She's a maniac!









varför jag hade luggen åt fel håll hela kvällen är en gåta..

Jag bjuder på det, för er som inte redan har sett den.

"Låt bli dörren"

Nu än en gång har jag kommit fram till något vettigt. Som sagt, man lär sig av sina misstag. Det mysigaste på hela allt ihopa var att sova brevid Elin. Även om en viss annan var närvarande ;) Haha! Elin som för övrigt kasserade sin mobil på ett ytterst komiskt sätt. Sötnöt. Men, med välkomstdrink & champagne klagar jag inte lika mycket. Men fortfarande jämför jag alla med en viss person, som bor på tok för långt bort. Dessa personer är så grymt sällsynta. Så jag måste haft tur. Första utgången på riktigt, på födelsedagen, la ribban.

Onsdag. v1 2008

Studentmössprovning. Redan. Det känns riktigt konstigt. En annan lite underlig sak är hur mycket jag åstadkommit denna vecka. Känner mig riktigt på alerten. Med en träningsvärk som aldrig förr är livet riktigt trevligt. Det planeras hit och dit, kräftis här på fre och studentfestmöte. Men nej, skolan är riktigt rolig. Kanske inte just skolan, men miljön. Dax för viktigare saker. See you all.

Heat of the night,

Då har även den första tisdagen gått denna första skolvecka. Och oj, vad skönt det är att gå i skolan jämfört med att jobba. Jag vill gå i trean hela livet. Det är helt guld. Dessutom med lite nya koftor idag. Eftersom vi slutar innan lunch är det mycket som hunnits med nu på eftermiddagen. Kontorsgrejorna har äntligen kommit (även om det var i lite fel storleksordning). Ytterst lite matte, en fika, lite shopping, spinning och nu sitter jag här. Med ben längre än sverige känns det som. Underbar känsla. Det är så mysigt att få muskler. (: Nej, god natt folk.


En minnesbild från helgen ;)

Auch.

Jag trodde att det hade förändrats. Det har det inte. Det kommer att bli ett helvete sen närmaste tiden. Håll ut. Kämpa. För kämparglöd är något jag saknar. Vad ska man kämpa för? Vad är meningen?

I don't think you're ready for this jelly,

Ja, åkte in på lördagkvällen för att träffa en rolig typ ( som jag till sist råkade få en dans med i fredags ). Det var en trevlig kväll må jag säga, och en trevlig person. Denna dag ska nu ägnas åt utvilning.

Feeling hot, hot, hot

Ja, igår provade vi lyckan i huvudstaden. Lowisa med flugan i högsta hugg ;) Trafiktema på toxic. Det var ett äventyr att bara ta sig dit, komiska nog fick vi hjälp av en ej svenskatalande turist. Väl där shakeade vi mer än någonsin. Haha, och gav en mer eller mindre dissade kommentarer ;) "Just för sånna som du". Efter at´t att ha dissat halva den manliga delen av dansgolvet tog vi lite luft. Och vem kom då om inte..? Ohboy vilken dance det blev sen. Har längtar efter det ändå sen Åland. Panik på hemvägen, som blev ett långlöparpass på sthlms gator och när vi väl kom fram hade ingången till tågen stängt.Great. Panik igen till den första T-banestation som vi kunde hitta. Plankning och fort in på den, för att sen igen springa upp för den inte alls så långa rulltrappan. Men vi hann. Och det var nog den bästa träning jag fått på länge. Är imponerad av de i heels ;) Nej, nu längtar jag efter hamburgare. Have fun folk.

They stood up for love.

Jo, så var man ledig andra dagen av två den här veckan. Känns bra, lite konstigt dock. Har fått en del att tänka på, igen, men tar det ganska lugnt nu ändå. Jag har hur mycket tid som helst men spenderar den nog lite fel. Jag skyller än så länge på förkylningen. Sen ska jag inte göra syster besviken och bli hennes trogna gymkamrat. Och sluta skylla ifrån mig. Vill man utträtta något vettigt hjälper det inte att bara tänka saker, utan att utföra dem också.

-Körkort
-Jobb
-Skola
-Träning


Its in the A-B-C of growing up..



Omtalad man som jag skulle visa för någon.

Första dagen i trean...

...blev kort. En timme ungefär. Tre nya lärare har vi, och inga datorer. Great. P7 ska inte ens med till CERN nu. Innerst inne är jag hemskt ledsen över det. Det är en fascinerande människa. Flera negativa saker är att jag kommer att ha skåp nere hela året. Great. Vilket inte lär bidra till ökade ryggproblem.

