Young folks,

Om inte min mage var på väg att döda mig hade livet vart underbart. Men jag är glad ändå. Någon jag känner har blivit riktig militär nu, och alla är trevliga och glada. Pratade med sis i går, inte dumt alls. Det är däremot lite tomt här hemma. Blir bara arg på en sak; Jag ska till CERN, annars!

Ischgl

Jag har fått höra att det är som ett sagoland, längtan!

image55
image56
image57
image58
image59

Hungry eyes,

Jag har aldrig ätit så här lite någon gång, snart ett dygn..och mer än ett halvt kvar. har dessutom druckit den vidrigaste saken jag någonsin smakat, två gånger! Får fortfarande rysningar vid tanken.

I'll be ready,

Just nu vill jag inte hellre än att prata i telefon, just som vi brukade :) det finns ingeting bättre

helt väck i nattmössan,

det var  länge sedan jag var så trött och vimsig, trots en ganska härlig helg. Handbollen är riktigt kul, nu känner jag att det kommer bli bra :) Hemmamatch i norrtälje i helgen, måste bara få dit lite publik. det lär inte bli som i Rimbo direkt.. Ja, och ikväll är det sista gången jag äter på 1&1/2 dygn. Är skitskraj för denna röngten. Men det måste bli gjort nån gång!

Vinter

image54

Boden 2008

image53
All lycka till er!

Danmark

image50
image51
image52

Grattis!

Det norra landet,

Jag brukar alltid säga att man ska se allt positivt även om det inte är så lätt att följa, så denna dag kan jag uttrycka det;

För Svea Rike

Trots att tårarna flödar

:)

Det finns inget vackrare än ditt leende, eller jo. Hela du.

Give me,

image49
Syftar på baddräkten om någon missuppfattade

Så vackert att man får tårar,



Den där Grundsten blir nog bara glad om jag gör reklam för hans bilder, fy så vackert. Tänk att leva på att resa till jordens alla vackra platser och ta kort. Hur bra kan en människa ha det ? Den översta skulle jag hemskt gärna vilja ha i min lya, synd bara att priserna är från 3000kr och uppåt! Aschture! Frå klura ut något annat sätt...



image46

Mycket mäktigare som stor panoramabild må jag säga, men galet snygg trots allt

image47

Vackert

image48

Like Jim Carry says; B E A..utiful!

Patrick ,

He's like the wind through my tree
he rides the night next to me
he leads me through moonlight
Only to burn me with the sun
he's taken my heart
But he doesn't know what he's done

Feel his breath on my face
His body close to me
Can't look in his eyes
he's out of my league
Just a fool to believe
I have anything he needs
he's like the wind

I look in the mirror and all I see
Is a young old woman with only a dream
Am I just fooling myself
That he'll stop the pain
Living without him
I'd go insane

Feel his breath on my face
His body close to me
Can't look in his eyes
he's out of my league
Just a fool to believe
I have anything he needs
He's like the wind

Feel your breath on my face
Your body close to me
Can't look in your eyes
You're out of my league
Just a fool to believe
(Just a fool to believe)
He's like the wind

It must have been love,

Helt nedbryten på väg till träning, helt glad på vägen hem, trots alla dåliga saker. Jättehärligt att vara tillbaka i Rimbo igen :)

Fysiktrubbel,

Är rasande på mr fysik himself, för det först fanns den där himla uppgiften i boken. För det andra kommer vi inte klara upppgiften tills på måndags oavsett om vi jobbar 24/7. Hur i H tror han att vi ska klara det?  

Hjälp.

Har precis fått remiss till röntgen. Är livrädd. Dessutom har någon då lämnat stan.

Today, is a good day

Idag är jag glad. Träningen var rolig fast väldigt kort men det gör inget. Önskar bara att jag hade syrrans gener, som blir brun när hon vart ute i kyla, det ni! Nu ska jag sova jättegott :)

for the weekend,

Katrineholm, oj vad man kan lära sig mycket på att bara titta och lyssna. Det har vart jätteroligt att se syster och de andra i det fina gul/rödrandiga matchstället, det var många rysare där ett tag men för det mesta gick det ju väl till slut :) Jag måste säga att jag är stolt över sis, kul var det att träffa mostrarna också, även fast de snarkade ;)


Trallala, jag har löst lite fysiksaker som jag aldrig trodde innan. Och idag fick vi veta att resa till CERN blir av Wehey. ingen blir lyckligare än jag (A) Förstå vad tufft.

Och oj vad mycket mer komplicerat livet är som singel, men man vänjer sig nog snart :)


Blev på tal om ingenting bjuden på handbollsmatch nästa onsdag, jag som trodde att löftet var glömt för länge sedan.

Smäller det,

I morgon, Torsdag är det dax för derby och min hemmapremiär.

Comeback,

Nu är jag äkta Rimbobo igen, längtar efter stämningen.

Lördag, natt.

Haha, ja vad ska man säga? Det var ganska roligt ändå

Farbror dr,

Ja, nu var det över. & found nothing. Så har fått pulver och en ny undersökning. Jag hoppas de hittar något fel så man kan göra något åt det. Livet är grymt irriterande såhär.

