Onsdag

Usch vad jag är sliten just nu. Det har varit en händelserik dag. En  bra dag. Har varit på ett otroligt bra (!) läkarbesök på morgonen. Haft föreläsningar på både HU och Valla. Fått tillbaka kontrollskrivningen med en klarad uppgift (det är bra!) blev väldigt glad. Blev lite spontant bioinformatiksplugg och sconesbak här hemma och sen har jag farit till Sarah och färgat håret. Det var roligt att träffa henne igen. Det känns som att det var länge sedan sist. Och en rolig skypekonversation med familjen. Dessutom; vi har en julskinka ;) Mohaha. God natt!

Fattig student

Nu är det hårt. December och ligger nästan på 0kr redan från början. Det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut. Nu har vi iaf satt upp julbelysningen och det är mysigt. Och som sagt så har vi urfar storbakat idag. Så hoppas att de blir glada på torsdag.

Måleri

Är precis på väg att göra en ascool tavla. Saker är lättare än vad man kan tro. Har ockuperat hela bordet i vardagsrummet som min studio, det är underbart! Nu strax bär det av till Mark och storbak med Urf. :)

Trötter!

Nu är jag så trööött så trött. Vill bara soffa mig. Nej, men idag har jag varit effektiv. Handlat målarsaker på stan. Det är en kostsam hobby! Men rolig. Träffat på Johanna och henne mamma. Sen blev jag less, och åkte hem och det visade sig att jag var i tid. Så jag bestämde mig för att gå på yogan ändå. Tog vägen förbi julmarknaden på vägen hem. Okej, jag erkänner jag köpte marknadsnoguat ;) Nu är maten strax klar och jag är en aning trött. Men är väldans sugen på mat. Och färgen på mina tavlor har inte torkat än (på en halv vecka) så jag får la vänta ytterliggare tills det går att måla på...

Färgen

Färgen har inte torkat sen i onsdags så kan inte måla som jag tänkt. Så det får bli en tjockiskväll i soffan, inte fy skam det heller. Har precis ätit lite för mycket av en jättegod middag med potatisgratäng á la pappa och nötkött (!) :)

Villevalla-premiär

Var på VilleValla nu ikväll för första gången. Det var riktigt litet och mysigt. Var på Bosu idag med, det var kul! :) Så jag är glad idag igen. Fantastiskt :D

Opepp

Blev helt opepp. Men idag har jag varit effektiv och pluggat hela dagen lång. Ska snart iväg och röra lite på mig också. Är glad, beställde tapeterna igen idag och kommer närmare och närmare lite nya tavlor så det är kul :)

Måla, måla, måla

Jag vill måla mera! :) Är väldigt inspirerad nu. Tapeten fanna tyvärr inte på Colorama så vi får nog beställa den ändå. Men det var lätt värt ett försök! Nu är det sovtime.

Gaaah!

Jag har beställt tapet! :D Wiie. Nu finns ingen återvändo!
Såg den uppsatt hos frissan idag. Sjukt snygg!
Tapet Medaljong svart
Från Wohnzimmer

Kontrollskrivning

I morgon kommer jag att testa mitt minne. Verkligen. Det är både spännande och skrämmande på samma gång att få se vad man klarar av. Än jag har hoppet uppe!

Random höstbilder


Här kommer lite random kvantitetsbilder som jag hittade precis. Den övre är häcken utanför vardagsrummet, himla fin i några veckor på hösten! Sen nedan så är det tavlan som jag gjorde av en blomma som vi tog i somras ifrån Magnus föräldrars rabatt. Den blev verkligen jättefin och passar perfekt i köket. Sen är det typ enda smyckesbilden jag har. På lite armband som jag knåpade ihop för några veckor sen. Rastlös? Nä inte jag heller.

Spegel!

Har hittat tapet och spegel :) Synd bara att den sista var en aning dyrare än beräknat. Så den kommer nog aldrig in i vårt hem... Beautiful!

Spegel Italian Baroque Guld

Fredagsmys!