Efter infot gick vi ett gäng ner på stan och fikade. Sen köpte jag upp ett presentkort på Susannes (Rimbos smink/hälso-place). Efter en natt utan sömn (&nej, det var inte pga första skoldagen) är jag rätt sliten. Längtar verkligen efter en viss salva som jag ska testa återigen. I morgon är vi lediga, så man kan i princip säga att vi fortfarande har lov. För på måndag är det hårdkörning från början. Engelska C. Som skrämmer livet ur mig, men jag antar att det är en nyttig erfarenhet.

Redan efter en timme kändes det att man var tillbaka. Och att de man längtat efter mest har man faktiskt redan umgåtts med en del. Det var faktiskt ingenting positivt med denna timme.

Absolut sista sommarlovsdagen.

Ohboy. Min sista sommarlovsdag tar snart slut. Men den har vart bra. När man inte träffat folk på över en vecka är man svårtstoppad när man väl får ordet. Träffade Low & Catta över en fika och en kikrunda på norrtäljes gator som för övrigt är ganska mysiga. Kan inte säga annat än att det var underbart trevligt hela grejen. Helgen är nu till hälften planerad och drömmen om The Alps har knackat på. Katalogen dök nämligen upp häromdagen. Det finns inget hellre jag vill än att åka dit. Paradiset på jorden.

Ja, i morgon är alltså skolan tillbaka. Utan P7. Till allas stora förtvivlan. Jag kommer att få ha ett skåp nere, och ja. Jag hoppas bara att dagen inte blir alltför lång. Men hey, det ska blir lite skönt ändå. Att få lite rutiner på vardagen igen.


Underbara älskade. Både miljön och personen ifråga.

You can only imagin'

Enligt någon finns det fyra sorters människor, jag är en lover, i fall ni var nyfikna.

Empty room, empty heart.

Livet bara rusar förbi. Nu vet jag vad som verkligen menas. Men det är försent.

"To be or not to be?"

Vad menas egentligen med att leva?
Såg precis en film som verkligen berörde. Parta till döds. Den var skrämmande lik verkligheten. Och hade en väldigt fin mening, som gör det hela lite lättare.

Euforisk

Äntligen finns inspirationen där igen. Det är sådan jag vill vara, inspirerad och inspirerande. Då spelar det ingen roll vilken tid det än är, dag blir till natt & natt till dag. Fram till handbollsmatchen (Sveriges damer) var det full fart, vilket resulterade i sömn redan en kvart in i matchen. Det var nog därför Sverige vann, fast de inte var på topp ;) Väcktes ur soffan halv 12 för att se broder vår spela fotboll i regnet. De vann med 14-0. I sporthallen var det fullt med välkända människor, bland annat en av dem jag saknat mest. Skulle denna människa visa sig här oftare skulle man inte ens tveka på vad man skulle göra i vinter. & det klart man blir smickrad när en sådan människa säger något sånt. Men det får nog förbli en dröm. För att leka av mig lite var man bara tvungen. Fast halsen brinner. Nu får man ångest igen. Men det får bli morgondagens problem.

50år.

Grattis Madonna! Tuffare människa har man sällan skådat.


Lovade att lägga upp ett snyggare kort, here it comes. Yeah.

Lördag.

Är i desperat behov av sällskap,
Vill att halsen ska sluta brinna,
Önskar att ha inspiration,

Orkar inte sitta såhär längre,
Gör mig frisk!

"Have you ever been alone in a crowded room?"

Jack's Mannequin - Dark Blue

Cruise babe,


Snyggare bild är svår att finna ;) 

I'd do anything for love...

... but I just won't do that.
Meatloaf

Galaxy

Ohboy. Cruise. Mat, dans & annat ombord på Galaxy. De roligaste var det trevliga sällskapet. Tack folk!

Väl hemma har jag ett stort hemmabiopaket som väntar ;) vilket känns tokbra eftersom jag blivit sjuk igen.

It can touch you like a knife.

Gårdagen var mys vill jag bara säga! Haha, och grillfesten är redan planerad ;) dagen har bjudit på slöhet i alla slag. Tänkte beställa lite tuffa saker strax. Så snart är det inte bara alla killar som har ett tufft hightechhem, skillnaden är att de vet hur sakerna funkar.


Det har blivit bildtorka på sistonde. Tänkte ändra på det.

SATC

Vem har inte någon gång drömt om att vara som Carrie?


Nu har jag äntligen insett vad allt går ut på. Det är djungelns lag som gäller. Inte bara i djurens värd utan även i våran. För ett år sedan kunde jag inte förstå hur någon kunde bete sig så. Nu är jag precis likadan själv. Och jag kan inte påstå att jag ogillar det. För guds skull tänkte jag leva livet ett tag. Ni som vill annat får väl återkomma senare.


Hade en mysig middagskväll med E&C ! Har inte riktigt förstått hur mysig en uteplats kan vara, till nu.

Nästan färdigt nu (:

I regnet längtar man ibland tillbaka.

