Hate,

Ta ut mig, det finns inget annat botemedel mot sånna här smärtor

Ischgl,

En by av under. Vem säger nej till några underbara soldagar uppe bland bergsopparna och molnen? En grymt snygg solrand kan man ju ta i sånna här fall, och en kräfta till syster har jag nu (; Inte ett trestjärnigt hotell i sikte & relax i princip varje dag. Fire&Ice kanske inte var det bästa men sista kvällen på Hiltonplace blev inte å tokig ändå, trots kläderna och humöret i början. Det saknades bara lite guys i vår ålder. Annars råmysig by, men lite i klassen över oss om man säger så, men jag klagar inte. Och vad sägs om lingonsylt & pepparsås till pommes? Mr Wienerschnitzel och Mr Gulsch gjorde så gott de kunde iaf. Vi har levt som, ja det är svårbeskrivligt, Tack! Det har i princip vart det bästa jag gjort, med få undantag. Hoppas att bilder kommer snart, vill redan tillbaka. Äsch, veckan går inte att beskriva. Säger som sis, det måste upplevas.

Väder,

För tillfället 0soltimmar och 80%chans för nederbörd. Great ;)

Ischgl

Here we come. Ska glömma alla tankar och bara ha roligt.

Påsk!

Wiie, ett dygn kvar. Sen bär det av. Längtar otroligt. Bara att få umgås med familjen och slippa all stress. Sen är placet inte helt fel heller ;) Har suttit uppe tills nu och pluggat, och mer ska det bli. Nu är ÄNTLIGEN projektet klart iaf. så jag är lättad. Annars känner jag mig lite ensam för tillfället när vännerna är på krogen och här sitter jag. Men jag måste ju hinna klart det här tills i morgon.. Fick dessutom en skum diss. Ahja. Nu är det plugg, sen glädje. Fick även ett påskägg idag, det var en glad överraskning. Tack (:

Glad Påsk på er alla, och ha ett underbart lov för det tänker jag ha!

Hetingbett ;)

image33

Bara för att de var de snyggaste korten jag hittade ;)

image30image31image32

flashbacks

image28
image29
Oh boy!

She moves in her own way

Också är ännu en dag snart förbrukad, kom på mig själv att sitta på bussen och tänka på hur mysigt det vore att ha hål i mina öron. Kanske inte hålen i sig men sjukt snyggt med örhängen. Dan började bra, vaknade 06:40 och kom på att vi skulle få frukost i skolan, great. kul att man kommer på det när man gått upp. Blev dessutom klämt i bussdörren "oj, du var i en dold vinkel" inte ett förlåt inte. Haha, jaja. Trodde med denna start att dagen inte alls skulle bli god. Hela tiden har iaf tillbringats framför en bruk med något om "rapport" eller "skarv" skrivet på sig. Fast projektet börjar gå mot sitt slut. 16sidor text, plus en massa bilden sen. Det kommer nog bli bra tillslut. Skönt att det börjar bli färdigt, äntligen.  

Heja hammarby!

Istället för plugg blev det en kväll i Vikingahallen tillsammans med åsa&elin. Inte så tokigt faktiskt, några smått skräckinjagande hammabysaker bara. Skånela vann, så det är hammaby vi får möta nästa år.. Haha, hoppas de lämnar vissa supportrar hemma. För jag menar, har vi ens polis i Rimbo ?

Feeling a moment,

Har just fått ett långt efterlängtat uppehåll, men det känns ändå lite trist. jag menar, vad ska jag göra nu ? Fast jag tror att det här kommer att bli jättebra, bara jag ser till att göra sånt som faktiskt betyder något.

Dagen annars har varit skum, galet trött efter en konstig drömnatt, hänge knappt med på matten och fysiken längre :/ men förstår faktiskt lite av kemin nu (: Tyskan vet jag inte hur hon tänkt att vi ska klara av. Inte en chans i helvetet. Dessutom ska jag hitta en person med spännande yrke att intervjua. Någon idé? Och sen alla dessa tankar om vad man borde göra sen, jag vill ha kul och må bra. Är det ett orimligt mål?