Ikväll har det blitt fredagsmys tillsammans med gamla tentor i molekylfysik. Har haft en väldigt bra dag i övrigt med lunch med Elin på stan. Det var 1,5år sen sist så det var jättekul! I morgon blir det dodgeball-turnering med parts of Urf. Det ska bli roligt! :)

Linnea!

Linnea Nilebäck är vår nya höfvding! :D Det kommer att bli jättebra! Så stort grattis till henne. Igår var en rolig kväll. Har sakat hela dagen idag så det blir till att vara effektiv i morgon och på söndag! Ska snart iväg på gückelträning. Vi har så bra låtar så det är faktiskt jättekul. :)

Onsdag

Idag har varit en bra dag. Har suttit hemma hela förmiddagen (vilket alltid betyder lite sovmorgon) och pluggat. Sen hade vi bara en föreläsning så nu är jag hemma och ska byta om till Urf-kläder inför kommande fest och möte. Det ska bli spännande :)

Tis

Idag har det inte alls gått min väg. Det är frustrerande när saker är så svåra och som alltid mer tidskrävande än vad man tänkt sig. Har varit i skolan 19-21 på möte/gückelträning också och det livade upp lite. Är helt slutkörd. Varde jul. Och i morgonkväll är det sektionsmöte då det ska väljas ny höfvding och kassör. Tiden har gått fort.

Händelserik dag. HU, Urfande, genteknikuppgift och yoga. Nu har vi hembakt bröd. Och jag har lyckats slappna av lite. Klar förbättring :)

Sunday

Jag är bitter. I morgon är en sjukt stressig dag och jag missar en lektion, som jag verkligen hade behövt gå på. Kommer att pendla fram och till baka hela dagen mellan skolan och hemmet med olika packning.

Mjölbyäventyr

Igår gick hela dagen åt att handla. Bittert but true story sen skulle vi till Mjölby på kvällen på maskerad hos Magnus gamla gruppchef. Det var verkligen en upplevelse, kände ingen där innan men det gick bra, får se om jag känner igen dem sen någon annan gång när de inte har så mycket smink ivägen ;) Det var roligt. Nu så har jag mest "borde-plugga"-ångest. Vill ha leedigt! Är så vansinnigt skoltrött så det finns inte.

Ehm ja,

Idag är jag sjukt sliten. Har varit i skolan 8-19. Är inte van vid det längre :P Nu idag hade vi storgückelträning, alla fadderierna tillsammans och det var faktiskt himla kul. Är väldigt glad över allt konstigt som jag får vara med om. :)

Får hackspettar huvudvärk?

Den 25e, precis när pengarna kom så la jag upp en fin liten lista på böcker jag skulle köpa. Men jag klickade bort det med tanken att man kanske inte ska spendera pengarna på en gång. Nu påminde min syster precis om hur härligt det faktiskt ändå är med böcker. Och jag kan inte minnas sist jag läste en. Här i Linköping i alla fall. Möjligtvis Milleniumböckerna i vårt Nolle-p. Men jag saknar det faktiskt väldigt mycket. Så i morgon tror jag att jag ska strunta i moralen och ge mig lite mer av böcker och därmed avkoppling. Kanon!

Tisdag.

Doktorn har kommit fram till att jag är stressad. Yeay. Nej, men det är bra att veta att det primärt sitter i huvudet. Det märks. Igår däckade jag i soffan. Idag har jag ingen energi, ingen lust. Och ska strax pallra mig iväg till skolan.

Fridayfriday!

Igår var jag typ ledig hela dagen. Och då fick jag sedvanlig killer-magvärk som inte går över. Verkligen skittrist. Och idag var jag på sjukhuset 07.35 för lungröntgen. Så fick mig verkligen lite morgonmotion. Gick och lade mig så fort jag kom hem sen. Men nu snart ska kreativiteten flöda. Och jag har börjat restaureringen av min gammelgamla (3-4årish) tavla så att den förhoppningsvis blir färdig för användning snart :) Och nu är det snart helg! Det ska bli finmiddag här ikväll och sen i morgon kommer Magnus hela familj, med mormor och storebror med flickvän (från Umeå). Så det blir kul!

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0