:)

Idag är jag glad. Har varit hos Monk och ätit middag och myst lite i soffan, jättetrevligt att träffa Hanna också. Har börjat förstå lite av matten också och då är det faktiskt roligt till och med, det är bara sämst att jag måste renskriva alla föreläsningar. Tar sjukt lång tid. Blev bara 5h idag så nu måste jag lägga på ett kol. I morgon blir det ingen sovmorgon!

Helt vansinning rastlös.

Har pluggat i 5h nu så huvudet behöver ta lite paus. Och jag vet inte vad jag ska göra. Inte alls.

Ändrade planer

Det blir till att plugga hela dagen i morgon, det är bara att ta i med hårdhandskarna. Är lite orolig att jag inte ska förstå så mycket men jag måste försöka!

Julen!

Min jul var fantastisk. Först på julafton med familj och släkt (och Magnus) och sen att träffa alla gamla kompisar på juldagen. Jag fick också urbra julklappar, ett stort tack för dem! Och igår var det middag hos farmor och sen åkte jag vidare för att träffa Magnus familj. Så det känns som att jag bara har lite mellandagsshopping kvar innan jag ska börja plugga igen. Hade tänkt åka idag men så sov jag för länge. Typiskt, haha. Så det får kanske bli i morgon.

Juldagen

Jag hade verkligen fantastiskt roligt hela kvällen. Träffade mycket folk jag inte träffat på länge och alla våra syskon var där. Det var jätteroligt.

Ledighet! :)

Tentan gick ganska bra och nu ska vi strax åka. See you! :)

Life

Jag vet något som inte ni vet :) Något positiv i den annars relativt platta vardagen. Sitter med näsan i fysiologiboken hela dagarna. Efter att ha plöjt igenom de flesta avsnitten hade jag 14 av 25 rätt på duggan. Det kommer att bli kämpigt det här!

Tenta-p

Tenta-p är igång för fullt och det är inte mycket tid över till annat. Men igår hade jag bestämt mig för att försöka ta mig ner på stan för att inhandla min julklappar, så jag hade lagt över middagslagandet på Magnus. När jag kommer hem så ligger en gång med värmeljus på golvet och det är uppdukat i sann asiatisk stil på golvet med kuddar, tallriksunderlägg i bambu och fler ljus! Med wok till det. Supermysigt!

Nu är jag på väg i säng igen, det är tidiga mornar nu.. Men det ska bli kul att träffa lite folk igen :)

-

Jag sabbade den enklaste uppgiften igår. Är helt sjukt besviken på mig själv.

Typiskt.

Jag hade sammanfattat fysiologin (de två första föreläsningarna) på ett perfekt sätt. Men nu är de borta. Spårlöst försvunna. Har letat överallt..

Tentadag

Mekaniktentan väntar och jag vill bara ha den gjord.

Jag har hittat kameran och lite bilder :)

Jättemysig vistelse i Husqvarna

Saker

Jag är inte den bästa när det gäller att hålla reda på saker. Nu är det iallafall två stora saker jag måste hitta innan jag åker hem: Termobyxorna och kameran. Ibland blir man inte klok på sig själv.

Citat

Från handbollsmatchen
"Det går in en tvättmaskin mellan benen på henne".

Från ung&bortskämd
- "Allstå det viktigaste med Kubakrokodiler är.. De är från Kuba.. De är krokodiler.. De blir snygga väskor och plånböcker"

Grattis!

Sverige är i semifinal!!! :) Jag är helt taggad.

En ledig kväll!!

Fantastiskt. Nu har jag pluggat klart för mekaniken, så kan chilla (göra allt jag inte gjort i veckan) i dag. Jag tror nog att det kommer att gå bra, kanske inte topp, men jag borde klara den i alla fall. Jag har äntligen fått iväg mailen nu (!) Haha, det känns nästan som att skriva en engelskuppsats varje gång och den tid det tar är nog bara ett bevis på att jag måste öva mera. Känner mig lite uppåt just nu, hoppas att det håller i sig. Tenta i morgon i mekanik.
- "Önska mig lycka till"
- "Det kommer nog att gå bra"
- "Okej då, det kommer nog att gå bra"

E-mailing

Haha, jag behöver verkligen öva på engelska. Jag har suttit och försökt svara på ett mail i 45minuter nu, och är inte klar på långa vägar. Hopplöst, haha. Får fortsätta i morgonkväll för nu måste jag sova. God natt!

:)

Det var ett jätteroligt afropass, specialpass med fyra instruktörer. Så nu kommer jag att ha god träningsvärk i veckan.

Snart fredag igen!

Så trött så trött, ändå sov jag 2h mitt på dagen. Känner mig lite sliten. Men vi har det ganska bra ändå :)

Vet ni vad?

Jag har varit ute och sprungit. :)

Just another day.

Jag är rastlös och vill ha ledighet. Någon har dessutom planterat en restanke så den kan jag såklart inte släppa, men jag har precis insett att man måste åka en bra bit för att få sol och värme. Och det är omöjligt i vinter så jag får bara inse det och vara nöjd. Jag som äntligen hade vant mig vid tanken på att vara hemma, haha. Just nu känner jag mig lite rastlös, borde kanske gå och sova men...

Back on track,

Hej you. Jag har faktiskt haft en förvånansvärt bra dag, och trots sorg och stress så känner jag mig bättre än på länge. Jag börjar att få lite pejl på mig själv även här borta och trots att vi har mycket att göra så känner jag mig än så länge lugn. Jag hoppas att jag inte får ångra det senare. Jag har en taktik just nu som ser ut: 08-17 and then no more! Och det är helt fantastiskt. Jag är inte heller så vansinnigt snål som jag brukade vara utan har insett att vi faktiskt lever här och nu. Och man får köpa en fika i baljan utan att få dåligt samvete (ja, så snål brukade jag vara). Det är många meningar som börjar med jag märker jag nu men det är okej idag. Är välshaped efter lite afrodans också :)


En annan sak som gjorde mig glad är att jag idag läst tre mail som gjorde mig väldigt glad. Jag hinner inte svara nu innan jag går och lägger mig men det var fantastiskt att läsa dem. Ett var feedback från intervjun, ett från en tjej i USA och det tredje var från min moster (som jag inte sett förrän nu). Jag vill bara säga tack. och godnatt!

Sorg och saknad

Begravningen var väldigt vacker och väldigt sorglig. Det är så mycket känslor på samma gång. De starkaste minnena jag har av farfar var att han var envis och hade humor, till och med på ROS kunde han skratta åt små missförstånd. Han tyckte mycket om glass och promenader. Och han kallade oss små busiga barn för spjuver. Det var en fin tid och det är den vi kommer att bära med oss. Jag är otroligt tacksam över min släkt som jag har kvar, och att jag har haft turen att bli 20år innan den första lämnade oss.

Hej, jag ser ut som en alv.

Skulle gissa att det ser ut såhär hemma nu i år igen

Karin Wiberg

& Mysteriet om den försvunna positiva derivatan.

RSS 2.0