Freestreet

Har hittat en sida där man lättare kan få gratissaker än exempelvis gratismode.se
Kolla in freestreet.se och uppge http://www.freestreet.se/?r=6579 det tjänar vi alla på (:

Tankeställare

Satt och kollade på RIK - Sävehof idag, kvartsfinal för herrarna. Efter matcher intervjuade de Johanna Ahlm om matchen och deras slutspel. De önskade att fler lag skulle utvecklas för att konkurrera med dem. Plötsligt slog det mig att alla de där lagen, lagen som gör upp och finalplatserna är våra motståndare nästa år. Kanske kan det vara en Rimbospelare som de intervjuar. Ohboy vad stolt jag kommer att vara då. Oavsett vem eller vad så är det stort. Rimbo HK, vilket gäng.

Klänningar

ASOS Zip Front Flower Print Dress

ASOS Cut-Out Back Strap Dress

ASOS Lace Slash Neck Bandeau Dress
 Asos.com

Mån.

Grattis Mor!
Dagen började med step och slutade med att ett mumintroll hörde av sig.

Handboll!

Snacka om nostalgi!

GRATTIS Rimbo HK Dam till Elitserien, alltså den riktiga Elitserien, och Rimbo HK A-flick till 7:e plats i SM!

Kolla vad Magnus hittade!

Från Eskil, toklänge sen men fy vad roligt vi hade! Minnesvärda dagar!

Flickor födda 1990
Rimbo HK-HK Eskil 15-9 (8-7)
Gästerna från Roslagen såg klart starkast ut från start och hade 5-2 efter sex minuter, men Eskiltjejerna vägrade ge sig och kämpade sig kvar i matchen även om de gick till halvtidsvila med underläge 7-8.
Så långt hade Tove Carlén dominerat framåt med sina fyra mål medan målvakten Maja Österholm gjorde ett par publikfriande parader med knäna.
Men också gästerna hade en kanonskytt på nio meter i Karin Wiberg som gjorde sex av Rimbos åtta mål i första akten och även målvakten Linda Drougge var riktigt bra.
- Vi hade stora problem med att stoppa Wiberg och kom heller inte upp i samma klass som i semifinalen mot Arboga, sa Eskils tränare Christina Hjalmarsson som trots förlusten var jättenöjd med sina adepters insats under helgen.
Efter paus orkade inte hemmalaget stå emot sina snäppet större och starkare motståndare och förlustsiffrorna blev onödigt stora.
- Vi har en trupp på 28 tjejer och andralaget gick till B-final. Vi kör mycket teknikträning och det märks att det ger resultat, sa Hjalmarsson som tränat klubbens 90-tjejer i fem säsonger.
Eskils finalmål gjordes av Tove Carlén 4, Ellen Forsberg-Wallin, Rebecka Lantz, Petra Finnman, Petra Ek och Petra AndrésdottÌr.

Död.

Tanken på att flytta är väldigt lockande. Oavsett hur mycket jag än skulle vilja bo själv eller ihop med några kompisar skulle jag aldrig byta bort mannen eller det förhållande vi har. Det är på tok för bra för att vilja ha något annat.

Tisdag

Trött, efter en natt med mardrömar om auktioner. Har grym träningsvärk och är inte sugen på någonting faktiskt. Ska ta och pallra mig ner till en sol strax. Är förvirrad. Vet inte riktigt någonting.

Weekend!

Helgen har gått riktigt fort, förmodligen för att jag inte gjort något vettigt. Hämtade syrran i märsta och lite sånt. Kikat på både handboll och hockey. Fy vad söt bror jag har. Har inte riktig koll på når vi har debatter/presentationer så skjuter ytterligare på arbetet. Ikväll blir det jobb i alla fall. Pengar är något grymt efterlängtat!

Friday med resfeber

Tandläkaren fick sig ett besök i morse. Att de aldrig förstår att man inte kan svara när man har munnen uppspikat... Det är nästan komiskt hur det bara pratar på ändå. Så nu har jag fixade tänder, allt för att det skulle bli så billigt som möjligt nästa år och framåt. Nu sitter jag här och har inte vågat äta lunch än, måste nog göra det snart. Sen ska jag nog städa lite. Ingen som har en jämförelse mellan marknads-/bland-/planekomoni att dela med sig av?

Nya tider!

Jag älskar vårt nya schema, har precis vart hos naprapaten (utan att faktiskt missa grymt mycket skolarbete). Man känner sig som en nya människa (:  Nu får man faktiskt tid att göra allt det man inte hunnit med förut. Vill man åka in och shoppa så har man faktiskt tid (frågan är om man har pengar), man kan klippa sig utan att få skuldkänslor och nu känns det faktiskt roligt att plugga igen. När man vet att man gör det för sin egen skull, utan stress och av intresse. Kanske inte allting såklart men allt känns så mycket lättare. Vi har slitit i lite mer än 2½ år nu. Det här är vi verkligen värda!

Måndagkväll

Mitt lata jag säger åt mig; Gå och lägg dig innan du somnar här.
Den lite mer hurtiga typen säger; Gå ut och jogga.

Ska försöka hålla uppe allt det goda så man inte blir den där lata typen man egentligen är.

Wipeout

Haha det är ju kul att det finns folk som faktiskt ställer upp för en bra tvshow.

Underbara, älskade.

Ohboy vilken kväll det blev endå. Från att det inte skulle bli så mycket alls så blev det en hejdundrande utgång på the Viperroom. Från tvivel till skratt kan man sammanfatta det hela. Riktigt trevliga människor och kul med variation. Dessutom fick jag ett frikort där med gratis entré och så för mig och en tjejkompis. Inte illa. Det var första utgången med Magnus, andra utgången i stan och slutligen en av de roligaste kvällarna hittills.

Its a silly time to learn to swim when you start to drown.

Det har vart både glädje och irritation de sista dagarna. Mest irritation. Jag längtar till idrotten börjar igen. Jag behöver verkligen det. I morgon ska vi in till stan och fira diverse olika folk och det ska bli kul att göra något annorlunda, hoppas bara att inget onödigt leder till nya irritationer. Så det blev nog en utgång endå som det ser ut. Om inte annat får helt enkelt Hanna och jag rocka järnet.


-

Att förlora något man älskar är svårt, att förlora en far med det är ännu värre.

3 Mars!

Grattis Magnus som blir 21! Firades med lite middag på träffen och fika senare. Osocial som jag är så drog jag fram fysikboken senare på kvällen. I morgon blir en pers. Hoppas verkligen att jag klarar det.

Sportlov, det sista någonsin.

"Ingen ska någonsin behöva frysa om tårna!" - För första gången på länge på en skidsemester så har jag känt mig riktigt positiv, oavsett vad omgivningen ansett. För när det var "dåligt" väder var det puder i backen och när det inte var puder så var det kanonsol och tysk smörja som gällde. Det kändes faktiskt bara jättehärligt att bara vara. De känns som om jag kommit närmare mina syskon genom den här resan vilket är guldvärt. Senare kommer förhoppningsvis vår trollhistoria upp också. Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller och det är inte lätt. För om en och en halv månad är det deadline för ett val som kommer att påverka allt ganska mycket, och de som känner mig vet hur jag är... Dessutom är man alltid aom mest ressugen när man är hemkommen från en guldresa.

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0