Nu bär det av!

Fulbyxorna är på och två av tre resenärer är på Arlanda! :)

Nej, inte har jag resfeber, heller!

Vaknar ju vanligtvis kl 5 och är pigg ;) Jetlag i förtid?

Sista bekväma natten på länge!

Nu ska jag verkligen försöka njuta av den här natten. Saknar redan spikisen och kommer garanterat att sakna en mjuk säng! I utbyte kommer vi förmodligen få så mycket mer, så att det lätt var värt det! Nu ska jag snart läsa ut min bok här hemma, så att jag kan starta på ny sida i morgon. I morgon kommer vi att flyga 6h och sedan övernatta på golvet på Qatars flygplats. För att sedan flyga 6h till till Bangkok (eller Bagdad som farmor sa ;)), där vi bokat en natts boende! Sov gott!!

Resblogg!

I morgon är det dags! Följ med på vår resa genom:
www.karinochjohannapavift.blogg.se

Bilder från promenaden. Rimbo är inte heller så tokigt!

 
 
 
 

Home!

För att inte glömma vin. Det tror jag att vi kommer att sakna! ;) Har nu tagit ett grönt (limegrönt för att vara exakt(!)) bad och unnat mig en hårinpackning. Trots det har jag redan hittat en trolltova i håret. Bra början! ;) Har en fullspäckad dag, men bara med trevliga saker! Har hälsat på farmor, träffat moster och varit på promenad på sjön till morfar och sett hans döda uggla till husdjur. Var förbi Ronya, Fredrik och Tuva också med tavlan. Nu är det mer praktiska saker kvar, men jag känner mig taggad. 
 
 

Nu lämnar jag Linköping!

Har precis lunchat på stan och sitter nu på tåget på vägen hemhem till Rimbo. Rummet jag lämnar har nog aldrig varit så fint och från och med nästa vecka är mitt rum någon annans (Dennis). Är nu lite taggad på framtiden och i helgen ska jag passa på och njuta av skön säng, varm dusch och rena kläder! :)

Flyttdags!

Nu är i princip allt som inte behövs uppe i förrådet. Skafferiet är tomt liksom kylen och frysen. Det känns lite underligt och samtidigt skönt. Tur att Sofia erbjöd sig att jobba idag! Är verkligen tacksam över det. Snart ska jag ner på stan för en middag med syster. :)

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0