Musik: Nada Surf - Always love

Som en spegelboll,

Om man inte glömmer nycklarna i skåpet, tar man med sig låset hem?
Galet sinnesförvirrad

Oboy

En skrämmande sanning,  just i de skrämmande momenten i ens liv.
Kärlekens dårar.

I veckan,

Akta er, jag är lättretlig..

Tankar,

jag tänker på tok för mycket, har en otrolig saknad efter någon i i19, men sånt är livet. Dessutom längtar jag efter att bara få njuta och slippa tänka på skolan. Like, Österreich mit meine Schwester und familie.

People,

Människor är ett underligt släkte.

Some pics,

image27
image26
image25

Lördag,

& obesegrade vinnare av div2. Inte jag då kanske med tanke på mina förluster på hösten, men dem skulle jag inte byta bort ens om jag fick chansen. Kvällen började sedan bra och slutatde tragiskt.

man ska aldrig längta för mycket,

Grejen är att jag hatar mig själv för att jag är på vek, min kropp pallar liksom inte trycket, vilket är något jag borde ändra på med en gång. Gåsen direkt? För nu orkar jag inte längre, varje helg samma gamla visa. Jag gör inget dumt och ändå blir det såhär. Allvarligt talat skäms jag över mig själv. Går hellre och gämmer mig i en liten låta än att låta alla se hur vek jag är gång på gång. Som sagt det är inget jag är stolt över, och något jag gärna ändrar på om möjligheten dyker upp.

Let's make a lördag to remember

Den här dagen ska bli rolig (:

Helg!

Dagen har varit helt okej måste jag påstå, trots extratid i skolan, jag måste medge att det är skönt att bli av med lite av det som finns att göra. Det har hänt lite andra roliga saker också. Och kusinen fyller år. Men nu är det plugghelg som gäller med en dags avbrott för match och ferre, så ha en bra helg!

dan,

The woman's hair was light brown and fashioned in Washington's most popular style the 'anchorwoman' -a lush feathering, curled under at the shoulders. . . long enough to be sexy, but short enough to remind you she was probably smarter than you.

En dag,

Ska jag skriva ner mina åsikter om detta helskumma samhälle, och allt jävla jämställdhetssnack.
På tal om skriva, måste jag klura lite till...

,

Ville hinna säga lycka till, till systra mi.

/

Ett stort tomt hål,

Helg.

Det underbaraste förvandlades till missförstånd&olycka fortare än anat. För fort. På tok för fort.

thoughts

Det var en klok sak som sa; de val du gör nu påverkar din framtid

Life

livet är bra men stressande, kul att veta att sommaren är uppbokad varje dag, vecka till vecka, och jag skojjar inte. annars är tillvaron ganska trevligt. tänkte faktiskt tillbringa helgen framför burken eller boken för att faktiskt plugga för en gångsskull, förutom match mot älskade rosers på söndag ;)

Neej,

För livet är alltför fullbokat av trista saker för tillfället, och du gör mig förvirrad.

So when you need me in the middle of the night,

There's no one there, cause you always breaking my heart.
So when you call me in the middle of the night, I wont be there.
You always tear it apart. (8)

Hittat tillbaka till Underbaraste någonsin. Roxbox.

When the world has turned it's back on you,

Men,

Längtar

Mindre fest, mera efterfest á la nyår (:

3:e Mars

image23
Är det en viss sak som fyller 20 (:
GRATTIS!

Enjoy the silence

image22

Tignes,

image15
image16
image17

Lite smått saknad, men bara lite.

image14

Nostalgi,

image13

Placet,

image11
Hittade ett kort på lyan mitt bland sommarbilderna,

Wallstickers,

image9image10
Vad sägs om det här som uppiffning? Vem behöver Magaluf när det finns palmer hemma? ;)

Hero,

Every time you're near me, it feels like coming home

Original mix,

Placebo - Running up that hill
Sunblind - Believe

&alla mp3låtar ;)

Energizer reworked,

Efter gårdagen är man numera ägare av 4par svart shorts, det var en trevlig dag tillbringad i Uppsala. Idag är det fight! kl 2 ifall någon vill kika (: Är tokladdad nu, säkert alldeles för överladdad alldeles för tidigt,

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0