Nerver?

Idag har det varit bra fart på mig. Har packat ner skafferiet och fått upp lite fler saker i förrådet, hämtat paket och inhandlat solkräm och huskur. Nu är jag på jobbet, och tiden går ganska långsamt när man är ensam och opåhittig. Men jag är ändå lite glad, för har fått mycket utträttat och efter det här passet så dröjer det lite drygt tre månader innan jag behöver jobba igen! :D

Bättre morgon!

Mitt uppdrag idag är att packa, jobba och få mindre ont i halsen. Jesper gjorde en dunderkur igår, så jag ska nog göra en likadan idag. Jag är inte så hängig alls. Mer att det tar emot att prata. Så nu ska jag upp och hoppa och sätta lite fart! Underligt nog så vaknade jag långt innan klockan ringde idag. Livet fortsätter med konstigheter ;)

Kapad

Igår var det visst någon som hade gått in och lagt in en fjortisbild och text. Säkert en fjortis. Hoppas att det var en engångsförteelse.

Ingen bra start på dagen

Har sovit mig förbi 2h larm från telefonen. Inte hört någonting. Och missar därmed min provtagning för nytt cellprov. Det känns verkligen skit.

Mycket att göra men oh så taggad!

Är på gott humör! Nya avsnitt av the big bang theory gör en aldrig besviken. Har packat ner mina kläder ny, så vette sjutton vad jag ska ha på mig i en vecka nu ;) och i morgon ska vi inhandla det sista och växla pengar. Ska också hinna med lite fika och träning (såklart med gott sällskap!) så det går ingen nöd på mig. Alls. :) god natt!

Idolbilder till resan ;)

Tavlor

Gjorde klart några tavlor igår också, Johannas beställningsverk och Maja i The Sounds. Har inte hunnit uppdatera hemsidan än men kan visa er här. Nu är också tuva klar, men den blev lite kladdig. Jag är verkligen inget proffs än så inget blir ju perfekt, men måste säga att det går ganska fort framåt och jag lär mig något av varje grej jag gör.

Söndag!

Har sovit på tok för länge, så ska strax gå upp och äta frukostlunch. Idag är det packdag. Ska packa packningen till resan (som jag hittar här) och packa ihop lite saker från rummet.

God morgon!

Tidig morgon för att vara lördag! Är på väg in till stan för en tidig klipptid, tack och lov så hittade jag en iaf, innan vi åker. Sen blir det lite häng i lokalen med Linnea, sista gången på ett bra tag. Får se om jag vaknar till lite...

Nya springisarna!

Bra dag!

Har hunnit med mycket idag, skönt! Och bokat klipptid till imorgon, så då får jag det fixat innan vi åker också, kanon! Allt med projektet är klart, myggnät och magbakterier inhandlade och ett till flyg bokat. Och vi hade det mysigt i morse :) frukost på stan är dyrt men underskattat!

Fredag

Idag är kroppen bra mör. Ska ner på stan och äta frukost/resplanera lite med Johanna och Monk, sen har jag massa ärenden att uträtta och måste förbi skolan en sväng för lite organisering. Och så kostymurfmiddag på det. Fullt upp! Hoppas jag hinner med allt jag vill idag.

Tuff dag!

Började dagen med att cykla till jobbet 05.30 i 14 minusgrader. Var sedan sjukt trött hela dan. Kom hem och så for jag iväg igen till gymmet med Jessika. Bra initiativ! Sen har jag varit som en zoombie hela kvällen. Har lyckats byta bort ett jobbpass nästa vecka så är väldigt lättad över det! Och börjat titta på masterkurser. Det är inte ett dugg lätt! Det hjälper inte att det inte heller finns kursbeskrivningar från Österrike. Men det löser sig nog. Det värsta är nog för mig att bestämma mig. Nu kommer jag att slockna fort. God natt!!

Röra!

Fick ett jobbpass i morgon igen. Nu blir det till att organisera lite. Förstår inte hur jag ska hinna med allt, men det löser sig nog på något vis...

Oh pappa: Inspiration! ;)

Knäpp dag.