You think you are a Movie-star,

Filmer var relativt bra, håller för en gångs skull med kritikerna som hittade felen i filmen. Allt går för fort och för enkelt. Men det var ändå spännande. Även kul att se cate så lycklig, men jag saknade Elin lite där.
Slutet gott allting gott

Always love,

Jag har ont i benen för första gången på riktigt länge, det känns bra :) Borde gå dit lite oftare. Nästa vecka är det dax, Men nu är det helg :)

säger jag bara,

Hej, Rosa Kanin.

Våffel,

Tiden läker alla sår, keep it in mind

Fri-day

Ledig från skolan, men skulle mycket hellre vart där. Är rädd, det är inte ofta men det händer. Det här ska inte bli roligt. Är väldigt skraj..
Can anybody out there here me
Cause I can't seem to hear myself
There's got to be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?

Justin Timberlake

Jaevla,

Saknad!

Örnen har landat,

Denna underbara kväll blev inte så underbar som man kunnat hoppats. Fel film, inget RISK och ingen planering av något hemligt. Vill du slippa mig, så säg bara till. Men en god middag iaf :)

Tröttsamt, men kul

Ojoj, vilken skillnad det är på denna klass. Snacka om att gå från noll till hundra, det märktes att lov gjorde alla gott. De roligaste var nog på Biologin, Haha. Tur att jag fick vara med M, annars hade det blivit så stelt. :) Åke gör däremot som vanligt och klantar sig så vi inte hinner. Men jag är glad. Trots att inlämningsuppgifterna gick åt pipan. Längtar till i morgon. Har dessutom börjat fundera på om JSM kanske vore grymt kul ändå.. Blev lite sugen där. Saknar tjejerna också. Vi får se.

Take me to the clouds above,

Började morgonen med att försova mig, trots att det sista jag gjorde innan jag la mig var att starta alarmet. Det var bara att börja stressa direkt. Sen var det en underlig dag i skolan, alla verkade antingen vara på jättebra eller väldigt dåligt humör, jag var redan trött på allt efter en dag. Kul var det ändå att se Cate, det är så härligt att se folk när de är lyckliga.

Vägen hem var däremot bättre, fick en pratstund med Monica, det var länge sedan. Ännu längre sedan var det jag pratade med någon vid namn Tenggren :) det är en skön filur det. Till slut stannade jag kvar på busstationen i nästan en halvtimme och pratade med Lollo, Fy vad jag önskade att fler var som henne (ingen pik). Bara så härlig.

Sick and tired,

Dagen före skola. Plugg stog på schemat. Blev bara dåliga nyheter och ännu mer bristande motivation. Jag vill ha hjälp, nägon som vet hur man blir motiverad? Med krånglande känslor och annat i livet så är det inte lätt att fokusera. Jag hoppas jag överlever morgondagen.

Dreams are tydligen coming true, tyvärr

Livrädd!

Hemma igen,

Helgen har vart bra, väldigt bra. Skönt att komma bort. Men nu är det så ensamt igen. Vill inte ha det så här, eller ärligt vet jag inte vad jag vill bara jag mår bättre.

Weekend,

Oh, snacka om sista minuten. Börjar lära mig lite av killarna tror jag ;) Bokad resa nu. Åker i morgonbitti, tidigt. Hotell och allt. Härligt!

Äntligen skidor, äntligen snö

Chris keller

är Tyler Hilton i fall någon undrade.


image45

And Darling,

Jag är väldigt glad över att ha funnit en sån vän, en sådan som du har varit saknad.

moonlight

Jag har bestämt mig för att strunta i allt man borde ha, och bara skaffa mig det jag vill ha. Det är så ofta man ser folk med något man också vill ha men som inte alls passar sin egen stil, vilket resulterar i en enda pannkaka. Det är bättre att gilla sig som man är och försöka vara den man vill vara.

Dagen efter,

Vet inte hur länge jag sov, länge var det. Gick och åt pizza till frukost samtidigt som moder frågade om vi ville ha middag. Lite drygt Riskspel sedan slutade det hela i en Bondfilm. En bra dag. Lite seg kanske.

Lycka,

Middag och singstar :)
Sura miner
Lite dans
Tolvslag
Minerna blev glada igen
Dansning, till och med en omgång bugg
Felix och Magnus räddare i nöden, Tack
Taxi och köp av korv&alladinask på statoil
Buss hem
Ännu mera dans
<3

Kort,

Jag vill ha bilder, massa bilder.

new year,

Nyårsafton, bättre än förra året kan diskuteras. Dansade gjorde vi självklart i år igen, men det var stora sväningar med både pojkar och flickor. Slutet blev dock riktigt lyckat. Min vän mår bra & många är glada. Trassel var de hos några av dem tyvärr, jag hoppas verkligen att det ordnar sig med allt. Summa sumarium var det väldigt härligt bara. Det är heller inte ofta efterfesten sker i denna lilla lya ;)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0