Imagination,

Nu har jag äntligen landat i tankarna också. Veckan hos Ewa var underbar förutom på xantal sjukdomar. Har dessutom fått hjälp av broder att möblera om här i lyan. Är numera sjuk så har tillbringat en stor del av dagen till att lyssna igenom musik. Har nämligen fått lite musik från en viss, och den är Bra måste jag säga. Blev lite förvånad över det faktiskt. Kan tipsa er om Jack's Mannequin - som enligt Oskar släpper det album jag gillade den 22 Aug. Sen har vi en partylåt i form av Dave Armstrong - Love has Gone. På tal om inget så varnar jag för alla hemska bilder som min syster kommer att lägga upp på Facebook. Hemska tanke men hon är på "lägga ut hemska bilder på syster"-humör. Men jag bjuder väl på det. By the way, Kolla in mys!


Do you want it right know?

Ja, regnet öste ner. Och visst var vi fina i våra regnponchos. Men jag trodde det skulle vara mer gamla låtar, fast man får ju skylla sig själv lite med. Det var en mysig kväll iallafall med regnbåge och härlig sommarmusik. Just nu vill jag bara bli frisk. Är så less på att vara sjuk. Vill bara ha en bra film och en filt. Möjligtvis en kopp varm choklad och trevligt sällskap med. Grattis idag till Fredrik 20år. Grattis i morgon till Jocke 18.

Tonight,



Lars Winnerbäck ikväll.

Elden,

Oj, efter en veckas hårt slit med förkylning och djur känns det skönt att äntligen ha landat. Har redan fixat en skohylla (köpte 3par nya skor, denna vecka), och ljushållaren. Galet mysig. Men på tal om 18 så har man ändå hunnit tänka på allt man upplevt i sitt liv. Vilket är ganska mycket ändå. På tal om resor så har vi upplevt en hel del & har nu hunnit ha 3st riktiga jobb. Grillen, Unilever & PA-resurs. Nu hinner man inte tänka så mycket mer, det vankas Winnerbäck & kryssning. Sen ska lyan bli fixad innan skolstart. Gute nacht,

Livet som arbetare,

För tillfället befinner jag mig på Ekerö. Har bott här hela veckan. Det är väldigt trevligt att träffa moster och kortare väg till jobbet, som jag för övrigt börjar ledsna på ganska rejält. Men Hey, i morgon är sista dagen ! Wiie ! Har även köpt galet mycket kläder. Jag som aldrig brukar hitta något. Men med både syster och moster i närheten gick det ju som smort ;) Och skor med. Ojoj. I den härligaste gallerian hittills. På tal om har jag fått både det enda och det andra av syster (i sjudomsväg ;) ) hoppas bara att jag inte smittar folk i min närhet. För frisk vill jag vara till lördag och Lasse. Får se hur bra det går. Nej, det har vart en slitig vecka. Behöver verkligen min friskhets/skönhetssömn. God natt folk.

Tillbakablick


Enjoy the silence

Tillbaka till verkligheten,

Första dagen tillbaka på jobbet. Lite kul, lite långtråkigt.

"Absolut förbjudet att lasta grovsopar på lastkajen"
- Skylten på kajen full av stora sopor.

Mobergspremiär

Svar på tal;
& nej, jag är inte så dum att jag går ut när det är 20 om jag inte vet att jag kommer in (Tack, Lov)



Citat - "Men det var ju inte som att du fyllde 18 förra veckan iaf"

Åland 2008

2 veckor med sol och 30+ varje dag. Man ska inte klaga,
- Fick en sprakande sprudlande P2 av Mackan (:
- Tältade i Mariehamn efter lite turer på Indigo och Arkipelag
- Syrran är stämplad med "Player 2008" (Bandet från Åhus)
- Lite Beachvolley blev det med
- Kan numera köra en båt
- Fått klartecken om en geostationär satelit
- 18årsdag!
- Kakreklam ;)
- Sålt syrrans mobilnummer för 15 Euro

Har umgåtts med galet mycket kul folk, med en himla massa god mat. Med underbar miljö och en himmelskt väder. Gråtit för första gången på länge och kommit fram till en hel del bra saker. Inte minst umgåtts med familjen. Det var länge sen det var så.

Efter 18-årsdagen har jag inte behövt visa leg en enda gång. Inte på Arken (20årsgräns) eller på Alko. Hmpf. Första gången ikväll kanske.


Citat av broder
- "Men man vinkar ju åt de man känner också"
- "Jag ska aldrig ha tjej, då måste man ju åka hem från semestern för att hämta dem"

Bilder kommer någon dag när jag har tid. Kvällen spenderas i Norrtälje. Förhoppningsvis med premiär på Mobergs.


Bilder från telefonen:


Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0