Jag har lyckats äta lite mer idag! Lite fruktsoppa, två frallor och korv med bröd (trott eller ej!) så nu går det på väg uppåt igen. Har varit en konstig dag som, som ni kanske märkt, började med ett jobbigt besök hos med. centrum. Sen for jag iväg och hämtade ett efterlängtat packet med skål och bricka från "sköna hem" (inredningstidning) och sov sen hela eftermiddagen på soffan. Nu har jag rensat lite i förrådet och börjat kika på vilka kläder jag ska ta med på resan (bra att veta innan jag flyttpackar ner dem :p). I morgon har jag två möten på förmiddagen (så vill någon äta lunch på campus valla så får ni gärna hojta till!) och sen en massagetid på sen eftermiddag. En julklapp som jag låtit bli över ett år gammal. Så det finns att göra. Hoppas att jag kan äta riktig mat i morgon! (Ingen magsjuka utan snarare köttfärssmitta, så det är inte någon smittorisk, spec inte lägre. Woho!)

Uuuh,

Är vansinnigt arg. Gå inte till gyn på medicinska kliniken, det var fruktansvärt.

Ny inneboende på rydsvägen!

Jag har lyckats hyra ut mitt rum till en kul kille, och för min del känns det himla bra! :) Så nu blir det till att packa ihop allt igen, inom en väldigt snar tid. Jag kan nu andas ut och inse att mina kommande ekonomiska bekymmer är ett minne blott!

Woho!

Vi har en hyresgäst som ska bo i mitt rum när jag är borta!! Kalas! Trevlig typ verkar han vara dessutom :)

En av de värsta nätterna i mitt liv.

Mådde lite illa när jag gick och la mig. Tänkte inte mer på det men det gick inte över. Så har spytt ungefär en gång i timmen inatt. Hemsk natt! Hoppas att dagen blir bättre... Jag som hade viktiga saker att göra idag...

Söndag,

Har städat. Längtar efter att ha hälften så stort utrymme att städa! :) Har också förbaskat tråkigt faktiskt.

Lördagkväll

Igår var det också lite folk här och spelade poker, det var trevligt!

Uppdatering,

Igår var jag och lekte lite i min lokal jag får låna för att spraya. Testade en ny teknik på min kladdtavla, som jag sen lärde Linnea. Hennes tavla kommer att bli grym! Hann inte med så mycket som jag själv tänkt men iaf halva Johanna!


Kladden:

Bra dag!!

Idag har jag kollat upp lite inför resan och blivit lite laddad inför den! Mina nya tavelsaker har fått ett nytt hem! Jag har blivit glad av flera människor. Gjort barnsligt goda pannkakor (med jordgubbar från i somras och grädde) och chokladbollar. Som en barnens dag! Har fått ett nytt jobbpass också, på fredag, alltid en trevlig överraskning i dessa tider. Så nu kommer jag somna med ett leende på läpparna och nog ta lite sovmorgon. :) God natt

Dags att göra det hela officiellt!

Ni är flera som redan har tjuvkikat här men ni är också några som inte sett det så jag tänkte göra min sida officiell från och med idag. Som ni vet så sprayar jag lite tavlor, och jag har gjort en hemsida som är till för att jag ska kunna lägga upp de färdiga tavlorna där, så kan ni kika hur de blir om ni är intresserade.
 
Sidan heter:
www.artbycare.webs.com 
 
Eftersom jag inte gjort så många tavlor så är det de som finns hittills som ligger uppe. Monk, du som ännu bara sett ett minikort på sin tavla kan se ett finare här, om du har tid med sånt nu ;) 

Bättre slut på dagen,

Har haft lite tjejer här på besök, jättetrevligt, så nu är jag på betydligt bättre humör :)

Mm.

Jävla skitdag. Idag har verkligheten kommit ikapp mig.

Denna dag alltså,

Har så tråkigt att jag håller på att bli knäpp.

Titta så fint!!

Den första bilden jag sett av vitt kakel med svart fogfärg. Snyggt!!

Bild från kafferummet:

Start på veckan!

Idag så var jag förbi Medborgarskolan och pratade med en kvinna som berättade mer om lokalen. Så ska få ta dit mina saker i veckan! Det verkar dock vara lite krångligare än hon antydde sist men det ska nog gå bra.

Sen när jag kom till skolan fick jag en chock. När jag öppnade min dörr till rummet som jag sitter i så ven vinden på bra där inne och det var iskallt. Ventilationen och värmen har varit avstängd och det är undertryck i hela huset, och fönstret öppnas av att det blåste in så. Brrr! Så det var en snäll man i korridoren som erbjöd mig att sitta i hans rum där han hade kupévärmare. Men så fort jag kommer ut utanför det rummet är det iskallt, överallt. Kul start på veckan, som för övrigt är min sista här. Så behöver få lite jobb gjort också denna vecka. :P

Mornar alltså,

Är som vanligt seg på morgonen och kommer alltid lite senare än jag tänkt mig. Det här med eget ansvar har verkligen inte fungerat för mig under höstterminen. Men samtidigt skönt, det har passat bra nu, men från och med nästa vecka blir det andra bullar! :)

Sunday

Den här natten blev det inte många timmars sömn, mamma, pappa och Erika kom hit en sväng idag på dan. Jättekul att träffa dem igen! Sen blev det lite städning av garaget som jag lånat över helgen, innan jag intog soffposition och somnade. Nu är jag fortfarande lite lat men också lite rastlös. Här är en bild från garaget:

Homecoming!

