska nämligen boa hos Moster, och det är inte alla som har en sån härlig moster. Som jag förövrigt måste fått samma gener som. Såg ett kort från när hon var i min ålder. Jag trodde det var jag. Så kommer att vara hemmifrån ett tag, och det ska bara bli härligt.

Tack till syster för hjälpen.

Så kan man ju alltid göra om det går snett,

Ian Usher, den ledsne britt som la ut sitt liv på Ebay efter en skilsmässa har nu accepterat ett bud på 2,3 miljoner kronor.

Hus, bil, jobb och vänner - allt inkluderades i den auktion som Ian Usher, 44 , arrangerade på auktionssajten Ebay efter att ha separerat från sin fru. Brittens förhoppning var att på så vis kunna börja om på nytt, det skriver BBC News.


- Jag är ganska
nöjd men hade trott att priset skulle bli lite högre om jag ska vara ärlig. Men jag ångrar inget. Vad som är gjort är gjort och nu ser jag fram emot att reda ut allt, säger Ian Usher till BBC News.  Vem köparen är vill han inte avslöja förrän de har talats vid men så snart allt är ordnat ska han ge sig ut och resa. Bland annat Eiffeltornet står på hans "att göra-lista".


Beslutet att sälja
allt, huset med tre sovrum i den australiska staden Perth, Mazdan, motorcykeln, jet skin och fallskärmsutrustningen inklusive en introduktion till hans vänner och en provanställning på hans jobb i en mattbutik, tog Ian efter att ha insett att "nästan allt påminde mig om mitt förhållande med min fru".

home sweet home,



& Precis som vanligt är det det förbjudna man vill ha,

Det känns underligt att aldrig har umgåtts med en viss, kanske bara pratat några gånger och ändå känna som om man känt personen i hela sitt liv. Så skön känsla bara. Det är underligt hur man kan sakna någon som man inte känner, det känns dumt och förvirrat. Men bra. Fler borde vara som du (inkl mig), helt enkelt härliga.

Det känns underligt att ha vart så bra vän med någon som helt plötsligt pyser sin väg, och jag kan inte annat än påstå att det finns lite tomhetskänslor. Denna person är inte den ni tror. Utan en helt annan filur som jag verkligen gillade. (Och nej, inga fler misstolkningar. Vän är ordet. Ingenting annat.) 

Nu är planerna helt ändrade. Får se vad som sker.


Dominico & Peter Luts - What a feeling
Tänk att alltid känna såhär (:

forts.

& precis när man tror att allt är bra, visar världen motsatsen.

Pictures left in the dark

Tisdag

Idag har jag...
...Suttit på busstaationen mellan 6.10 & 6.55 pga strejk
...Blivit flirtad med av en 40årig utlänsk sak i kostym
...Delat med mig av mitt paraply till behövande amerikanska
...Tagit en tur med Civicen

and much more. men man kan ju inte dela med sig av allt.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0