Idag har vi fått finbesök av Fanny och Cicci! :) kom inte hem förrän nyss, 'skulle ju bara lämna en nyckel'. Trevlig kväll!

Monks examensdag!

Trots en tidig morgon och lite stressig spraytid i garaget lyckades jag komma iväg till tandläkaren och Monks ceremoni i tid. Det var en jättefin ceremoni, lite likt den vi hade på Ekebyholm fast i en konsertlokal. Tänk att hon är klar nu! Hon var himla vacker idag! Kul att träffa hennes släkt också, det var inte igår. Vi åt middag på kniv och gaffel, som var en jättemysigt restaurang. Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna! Det har varit en bra dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09dff9606ee026db004ac.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09dff9606ee026db004ac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09e10e087c35d4c8a2641.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09e10e087c35d4c8a2641.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09e46ddf2b315e47855ab.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09e599606ee0286955402.jpg" class="image">

Monks examensdag!

Trots en tidig morgon och lite stressig spraytid i garaget lyckades jag komma iväg till tandläkaren och Monks ceremoni i tid. Det var en jättefin ceremoni, lite likt den vi hade på Ekebyholm fast i en konsertlokal. Tänk att hon är klar nu! Hon var himla vacker idag! Kul att träffa hennes släkt också, det var inte igår. Vi åt middag på kniv och gaffel, som var en jättemysigt restaurang. Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna! Det har varit en bra dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09dff9606ee026db004ac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/321990/images/2013/pic_50f09e10e087c35d4c8a2641.jpg" class="image">

Trötthet

Undra hur många gånger jag skrivit här att jag är trött. Idag har psykiskt varit en slitig dag, och trots att det var en hemsk förmiddag så har jag nu rensat både hjärna och näsa på gymmet. Så förhoppningsvis kan jag sova ikväll i allafall. I morgon blir det tidig morgon och lite slit, sen är det tandläkaren och examensdag för monk! Det är inte klokt vad tiden går fort!

Torsdag,

Konstig dag. Mötet blev inställt, precis i samma ögonblick som jag tänkte samma tanke och dagen började glatt. Sen fick jag ett oväntat besked med posten så nu är jag lite nedstämd igen. Kan egentligen inte göra så mycket men det klart att man börjar tänka. Har också kommit på tanken att försöka hyra ut mitt rum när jag åker iväg.

Bättre tider,

Hej! Dagen blev bättre sen iaf, mötet gick snabbt och bra, nu slipper jag dessa statistiska test och fördelningar. Skönt! Fick mig även en liten pratstund med Gunnar och nu slutar jag definitivt om lite drygt en och en halv vecka. :)

Tillbaka på IMT,

Idag har jag hunnit med att träffa Sarah och Monk, och gör lite på mitt projekt igen. Ska strax ha möte, så får vi se om vi kommer någon vart.

Svenska Hollywoodfruar,

Hahaha, jag har visst samma bordsunderlägg som Anna-Anka. Gillar då mina i silver bra mycket bättre än hennes gula, och det är intressant att jag köpte dem enbart för att förstöra dem med spray. Men hade gärna haft dem på mitt framtida bord!

Trist tisdag!

Idag är en fullständigt tråkig dag. Har varit hemma för att jag behöver hjälp, och det är ingen som är i skolan. Har ingen inspiration alls och har bara gått och dragit. Hämtat kameran som har kommit och gjort klart Tuva. Eller den ska ju sprayas också. Om jag haft haft mer pengar så hade jag nog gått och tränat. Men istället drar jag bara runt. Uschusch!

Titt på lokalen,

Hon var tyvärr sjuk som jag skulle träffa på medborgarskolan, så jag får hålla ut ett litet tag till. Har lite dåligt tålamod nu när jag fått vänta så länge redan men det känns ändå bra att det är nära nu! De har också en graffitikurs som jag så gärna hade velat gå om vi inte var borta hela våren, där de skulle få lära sig lite tekniker och måla flera väggar. Tavlor är väldigt små i jämförelse med väggar så det är en helt annan grej än det jag gjort hittills, men den som lever får se! 

Ja :)

Har fått två till jobbpass i slutet av jan/början av feb. Välbehövliga inkomster!

After-weekend

Har gjort massa duktiga saker idag; tränat, handlat och lagat mat. Det var i princip det jag hann med idag. Och så har jag nu äntligen tagit första dosen av koleravaccinet, skönt för jag avskyr verkligen att dricka/äta okända, konstiga saker. Bara en till sen ska allt sånt vara över!! Och så har jag börjat på ett till tavelprojekt, det börjar nästan att bli som en drog så jag ska nog chilla lite iaf. Och i morgon börjar jag skolan igen.

Lördag och ledig! (Woho!)

Nu ska jag pallra mig ner på stan för att se om de har några springskor på rea. Man kan alltid hoppas men nu, om någon tid, är en en rba tid att faktiskt kunna ta betalt för springskor... Jag hade iskallt räknat med att kunna ha mina gamla men det är ingen sula kvar på dem så jag har inget val om mina fötter ska stå ut i 3 månader. Börjar också blir lite ressugen igen. Och lite nervös över det här med den obefintliga engelskan (för deras del alltså).

Idag är min plan att också hinna hitta mitt photoshop, jag har tappat bort det. Inte alls bra, jag som är så sugen på att fippla lite. Eventuellt kan ja ha glömt det i Rimbo...

Jobb,

Sitter på jobbet och mår illa. Endast 2,5h kvar nu... Hittade ett mycket träffande horoskop i tidningen precis:

En dag till att arbeta,

Sen så är det helg!! :D Ska bara pallra mig upp 5 i morgon också... :p

I väntan på Johanna

Lätt mitt snyggaste kort-kort!

Citat från lunchen idag:

"Men det är precis som killar; Om man har 20 så spelar det ingen roll om en försvinner". Haha!  Vi hörde inte att efter killar så kom ett har. Och att konversationen egentligen handlade om strumpor :p Så idag har varit en bra dag trots att det var tidigt att gå upp kl 5. 

Icke att förglömma,

att även min syster har blivit Linköpingsbo detta, förlåt förra, året! :)

Bild från igår! :)

År 2012

Det här har trots vissa motgångar varit ett av mina bästa år på länge! Det har hänt otroligt mycket saker och jag har för första gången aktivt valt att göra saker som gör att jag för en gångs skull inte tänker så mycket på hur andra har det utan faktiskt är nöjd med hur jag har det och de val jag gjort.

Året började med en resa till Tignes med tjejerna, och vi hade det verkligen hur bra som helst. Vårterminen detta år är den enda termin som jag inte stressat för mycket över. Jag hälsade på Monk i Norge och klarade mig galant igenom ett tenta-p genom att endast jobba 9-17 varje dag. Jag lyckades få jobb både på Karolinska och på Arla, och denna sommar var väldigt bra trots att jag jobbade lite väl mycket. Midsommarhelgen i Rimbo var jättemysig och slutet på sommaren en tung period för mig. Jag bodde med Magnus och Martin i en månad innan jag flyttade till Jesper. Jag bodde hos Jesper i endast en månad innan jag åkte iväg på mitt livs äventyr, ensam i Buenos Aires i fem veckor. Det känns overkligt just nu, och det är ungefär fem veckor sedan jag kom hem igen. Jag har träffat många nya människor det här året och lärt mig otroligt mycket. Framförallt en sak: Att det man lär sig utanför skolan betyder så otroligt mycket mer än det man lär sig i skolan. Det kan låta konstigt, men är så väldigt sant.
 
Julen detta år var också himla trevlig. Och nu känner jag att det är roligt att komma hem och träffa familj och vänner. Jag saknar dem också här i Linköping. 

Nu har ett nytt år tagit fart och detta kommer nog att bli lika bra som det förra. Den närmaste framtiden består av lite jobb på Arla och IMT, och massa tavelmakeri samt en examen att fira och en vän som kommer hit igen efter ett halvår i England. Om jag lyckas så har jag även råd med en visit till Trysil och Elin, innan jag och Johanna ger oss ut på årets stora äventyr som blir en rundresa i sydostasien.

Mitt närmaste mission nu är att lyckas bli trött så att jag kommer att kunna sova och gå upp kl 5 i morgon. Sov idag till 15.30 så det är nog lättare sagt än gjort! Men det var en kul kväll igår.

Gott nytt år!

Nyår!

Det var en väldigt trevlig kväll. Gott nytt år önskar jag er alla och god natt!! :)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0